BigBag + BiggerBag | Levering vertraagd

Door leveringsproblemen van BigBags en BiggerBag is er een langere levertijd. Excuses voor het ongemak!

55.400 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
55.400 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090
55.400 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Efficiënt en snel een afvalcontainer huren in Dordrecht

Wil je snel een afvalcontainer huren in Dordrecht? Bouwbakkie biedt een breed aanbod aan vuilcontainers. Voor elke klus heeft Bouwbakkie de juiste afvalcontainer. Of je nu bezig bent met een groot project in huis, een renovatieproject of het opknappen van je tuin, Bouwbakkie heeft de geschikte afvalcontainer. Huur vandaag nog een vuilcontainer in Dordrecht.

Ga je renoveren? Je kunt ook een grofvuilcontainer huren in Dordrecht

Ben je bezig met het verbouwen van je keuken of het renoveren van je huis? Hierbij komt vaak veel puin, bouwmaterialen en grofvuil kijken. Maak je geen zorgen, Bouwbakkie heeft de perfecte grofvuilcontainer om van dit afval af te komen. Zo bespaar je jezelf talloze ritten naar de stortplaats. Woon je in Dordrecht, dan kun je eenvoudig een grofvuilcontainer huren bij Bouwbakkie. Wij leveren de grofvuilcontainer op het door jou gewenste tijdstip bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Op die manier kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je zorgen te maken over de afvoer van het grofvuil. Telkens op en neer rijden naar de stort. Waarom zou je dat doen? Huur een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie en maak het opruimen van je grofvuil een stuk gemakkelijker! Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw verbouwingsproject soepel te laten verlopen!

Snel en makkelijk: containerverhuur in de nabijheid van Dordrecht

Woon je in de buurt van Dordrecht? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in Rotterdam, Den Haag, Gouda, Spijkenisse, Zoetermeer, Leiden, Delft, Gorinchem, Schiedam of Katwijk.

Container huren in Dordrecht? Alle containers op een rij

Bij het huren van een afvalcontainer in Dordrecht is het vinden van de juiste container voor jouw klus eenvoudig. Het is echter essentieel om vooraf te weten welke container geschikt is voordat je overgaat tot huur. Om je hierbij te ondersteunen, bieden we gedetailleerde informatie per container over welke materialen wel en niet zijn toegestaan. We willen je vriendelijk verzoeken om geen materialen in de container te deponeren die daar niet thuishoren, omdat dit kan leiden tot het betalen van een boete. Het naleven van de juiste afvalsortering is zowel vanuit wettelijk oogpunt als voor het milieu van groot belang.

Bouw- en sloopafvalcontainer

Bouwafval en sloopafval komen vaak vrij bij het verbouwen, renoveren of slopen van huizen. In de bouwafvalcontainer kunnen verschillende materialen bij elkaar worden gegooid. De bouwafvalcontainers zijn verkrijgbaar in 4 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Het formaat van de bouwafvalcontainer dat je nodig hebt, hangt af van de omvang van de klus. De bouw- en sloopafvalcontainer is geschikt voor: hout, metaal, diverse kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, enz.

Puincontainer

Puin is een zware vorm van afval, daarom moet schoon puin worden gestort in een puincontainer. Bouwbakkie heeft puincontainers in 2 verschillende formaten, namelijk 3m3 en 6m3. De keuze hangt dus af van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor: bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enz.

Container voor houtafval

Bij sloopwerkzaamheden komt er aanzienlijke hoeveelheid houtafval vrij. Voor een efficiënte afvoer van houtafval tijdens bouwprojecten, renovaties of sloopwerkzaamheden, is het raadzaam om een afvalcontainer voor houtafval te huren. Er zijn vier verschillende maten beschikbaar, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid houtafval die vrijkomt. De houtafvalcontainer is geschikt voor geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex, en andere soorten hout.

Container voor tuinafval

Bij grootschalige tuinverbouwingen kan er aanzienlijk veel tuinafval ontstaan. Als er veel groenafval is, is het raadzaam om een afvalcontainer voor tuinafval te huren. De beschikbare maten zijn 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze van de container is afhankelijk van de verwachte hoeveelheid groenafval. De tuinafvalcontainer is geschikt voor gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, enzovoort.

Container voor dakafval

Dakafval ontstaat bij het aanleggen of verwijderen van platte daken. Voor een juiste afvoer van dakafval is het mogelijk om een afvalcontainer voor dakafval te huren. De beschikbare maten zijn 3m3, 6m3 en 10m3. Het is toegestaan om dakgrind en dakleer met teer of bitumen in de dakafvalcontainer te deponeren.

Container voor gipsafval

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan er aanzienlijke hoeveelheid gipsafval vrijkomen. Om gipsafval correct te scheiden, omdat vermenging met ander bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal, is het mogelijk om een afvalcontainer voor gipsafval te huren. Er zijn drie verschillende maten beschikbaar, namelijk 3m3, 6m3 en 10m3. Voor kleine hoeveelheden gipsafval is een 3m3 container geschikt, terwijl voor grotere hoeveelheden een 6m3 of 10m3 container aan te raden is. De gipsafvalcontainer is geschikt voor gipsplaten, gipsblokken en GIBO-blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Dordrecht

Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 reviews zijn onze klanten zeer tevreden over onze duidelijke communicatie, uitstekende service en goede prijzen. Je kunt snel en eenvoudig betalen via IDEAL. We leveren ook containers op zaterdag! Als je vóór 16:00 uur op vrijdag een container bestelt, wordt deze zaterdag bij jou afgeleverd.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Dordrecht is het meestal vereist om een vergunning aan te vragen voor het gebruik van de openbare weg. Dit geldt onder andere wanneer je een afvalcontainer wilt plaatsen. Als je de container op eigen terrein plaatst, is een vergunning meestal niet nodig. Een tip: als je een container op een openbare plaats laat plaatsen, controleer dan altijd bij je gemeente of er een vergunning vereist is.

Terug naar provincie Zuid-Holland

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 399,-
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs 299,-
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 175,-

Reviews

10
Giovanni S. 25 June 2024, Lelystad Snel bezorgd en scherp geprijsd.
10
Sedat S. 25 June 2024, Amsterdam Snel, transparant, conform afspraak en makkelijk. Erg tevreden.
10
Silvain S. 25 June 2024, Nieuwveen super makkelijk om een container te bestellen, echt geweldig makkelijk. en het ophaalformulier...
9.3

55.400 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank