BigBag + BiggerBag | Levering vertraagd

Door leveringsproblemen van BigBags en BiggerBag is er een langere levertijd. Excuses voor het ongemak!

55.399 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
55.399 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090
55.399 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Eenvoudig een vuilcontainer huren in Emmen

Wil je moeiteloos een vuilcontainer huren in Emmen? Bouwbakkie heeft een breed assortiment aan vuilcontainers. Voor elke klus heeft Bouwbakkie de juiste vuilcontainer. Of je nu bezig bent met een grote klus in huis, een renovatieproject of het opknappen van je tuin, Bouwbakkie heeft de geschikte vuilcontainer. Huur vandaag nog een vuilcontainer in Emmen.

Van plan om te verbouwen? Je kunt ook een container voor grofvuil huren in Emmen

Ben je bezig met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je woning? Hierbij komt vaak veel puin, bouwmaterialen en grofvuil kijken. Maak je geen zorgen, Bouwbakkie heeft de perfecte container voor grofvuil om van dit afval af te komen. Zo bespaar je jezelf talloze ritjes naar de stortplaats. Als je in Emmen woont, is het eenvoudig om een container voor grofvuil te huren bij Bouwbakkie. Wij leveren de container voor grofvuil op het door jou gewenste tijdstip bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Op die manier kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je druk te maken over de afvoer van het grofvuil. Dus waarom zou je jezelf vermoeien met heen en weer rijden naar de stortplaats? Huur een container voor grofvuil bij Bouwbakkie en maak het opruimen van je grofvuil een stuk eenvoudiger. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw verbouwingsproject soepel te laten verlopen!

Container huren in de buurt van Emmen

Woon je in de buurt van Emmen? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in omliggende plaatsen in de provincie, zoals Assen, Hoogeveen, Meppel, Coevorden, en Roden.

Container huren in Emmen? Een overzicht van al onze containers

Je kunt in Emmen gemakkelijk een afvalcontainer huren voor elke klus die je hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je moet kiezen voordat je er een huurt. Hieronder geven we per container uitleg over wat wel en niet in de container mag worden gegooid. Zorg er alsjeblieft voor dat je geen materialen in de container plaatst die er niet thuishoren, aangezien dit kan resulteren in het moeten betalen van een boete.

Container voor bouw- en sloopafval

Bij het verbouwen, renoveren of slopen van huizen komt vaak bouw- en sloopafval vrij. In de container voor bouw- en sloopafval kunnen verschillende materialen bij elkaar worden geplaatst. De bouw- en sloopafvalcontainers zijn verkrijgbaar in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welk formaat je nodig hebt, hangt af van de omvang van de klus. De container voor bouw- en sloopafval is geschikt voor materialen zoals hout, metaal, diverse kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, enzovoort.

Puincontainer

Bij sloopwerkzaamheden komt vaak puin vrij. Schoon puin dient te worden gestort in een puincontainer. Bouwbakkie biedt puincontainers in 2 formaten: 3m3 en 6m3. De keuze van het formaat hangt af van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor materialen zoals bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enzovoort.

Houtafval container

Bij sloopwerkzaamheden komt vaak houtafval vrij. Voor het verbouwen, renoveren of slopen van bouwwerken kun je het beste een houtafval container huren. De houtafval container is beschikbaar in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze van het formaat hangt af van de hoeveelheid houtafval. De houtafval container is geschikt voor materialen zoals geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex, enzovoort.

Tuinafval container

Bij een grote tuinverbouwing kan veel tuinafval vrijkomen. Als er veel groenafval is, is het raadzaam om een tuinafval container te huren. De tuinafval container is verkrijgbaar in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze van de container hangt af van de hoeveelheid groenafval die je verwacht te hebben. De tuinafval container is geschikt voor materialen zoals gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, enzovoort.

Dakafval container

Dakafval ontstaat bij de aanleg of verwijdering van platte daken. Voor dakafval is er de dakafval container, verkrijgbaar in 3 verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer dat verontreinigd is met teer of bitumen mogen worden ingezameld in de dakafval container.

Gipsafval container

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan er veel gipsafval vrijkomen. Gips dient zoveel mogelijk apart te worden ingezameld, omdat het vermengen van gips in bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. Gipsafval containers zijn verkrijgbaar in 3 formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Voor een kleine hoeveelheid gips kun je een 3m3 container kiezen, terwijl je voor grotere hoeveelheden beter kunt kijken naar een 6m3 of 10m3 container. De gipsafval container is geschikt voor materialen zoals gipsplaten, gipsblokken en GIBO blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Emmen

Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 reviews zijn onze klanten zeer tevreden over onze heldere communicatie, uitstekende service en goede prijzen. Je kunt snel en gemakkelijk betalen via IDEAL. We bieden ook levering op zaterdag! Als je op vrijdag vóór 16:00 uur een container bestelt, staat deze zaterdag voor je deur.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Emmen is het meestal verplicht om een vergunning aan te vragen voor het gebruik van de openbare weg, bijvoorbeeld wanneer je een afvalcontainer wilt plaatsen. Als je de container op je eigen terrein plaatst, is het meestal niet nodig om een vergunning aan te vragen. Een tip: controleer altijd bij de gemeente of er een vergunningplicht is wanneer je van plan bent om een container op een openbare plaats te plaatsen.

Terug naar provincie Drenthe

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 399,-
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs 299,-
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 175,-

Reviews

10
Sedat S. 25 June 2024, Amsterdam Snel, transparant, conform afspraak en makkelijk. Erg tevreden.
10
Silvain S. 25 June 2024, Nieuwveen super makkelijk om een container te bestellen, echt geweldig makkelijk. en het ophaalformulier...
10
Gert K. 24 June 2024, Klazienaveen Prima
9.3

55.399 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank