Wij gebruiken cookies
Let op! Gewijzigde besteltijden rondom de feestdagen, klik hier! Houdt daarnaast met het bestellen van de container rekening met de lokale regelgeving en de aanvraag van een vergunning voor het plaatsen van een container rondom de feestdagen. Het toezicht en de handhaving hierop is strenger tijdens deze dagen, zo kan het zijn dat er 's nachts geen containers meer op openbare ruimtes mogen staan, informeer hierover bij jouw gemeente. 
Lage all-in prijzen Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Door heel Nederland Ook op zaterdag
9,2
34.936 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090

Afvalcontainer bestellen

Een afvalcontainer bestellen is snel en goedkoop geregeld via Bouwbakkie. Afvalcontainer bestellen voor bouwsloop afval, grofvuil, hout, schoonpuin, groenafval, dakafval en grond. Wanneer u de container voor 23:59 bestelt kunnen we deze de volgende dag al plaatsen. Een afvalcontainer bestellen kan in de maten 3m3, 6m3, 10m3 (gesloten) en 15m3. En voor kleine hoeveelheden afval bieden we een handige Big Bag van 1m3 of BiggerBag van 3m3 aan.

Afvalcontainer bestellen tegen all-in tarieven

De tarieven op deze website zijn all-in: dit betekent dat er geen extra kosten bij komen. Op die manier heeft u direct duidelijkheid. De prijzen zijn inclusief:
• Plaatsing door heel Nederland;
• Ophalen;
• Verwerking;
• 8 weken huur.

Bij Bouwbakkie betaalt u geen borg voor de container. Een afvalcontainer bestellen bij Bouwbakkie is dus altijd duidelijk. Kies uit ons aanbod van afvalcontainers en bestel in slechts enkele klikken!

Zie ook de volgende pagina's:
Afvalcontainer huren
Puincontainer
Container huren
Container verhuur
Afvalcontainer
Afvalcontainer huren Amsterdam
Container verhuur Amsterdam
Rolcontainer huren