54.299 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.299 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090
54.299 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Moeiteloos een afvalcontainer huren in Lelystad

Wil je op een makkelijke manier een afvalcontainer huren in Lelystad? Bouwbakkie biedt een breed scala aan verschillende afvalcontainers. Voor elke klus heeft Bouwbakkie de juiste afvalcontainer beschikbaar. Of je nu bezig bent met een groot project in huis of tuin, een renovatieproject of het opknappen van je huis/tuin, Bouwbakkie heeft de juiste afvalcontainer voor jou. Huur vandaag nog een afvalcontainer in Lelystad.

Ga je verbouwen? Huur ook een grofvuilcontainer in Lelystad

Ben je bezig met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je huis? Hierbij komt vaak veel puin, bouwmaterialen en grofvuil vrij. Geen zorgen, Bouwbakkie heeft de perfecte grofvuilcontainer om van dit afval af te komen. Zo bespaar je talloze ritjes naar de stortplaats. Als je in Lelystad woont, kun je eenvoudig een grofvuilcontainer huren bij Bouwbakkie. Wij leveren de grofvuilcontainer op het door jou gewenste tijdstip bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Op die manier kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je druk te maken over het afvoeren van het grofvuil. Waarom moeilijk doen met meerdere ritten naar de stortplaats? Maak het opruimen van grofvuil eenvoudig door een grofvuilcontainer te huren bij Bouwbakkie. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om je verbouwingsproject soepel te laten verlopen!

Container huren in de omgeving van Lelystad

Woon je in de buurt van Lelystad? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in omliggende plaatsen zoals Almere, Dronten, Zeewolde, Emmeloord en Urk.

Container huren in Lelystad? Bekijk ons volledige aanbod

In Lelystad kun je gemakkelijk een afvalcontainer huren voor elke klus die je hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je moet kiezen voordat je er een huurt. Hieronder geven we per container uitleg over wat er wel en niet in de container mag worden gegooid. Zorg er alsjeblieft voor dat je geen materialen in de container plaatst die daar niet thuishoren. Wanneer er andere materialen aangetroffen worden in de container kan dit leiden tot een boete.

Bouw- en sloopafval container in Lelystad

Bij het verbouwen, renoveren of slopen van huizen komt vaak bouwafval en sloopafval vrij. In de bouwafvalcontainer kunnen verschillende materialen samen worden gestort. De bouwafvalcontainers zijn beschikbaar in 4 verschillende maten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welke maat bouwafvalcontainer je nodig hebt, hangt af van de omvang van de klus. De bouw- en sloopafvalcontainer is geschikt voor materialen zoals hout, metaal, verschillende kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, enz.

Puincontainer in Lelystad

Puin is een zware afvalsoort, daarom moet schoon puin worden gestort in een puincontainer. Bouwbakkie heeft puincontainers in 2 verschillende maten: 3m3 en 6m3. De keuze hangt dus af van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor materialen zoals bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enz.

Houtafval container

Bij sloopwerk komt vaak veel houtafval vrij. Vanwege de grote hoeveelheid houtafval bij het verbouwen, renoveren of slopen van bouwwerken, is het raadzaam om een houtafvalcontainer te huren. De houtafvalcontainer is beschikbaar in 4 maten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid houtafval die vrijkomt. De houtafvalcontainer is geschikt voor materialen zoals geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex, enz.

Tuinafval container in Lelystad

Bij een grote tuinverbouwing kan er veel tuinafval ontstaan. Als er veel groenafval is, is het raadzaam om een tuinafvalcontainer te huren. De tuinafvalcontainer is beschikbaar in 4 maten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welke container je kiest, hangt af van de hoeveelheid groenafval die je verwacht te hebben. De tuinafvalcontainer is geschikt voor materialen zoals gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, enz.

Dakafval container

Dakafval is het afval dat vrijkomt bij het aanleggen of verwijderen van platte daken. De dakafvalcontainer is beschikbaar in 3 verschillende maten: 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer dat verontreinigd is met teer of bitumen mogen worden ingezameld in de dakafvalcontainer.

Gipsafval container in Lelystad

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan er veel gipsafval vrijkomen. Gips dient zoveel mogelijk apart te worden ingezameld omdat vermenging van gips in bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. Gipsafvalcontainers zijn beschikbaar in 3 verschillende maten: 3m3, 6m3 en 10m3. Voor een kleine hoeveelheid gips kun je gemakkelijk een 3m3-container nemen. Voor grotere hoeveelheden kun je beter kijken naar een 6m3- of een 10m3-container. De gipsafvalcontainer is geschikt voor materialen zoals gipsplaten, gipsblokken en GIBO-blokken.

De voordelen van Bouwbakkie

Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 beoordelingen zijn onze klanten zeer tevreden over onze duidelijke communicatie, uitstekende service en goede prijzen. Je kunt snel en gemakkelijk betalen via IDEAL. We leveren ook containers op zaterdag! Als je op vrijdag vóór 16:00 uur een container bestelt, wordt deze zaterdag bij jou afgeleverd.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Lelystad is het meestal vereist om een vergunning aan te vragen voor het gebruik van de openbare weg. Dit geldt onder andere wanneer je een afvalcontainer wilt plaatsen. Als je de container op eigen terrein plaatst, is het meestal niet nodig om een vergunning aan te vragen. Een tip: als je een container op een openbare locatie laat plaatsen, controleer dan altijd bij de gemeente of er een vergunning nodig is.

Terug naar provincie Flevoland

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  

Reviews

10
Jan E. 15 april 2024, Moerdijk Makkelijk en snel geregeld en geleverd.
8
Ronnie B. 15 april 2024, Roosendaal snelle levering
10
Richard T. 15 april 2024, Woerden Super service. Dank aan alle betrokkenen.
9.3

54.299 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank