BigBag tijdelijk niet leverbaar

Door leveringsproblemen van Bigbags kunnen deze momenteel niet besteld worden. Excuses voor het ongemak.

55.819 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Monday geleverd!
9,3
55.819 reviews
The Feedback Company
55.819 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Monday geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Makkelijk een afvalcontainer huren in Rotterdam

Bouwbakkie biedt een uitgebreid scala aan afvalcontainers. Voor elke taak heeft Bouwbakkie de perfecte afvalcontainer. Of je nu bezig bent met een omvangrijk huishoudelijk project, een renovatieklus of het opknappen van je tuin, Bouwbakkie heeft gegarandeerd de juiste afvalcontainer voor jou. Maak vandaag nog gebruik van de mogelijkheid om een afvalcontainer te huren in Rotterdam.

Ga je verbouwen? Je kunt ook een grofvuilcontainer huren in Rotterdam

Ben je bezig met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je huis? Hier komt vaak veel puin, bouwmaterialen en grofvuil bij kijken. Geen zorgen, Bouwbakkie heeft de perfecte grofvuilcontainer om van dit afval af te komen. Zo bespaar je jezelf talloze ritjes naar de stortplaats. Woon je in Rotterdam, dan is het huren van een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie eenvoudig geregeld. Wij leveren de grofvuilcontainer op het door jou gewenste tijdstip bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Op die manier kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je druk te maken over de afvoer van het grofvuil. Huur vandaag nog een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie en maak het opruimen van je grofvuil een stuk gemakkelijker. Neem contact met ons op en laat ons je helpen om jouw verbouwingsproject soepel te laten verlopen!

Container huren in de buurt van Rotterdam

Woon je in de buurt van Rotterdam? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in Den Haag, Dordrecht, Gouda, Spijkenisse, Zoetermeer, Leiden, Delft, Gorinchem, Schiedam, Katwijk en andere plaatsen in de provincie.

Container huren in Rotterdam? Alle containers op een rij

In Rotterdam is het eenvoudig om voor elke taak een afvalcontainer te huren. Voordat je echter een container huurt, is het belangrijk om te weten welke container geschikt is. Hieronder verstrekken we informatie per container over welke items wel en niet mogen worden weggegooid. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat je geen materialen in de container plaatst die er niet thuishoren, omdat dit kan resulteren in het opleggen van een boete.

Bouw- en sloopafval

Bouwafval en sloopafval komen vaak vrij bij het verbouwen, renoveren of slopen van huizen. In de bouwafvalcontainer kunnen verschillende materialen bij elkaar in één container. De bouwafvalcontainers zijn beschikbaar in 4 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welk formaat bouwafvalcontainer je nodig hebt, is afhankelijk van de grootte van de klus. De bouw- en sloopafvalcontainer is geschikt voor: hout, metaal, diverse kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, enzovoort.

Puinafval

Puin is een zware afvalsoort, daarom moet schoon puin gestort worden in een puincontainer. Bouwbakkie heeft puincontainers in 2 verschillende formaten, namelijk 3m3 en 6m3. De keuze is dus afhankelijk van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor: bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enzovoort.

Houtafval

Bij het uitvoeren van sloopwerkzaamheden ontstaat er een aanzienlijke hoeveelheid houtresten. Om deze reden is het raadzaam om te overwegen een houtafvalbak te huren wanneer je bezig bent met het verbouwen, renoveren of slopen van gebouwen. Er zijn vier verschillende formaten beschikbaar voor de houtafvalbak, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Je keuze hangt af van de omvang van het vrijgekomen houtafval. De houtafvalbak is geschikt voor diverse soorten materialen, zoals samengeperst hout, hardhout, geschilderd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex en andere vergelijkbare materialen.

Tuinafval

Een grote tuinverbouwing kan veel tuinafval met zich meebrengen. Als er veel groenafval is, kun je het beste een tuinafvalcontainer huren. De tuinafvalcontainer is beschikbaar in 4 formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welke container je kiest, is geheel afhankelijk van de hoeveelheid groenafval die je denkt te hebben. De tuinafvalcontainer is geschikt voor: gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, enzovoort.

Dakafval

Dakafval is een afvalstroom die vrijkomt bij het aanleggen of het weghalen van platte daken. De dakafvalcontainer is beschikbaar in 3 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer verontreinigd met teer of bitumen is toegestaan om te worden ingezameld in de dakafvalcontainer.

Gipsafval

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan dit veel gipsafval meebrengen. Gips dient zoveel mogelijk apart te worden ingezameld omdat het vermengen van gips in bouwafval kan leiden tot een afkeur van het materiaal. Gipsafvalcontainers zijn beschikbaar in 3 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3 en 10m3. Voor een kleine hoeveelheid gips kun je gemakkelijk een 3m3 container nemen. Voor grotere hoeveelheden kun je beter kijken naar een 6m3 of een 10m3 container. De gipsafvalcontainer is geschikt voor: gipsplaten, gipsblokken en GIBO-blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Rotterdam

Onze klanten zijn enorm blij met onze duidelijke interactie, voortreffelijke ondersteuning en aantrekkelijke tarieven, getuige een indrukwekkend gemiddelde van 9,3 en meer dan 50.000 beoordelingen. Betalingen verlopen moeiteloos en snel via iDEAL, en bovendien bezorgen we ook containers op zaterdag! Indien je op vrijdag vóór 16:00 uur een container bestelt, zal deze zonder mankeren voor jouw deur verschijnen op zaterdag.

Vergunning aanvragen voor het gebruiken van de openbare weg

In Rotterdam is het meestal vereist om een vergunning aan te vragen voor het gebruik van de openbare weg. Dit geldt onder andere wanneer je een afvalcontainer wilt plaatsen. Plaats je de container op eigen terrein dan is het meestal niet nodig om een vergunning aan te vragen. Een tip: als je een container laat plaatsen op een openbare plaats, controleer altijd bij je gemeente of er een vergunningplicht is.

Terug naar provincie Zuid-Holland

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 399,-
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs 299,-
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 175,-

Reviews

10
Ronald H. 19 July 2024, Melick Jhana van DNACC en zij zei dat ik het via het ophaal formulier kon doorgeven zodat er een...
8
Ivonne R. 19 July 2024, Grootebroek Duidelijke communicatie
8
Elles N. 19 July 2024, Zwolle Prettige levering
9.3

55.819 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank