BigBag tijdelijk niet leverbaar

Door leveringsproblemen van Bigbags kunnen deze momenteel niet besteld worden. Excuses voor het ongemak.

55.819 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Monday geleverd!
9,3
55.819 reviews
The Feedback Company
55.819 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Monday geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Een afvalcontainer huren in Amsterdam?

Ben je op zoek naar een moeiteloze manier om een afvalcontainer te huren in Amsterdam? Bij Bouwbakkie vind je een breed scala aan afvalcontainers die perfect passen bij jouw behoeften. Of je nu bezig bent met een omvangrijke klus in huis, een renovatieproject of het transformeren van je tuin, Bouwbakkie heeft de ideale afvalcontainer voor jou. Wacht niet langer en huur vandaag nog een afvalcontainer in Amsterdam. Met Bouwbakkie hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van de juiste afvalcontainer. Ons uitgebreide assortiment biedt diverse maten en typen containers, zodat je altijd de perfecte oplossing hebt voor jouw specifieke project. Of je nu kleinere hoeveelheden afval wilt afvoeren of een grote hoeveelheid puin moet verwijderen, Bouwbakkie staat voor je klaar. Of het nu gaat om het slopen van een muur, het verwijderen van oude tegels of het opruimen van groenafval na een tuinrenovatie, onze afvalcontainers zijn geschikt voor allerlei soorten klussen. We begrijpen dat elke klus uniek is en daarom bieden we een ruime keuze aan afvalcontainers om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Overweeg een grofvuilcontainer te huren in Amsterdam als je gaat verbouwen

Indien je momenteel bezig bent met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je woning, zul je waarschijnlijk te maken krijgen met aanzienlijke hoeveelheden puin, bouwmaterialen en grofvuil. Gelukkig hoef je je hier geen zorgen over te maken, want Bouwbakkie biedt de perfecte oplossing met onze grofvuilcontainers. Hierdoor bespaar je jezelf talloze ritjes naar de vuilstort. Het huren van een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie in Amsterdam is zeer eenvoudig geregeld. Wij zorgen ervoor dat de grofvuilcontainer op het door jou gewenste tijdstip bij jou thuis wordt geleverd, en na afloop halen we deze weer op. Hierdoor kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je zorgen te hoeven maken over de afvoer van het grofvuil.

Container huren in de buurt van Amsterdam

Woon je in de buurt van Amsterdam? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in Alkmaar, Haarlem, Purmerend, Hilversum, Heerhugowaard, Hoofddorp, Zaandam, Hoorn, Beverwijk, Den Helder, Huizen of Amstelveen.

Container huren in Amsterdam? Alle containers op een rij

Je kunt in Amsterdam eenvoudig een afvalcontainer huren voor elke klus die je hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je moet kiezen voordat je er een huurt. Hieronder geven we per container uitleg over wat wel en niet in de container mag worden gegooid. Zorg er alsjeblieft voor dat je geen materialen in de container plaatst die er niet thuishoren, omdat dit kan leiden tot het moeten betalen van een boete.

Bouw- en sloopafval container

Bouwafval en sloopafval komen vaak vrij bij het verbouwen, renoveren of slopen van woningen. In de bouw- en sloopafvalcontainer kunnen verschillende materialen samen in één container worden geplaatst. De bouw- en sloopafvalcontainers zijn verkrijgbaar in 4 verschillende formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3.

Huur een container voor houtafval

Bij sloopwerkzaamheden komt er vaak een aanzienlijke hoeveelheid houtafval vrij. Daarom is het verstandig om een container voor houtafval te huren wanneer je bezig bent met het verbouwen, renoveren of slopen van gebouwen. Bouwbakkie biedt houtafval containers in vier verschillende formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze voor het formaat is afhankelijk van de hoeveelheid houtafval die je verwacht te hebben. Onze houtafval container is geschikt voor diverse soorten houtafval, waaronder geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex, en meer. Je kunt erop vertrouwen dat al het houtafval op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier wordt afgevoerd.

Puincontainer

Puin is een zware vorm van afval, daarom is het nodig om schoon puin te deponeren in een puincontainer. Bouwbakkie biedt puincontainers in twee verschillende maten aan, namelijk 3m3 en 6m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor materialen zoals bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enzovoort.

Tuinafval container

Bij het uitvoeren van een omvangrijke tuinverbouwing kan er aanzienlijke hoeveelheden tuinafval ontstaan. Indien je te maken hebt met aanzienlijk groenafval, is het verstandig om een tuinafval container te huren. Bouwbakkie biedt tuinafval containers in vier verschillende formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze voor het juiste formaat container hangt af van de verwachte hoeveelheid groenafval die zal vrijkomen. Onze tuinafval container is specifiek ontworpen om verschillende soorten tuinafval te kunnen bevatten. Hierbij kun je denken aan materialen zoals gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten en nog veel meer. Je kunt erop vertrouwen dat al het tuinafval op een verantwoorde en milieuvriendelijke wijze wordt afgevoerd.

Dakafval container

Bij het aanleggen of verwijderen van platte daken komt er dakafval vrij. Voor het afvoeren van dakafval is er de dakafvalcontainer, beschikbaar in drie verschillende maten: 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer dat verontreinigd is met teer of bitumen mogen in de dakafval container worden geplaatst.

Gipsafval container

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan er veel gipsafval ontstaan. Het is belangrijk om gips zoveel mogelijk apart in te zamelen, omdat het vermengen van gips met ander bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. Gipsafvalcontainers zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten: 3m3, 6m3 en 10m3. Voor kleine hoeveelheden gips is een 3m3 container voldoende, terwijl voor grotere hoeveelheden gekeken moet worden naar een 6m3 of 10m3 container. De gipsafval container is geschikt voor gipsplaten, gipsblokken en GIBO blokken, enzovoort.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Amsterdam

Bij Bouwbakkie streven we naar tevreden klanten en dat blijkt uit onze indrukwekkende beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 reviews. Onze klanten waarderen onze duidelijke communicatie, uitstekende service en concurrentiële prijzen. Je kunt bij ons snel en gemakkelijk betalen via IDEAL, zodat je geen tijd hoeft te verspillen aan ingewikkelde betalingsprocessen. Daarnaast bieden we ook levering op zaterdag! Als je vóór 16:00 uur op vrijdag een container bestelt, zorgen wij ervoor dat deze zaterdag bij je wordt afgeleverd. Dit biedt extra flexibiliteit en gemak, zodat je jouw project zonder vertraging kunt voortzetten.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Amsterdam is het doorgaans vereist om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een afvalcontainer op de openbare weg. Indien je de container op eigen terrein plaatst, is het meestal niet nodig om een vergunning aan te vragen. Een nuttige tip: als je van plan bent om een container op een openbare locatie te plaatsen, controleer dan altijd bij de gemeente of er een vergunning nodig is. Op die manier voorkom je onnodige problemen en zorg je voor een soepele afhandeling.

Terug naar provincie Noord-Holland

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 399,-
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs 299,-
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 175,-

Reviews

10
Ronald H. 19 July 2024, Melick Jhana van DNACC en zij zei dat ik het via het ophaal formulier kon doorgeven zodat er een...
8
Ivonne R. 19 July 2024, Grootebroek Duidelijke communicatie
8
Elles N. 19 July 2024, Zwolle Prettige levering
9.3

55.819 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank