Wij gebruiken cookies
Lage all-in prijzen Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Door heel Nederland Ook op zaterdag
9,2
30.313 reviews
The Feedback Company
Bouwbakkie
9,2
30313
Hulp nodig? Bel: 072-7514090

Bouwbakkie.nl viert feest! Op 6 maart 2019 bestaat Bouwbakkie.nl 10 jaar en om dit te vieren hebben we de hele maand maart een leuke winactie voor onze klanten. Je maakt hierbij iedere week kans op een cadeaubon voor BiggerBag 3m3 ten behoeven van bouwafval sloopafval, grofvuil, houtafval of groenafval t.w.v. €234,- te besteden op Bouwbakkie.nl! 
De BiggerBag 
De BiggerBag is een inzamelzak die drie keer groter is dan de standaard Big Bag. De BiggerBag is een eenvoudige en flexibele oplossing voor het afval op kleinere bouwlocaties en bij verbouwingen in en rond het huis. De BiggerBag is erg compact en wordt als pakket met de post bezorgd. Het voordeel hiervan is dat je de BiggerBag kunt uitpakken waar en wanneer deze nodig is. 

Hoe doe ik mee?
✔ Bestel in de maand maart een container, Big Bag of BiggerBag op Bouwbakkie.nl.
✔ Geef tijdens het invullen van het bestelformulier aan dat je je wilt inschrijven voor onze nieuwsbrief middels het aanklikken van het vakje: "Ja, ik wil geen nieuws en kortingen missen! Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en andere marketingacties.

Actievoorwaarden
Door mee te doen met deze actie ga je akkoord met onderstaande voorwaarden

 1. De actie loopt van 1 maart tot en met 31 maart 2019.
 2. Werknemers, leveranciers en bekenden van Bouwbakkie.nl zijn uitgesloten van deelname.
 3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan deze actie. Bij meerdere reacties van dezelfde deelnemer geldt alleen de eerste inzending.
 4. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar en woonachtig zijn in Nederland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
 5. Om kans te maken op de prijs, dient de deelnemer binnen de actieperiode van 1 maart tot en met 31 maart 2019, een bestelling gedaan te hebben op Bouwbakkie.nl en op het bestelformulier aangegeven te hebben dat hij of zij zich in wil schrijven voor de nieuwsbrief en andere marketingacties. 
 6. Bouwbakkie geeft bij deze winactie in totaal vier cadeaubonnen, een cadeaubon per week, ter waarde van een BiggerBag voor een afvalsoort (houtafval, groenafval, bouwafval sloopafval of grofvuil) naar keuze weg.
 7. Bouwbakkie kiest iedere week op maandag een winnaar uit de deelnemers. De winnaar van week 1 (van vrijdag 1 maart tot en met zondag 10 maart) wordt op maandag 11 maart bekend gemaakt, de winnaar van week 2 (maandag 11 maart tot en met zondag 17 maart) wordt op maandag 18 maart bekend gemaakt, de winnaar van week 3 (maandag 18 maart tot en met zondag 24 maart) wordt op maandag 25 maart bekend gemaakt en de winnaar van week 4 (maandag 25 maart tot en met zondag 31 maart) wordt op maandag 1 april bekend gemaakt. 
 8. De winnaars worden bekend gemaakt via de Bouwbakkie Facebook pagina.
 9. De winnaars worden door Bouwbakkie.nl per e-mail op de hoogte gesteld van de gewonnen prijs.
 10. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 11. De gewonnen prijs wordt door Bouwbakkie.nl per e-mail opgestuurd naar de winnaars.
 12. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 13. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 14. De persoonsgegevens die in het kader van deze winactie wordt verkregen, worden alleen gebruikt door Bouwbakkie.nl voor de desbetreffende actie.
Naast deze winactie geeft Bouwbakkie.nl in de maand maart € 10,00 jubileumkorting op een afvalcontainer, BigBag of BiggerBag met de actiecode: BB10JR. Deze actiecode is 250 keer beschikbaar en geldig tot en met zondag 31 maart 2019.

Lees meer artikelen

Fantastisch! Je hebt een kavel op een prachtige plek kunnen kopen. Het enige minpuntje is dat er een oud en vervallen huis op staat. Niets wat lijkt op jouw droomhuis dat je in gedachten hebt.

Dat wordt dus slopen! Om de kosten enigszins te drukken, besluit je de afbraakwerkzaamheden zelf te doen. Want slopen, dat kan toch niet zo moeilijk zijn?

Met de tips van Bouwbakkie kun jij direct aan de slag!

 20 feb 2019