54.784 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.784 reviews
The Feedback Company
54.784 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Snel en moeiteloos een afvalcontainer huren in Eindhoven

Wil je snel en moeiteloos een afvalcontainer huren in Eindhoven? Bouwbakkie heeft een groot assortiment aan afvalcontainers. Voor verschillende klussen en afval heeft Bouwbakkie de juiste afvalcontainer. Of je nou bezig bent met een grote klus in huis, een renovatieproject of je tuin aan het opknappen bent, Bouwbakkie heeft er een afvalcontainer voor. Huur vandaag nog een afvalcontainer in Eindhoven.

Huur een grofvuilcontainer in Eindhoven voor je verbouwingsproject

Als je bezig bent met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je huis, komt daar vaak veel puin, bouwmaterialen en grofvuil bij kijken. Maar maak je geen zorgen, Bouwbakkie heeft de perfecte oplossing: een grofvuilcontainer. Hiermee kun je eenvoudig van al dit afval afkomen en bespaar je jezelf talloze ritjes naar de stortplaats. In Eindhoven is het huren van een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie snel en makkelijk geregeld. Wij leveren de grofvuilcontainer op het door jou gewenste tijdstip bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Zo kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je druk te maken over de afvoer van het grofvuil. Waarom zou je jezelf vermoeien met heen en weer rijden naar de stortplaats? Kies voor gemak en huur een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie. Maak vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw verbouwingsproject soepel te laten verlopen!

Container huren in de buurt van Eindhoven

Woon je in de buurt van Eindhoven. Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in Tilburg, Waalwijk, Breda, Oosterhout, Roosendaal, Den Bosch, Oss, Helmond, Bergen op Zoom, Uden en Valkenswaard.

Container huren in Eindhoven? Alle containers op een rij

Je kunt in Stadskanaal eenvoudig een afvalcontainer huren voor elke klus die je hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je moet kiezen voordat je er een huurt. Hieronder geven we per container uitleg over wat er wel en niet in de container mag worden gegooid. Zorg er alsjeblieft voor dat je geen materialen in de container plaatst die daar niet thuishoren, aangezien dit kan leiden tot het moeten betalen van een boete.

Container voor bouw- en sloopafval

Bij het renoveren, verbouwen of slopen van huizen komt vaak bouwafval en sloopafval vrij. Het is mogelijk om verschillende materialen samen in één bouwafvalcontainer te plaatsen. De bouwafvalcontainers zijn verkrijgbaar in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Het benodigde formaat is afhankelijk van de omvang van de klus. De container voor bouw- en sloopafval is geschikt voor hout, metaal, diverse kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, enzovoort.

Puincontainer

Bij afval zoals puin, dat zwaar is, is het raadzaam om een puincontainer te gebruiken. Bouwbakkie biedt puincontainers in 2 formaten: 3m3 en 6m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enzovoort.

Houtafvalcontainer - Duurzame oplossing voor jouw sloop- en renovatieproject

Bij het uitvoeren van sloopwerkzaamheden komt er vaak aanzienlijk veel afvalhout vrij. Wil je op een efficiënte manier omgaan met het vrijgekomen houtafval tijdens het renoveren, verbouwen of slopen van gebouwen? Dan is het huren van een houtafvalcontainer de juiste keuze. Bij Bouwbakkie bieden we vier verschillende formaten aan: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Zo kun je de container kiezen die perfect past bij de hoeveelheid houtafval die vrijkomt. Onze houtafvalcontainer is geschikt voor diverse materialen zoals geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex en meer.

Tuin- en groenafvalcontainer - Efficiënte oplossing voor jouw tuinverbouwing

Bij grootschalige tuinverbouwingen kan er flink wat tuin- en groenafval ontstaan. Als je te maken hebt met grote hoeveelheden groenafval, raden we aan om een tuin- en groenafvalcontainer te huren. Onze containers zijn verkrijgbaar in vier verschillende formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Zo kun je de container kiezen op basis van de verwachte hoeveelheid groenafval. Onze tuin- en groenafvalcontainer accepteert diverse materialen, zoals gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten en meer.

Dakafvalcontainer - Verantwoorde afvoer van dakafval

Bij het aanleggen of verwijderen van platte daken ontstaat er vaak specifiek dakafval. Voor de correcte afvoer van dit materiaal bieden wij dakafvalcontainers aan in drie verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Onze dakafvalcontainers zijn geschikt voor dakgrind en dakleer dat verontreinigd is met teer of bitumen. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw dakafval op een milieuvriendelijke manier wordt verwerkt.

Gipsafvalcontainer - Efficiënte scheiding van gipsafval

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan er aanzienlijke hoeveelheden gipsafval vrijkomen. Om dit specifieke afval op de juiste manier te scheiden, bieden wij gipsafvalcontainers aan in drie verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Voor kleine hoeveelheden gipsafval volstaat meestal een 3m3 container, terwijl een 6m3 of 10m3 container beter geschikt is voor grotere hoeveelheden. Onze gipsafvalcontainers accepteren gipsplaten, gipsblokken en GIBO-blokken, zodat het gipsafval op een verantwoorde manier wordt afgevoerd.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Eindhoven

Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 recensies zijn onze klanten zeer tevreden over onze duidelijke communicatie, uitstekende service en scherpe prijzen. Je kunt eenvoudig en snel betalen via iDEAL. Bovendien leveren wij ook containers op zaterdag! Bestel vóór 16:00 uur op vrijdag en jouw container wordt op zaterdag bij je afgeleverd.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Eindhoven is het doorgaans verplicht om een vergunning aan te vragen voor het gebruik van de openbare weg, bijvoorbeeld wanneer je een afvalcontainer wilt plaatsen. Als je de container op je eigen terrein plaatst, is het meestal niet nodig om een vergunning aan te vragen. We adviseren je echter altijd om contact op te nemen met de gemeente om te controleren of er een vergunning vereist is wanneer je de container op een openbare locatie wilt plaatsen. Zo voorkom je eventuele ongemakken en kun je zorgeloos gebruikmaken van de openbare ruimte.

Terug naar provincie Noord-Brabant

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  

Reviews

10
Sander v. h. S. 21 May 2024, Tilburg Snel, duidelijk, goede prijs
10
Subash C. R. 21 May 2024, Nieuwegein Easy to use and container delivered on time.
10
Marco D. 21 May 2024, Aalsmeer Snelle levering
9.3

54.784 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank