BigBag + BiggerBag | Levering vertraagd

Door leveringsproblemen van BigBags en BiggerBag is er een langere levertijd. Excuses voor het ongemak!

55.399 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
55.399 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090
55.399 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

De keuken verbouwen


De keuken verbouwen? Bij veel mensen staat deze wens bovenaan hun lijstje. In de afgelopen jaren is de rol van de keuken veranderd van een plek om alleen te koken naar een ruimte waar geleefd wordt. Veel mensen willen hun keuken daarom aanpassen. Ga jij ook je keuken verbouwen? Dan is het belangrijk om vooraf te bepalen hoe ingrijpend de verbouwing is. Gaat het om een keukenrenovatie waarbij de huidige keuken alleen een opknapbeurt moet krijgen? Of wordt de hele keuken vervangen waarbij ook breek- en sloopwerk komt kijken? 

De indeling?
Als je de keuken gaat verbouwen is het handig om te kijken naar de indeling die je voor ogen hebt. Naast een mooie keuken is een praktische indeling ook belangrijk. Wil je een open of gesloten keuken, wel of geen kookeiland, wil je veel of weinig opbergruimte, een landelijke of moderne keuken en veel of weinig kleur? Ben je van plan om de keuken alleen te voorzien van een opknapbeurt zodat het er weer modern en vernieuwd uit ziet? Dan is het handig om te bepalen wat je gaat vervangen. Is dit het werkblad of de tegels, de keukenkastjes of de vloer? Of misschien wil je wel meerdere dingen in een keer vervangen?
 
  plan keuken verbouwen oude keuken verbouwen
 
Gezelligheid in de woonkeuken
Voorheen werden de meeste woningen gebouwd met een gesloten keuken. Tegenwoordig willen mensen het liefst een open keuken die verbonden is aan de woonkamer, waarbij je lekker kunt koken met de gezelligheid om je heen. Om een open keuken te maken is er vaak een doorbaak in een wand nodig met het nodige breek- en sloopwerk. Om te bepalen of dit mogelijk is in verband met de draagmuren is het handig om een aannemer of constructeur langs te laten komen. 
 
Renovatie
Betreft de verbouwing alleen een keukenrenovatie zodat het er weer modern uitziet dan is het handig om te bepalen wat je het liefst wilt vernieuwen. Een onderdeel van de keuken vervangen zoals bijvoorbeeld het werkblad of de keukenkastjes maakt vaak al een heel verschil in een keuken.  
 
  inspiratie keuken verbouwen keuken verbouwen
Afval
Als je de keuken gaat verbouwen of renoveren is het goed om rekening te houden met het afval dat vrij komt en de afvoer hiervan. Alle onderdelen van een keuken zoals het aanrecht, kastjes, fornuis, wasbak en inbouwapparatuur mogen in een bouwafval container of grofvuil container. Afhankelijk van de hoeveelheid keuken verbouwingsafval biedt Bouwbakkie verschillende containers (bijv. de 6m3 grofvuil) en BiggerBag of big bag (bijv. de 3m3 BiggerBag bouwafval) aan. Voor de afvoer van je oude koelkast en vriezers kun je gebruik maken van de oud-voor-nieuwregeling. Hierbij kun je oude huishoudelijke apparaten inleveren bij de winkel waar je een nieuw, soortgelijk apparaat koopt. Bestel alvast een container voor jouw klusperiode zodat je hier tijdens je klus geen omkijken naar hebt. Je kunt de container bestellen voor een datum en tijdsblok naar jouw voorkeur. Zit de container vol, dan kun je eenvoudig online het ophaalformulier invullen en halen we jouw bouwafval weer op.
 
Bouwbakkie wenst je alvast veel plezier van je vernieuwde keuken! 
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs 299,-
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 399,-

Reviews

10
Sedat S. 25 June 2024, Amsterdam Snel, transparant, conform afspraak en makkelijk. Erg tevreden.
10
Silvain S. 25 June 2024, Nieuwveen super makkelijk om een container te bestellen, echt geweldig makkelijk. en het ophaalformulier...
10
Gert K. 24 June 2024, Klazienaveen Prima
9.3

55.399 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank