Wij gebruiken cookies
Let op! Gewijzigde besteltijden rondom de feestdagen, klik hier! Houdt daarnaast met het bestellen van de container rekening met de lokale regelgeving en de aanvraag van een vergunning voor het plaatsen van een container rondom de feestdagen. Het toezicht en de handhaving hierop is strenger tijdens deze dagen, zo kan het zijn dat er 's nachts geen containers meer op openbare ruimtes mogen staan, informeer hierover bij jouw gemeente. 
Lage all-in prijzen Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Door heel Nederland Ook op zaterdag
9,2
34.936 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090

Een afvalcontainer huren

Gaat u verbouwen of opruimen en wilt u van uw afval af? Huur een afvalcontainer! Een afvalcontainer huren gaat gemakkelijk en tegen voordelige tarieven bij Bouwbakkie.nl

Afvalcontainer huren vanaf €149,- all-in!

Afvalcontainer huren

Een afvalcontainer huren in verschillende maten

Het is belangrijk om bouwafval tijdens een verbouwing snel en veilig af te voeren. Wij begrijpen dat iedere klus anders is, daarom kunt u een afvalcontainer huren voor verschillende afvalstromen en in verschillende maten.

Klik op onderstaande links voor meer informatie per inhoudsmaat. Ook zijn de afmetingen van de containers daar te vinden.

Waarom Bouwbakkie.nl?

  • Prijzen inclusief plaatsen, ophalen en verwerken
  • Voor 23:59 besteld is de volgende dag geleverd
  • Inclusief 8 weken huur
  • Geplaatst door heel Nederland
  • Ook plaatsing op zaterdag (toeslag €10 incl. 21% btw)
  • Veilig betalen met iDEAL
  • Bestellen zonder account
  • Afvalcontainer huren zonder borg

Veilig een afvalcontainer huren

Het is erg prettig als alles tijdens de bouw of verbouw vlekkeloos verloopt. Dus ook het huren van een container!

Bij Bouwbakkie.nl kunt u zonder account veilig en vertrouwd een container huren, want Bouwbakkie.nl heeft jaren ervaring met het plaatsen en ophalen van containers en is bekend van radio en televisie. Plaatst u uw bestelling voor 23:59, dan kunnen we de afvalcontainer al de volgende dag bij u plaatsen.

Bouwbakkie wordt door haar klanten beoordeeld met een 9,2 uit 34.936 klantenreacties! Bekijk reviews

9,2 1 2 3 4 5
Container huren op de radio

Heeft u nog vragen over het huren van een afvalcontainer?

Neem dan contact op met de klantenservice via nummer 072-7514090 of via het contactformulier. Lees ook onze veelgestelde vragen. Wilt u weten welk afval u in welke container mag aanbieden? Vul uw afvalsoort bovenaan de pagina in en u krijgt meteen een advies welke container te huren. De meest voorkomende toegestane afvalstoffen die u mag aanbieden in een afvalcontainer staan ook per product vermeld.