BigBag + BiggerBag | Levering vertraagd

Door leveringsproblemen van BigBags en BiggerBag is er een langere levertijd. Excuses voor het ongemak!

55.400 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
55.400 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090
55.400 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Gemakkelijk en snel een afvalcontainer huren in Apeldoorn

Wil je op een moeiteloze manier een afvalcontainer huren in Apeldoorn? Bij Bouwbakkie vind je een uitgebreid assortiment afvalcontainers die geschikt zijn voor elke klus. Of je nu bezig bent met een groot huisproject, een renovatie of het opknappen van je tuin, Bouwbakkie heeft de perfecte afvalcontainer voor jou. Twijfel niet langer en huur vandaag nog een afvalcontainer in Apeldoorn.

Ook voor verbouwingen: Verhuur van grofvuilcontainers in Apeldoorn

Als je bezig bent met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je huis, komt er vaak veel puin, bouwafval en grofvuil vrij. Geen zorgen, Bouwbakkie heeft de ideale grofvuilcontainer om dit afval probleemloos af te voeren. Op die manier bespaar je jezelf talloze ritten naar de vuilstort. Als inwoner van Apeldoorn kun je eenvoudig een grofvuilcontainer huren bij Bouwbakkie. Wij zorgen ervoor dat de grofvuilcontainer op het door jou gekozen tijdstip bij jou thuis wordt geleverd en na afloop weer wordt opgehaald. Zo kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je zorgen te hoeven maken over het afvoeren van het grofvuil. Waarom zou je jezelf vermoeien met herhaaldelijk heen en weer rijden naar de stortplaats? Vereenvoudig het opruimen van je grofvuil door een grofvuilcontainer te huren bij Bouwbakkie. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw verbouwingsproject zonder gedoe te laten verlopen!

Container huren in de buurt van Apeldoorn

Woon je in de buurt van Apeldoorn? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in Wijchen, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem, Tiel, Harderwijk, Zutphen, Zaltbommel, Winterswijk, Zevenaar, Wageningen, Culemborg.

Container huren in Apeldoorn? Alle containers op een rij

Je kunt in Apeldoorn eenvoudig een afvalcontainer huren voor elke klus die je hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je moet kiezen voordat je er een huurt. Hieronder geven we per container uitleg over wat er wel en niet in de container mag worden gegooid. Zorg er alsjeblieft voor dat je geen materialen in de container plaatst die er niet thuishoren, omdat dit kan leiden tot het moeten betalen van een boete.

Bouwafvalcontainers

Bij het renoveren, verbouwen of slopen van huizen ontstaat vaak bouwafval en sloopafval. Voor het gemakkelijk afvoeren van deze materialen bieden we bouwafvalcontainers aan in vier verschillende maten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De bouw- en sloopafvalcontainer is geschikt voor diverse materialen zoals hout, metaal, kunststoffen, vloerbedekking, puin, betonresten, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, en nog veel meer. De benodigde grootte van de bouwafvalcontainer hangt af van de omvang van je klus.

Puincontainers

Voor het wegwerken van schoon puin is het belangrijk om een puincontainer te gebruiken vanwege het gewicht van dit type afval. Bouwbakkie biedt puincontainers aan in twee formaten: 3m3 en 6m3. De keuze van de puincontainer hangt af van de hoeveelheid puin die je hebt. De puincontainer is geschikt voor bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonresten, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels en meer.

Houtafvalcontainers

Bij sloopwerkzaamheden komt er vaak veel houtafval vrij. Om dit houtafval gemakkelijk weg te kunnen doen bij verbouwingen, renovaties of sloopprojecten, raden we aan om een houtafvalcontainer te huren. We bieden houtafvalcontainers aan in vier verschillende maten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De grootte van de houtafvalcontainer die je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid houtafval die je hebt. De houtafvalcontainer is geschikt voor geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex en meer.

Tuinafvalcontainer

Bij grootschalige tuinverbouwingen kan er veel tuinafval ontstaan. Als er veel groenafval is, is het raadzaam om een tuinafvalcontainer te huren. We bieden tuinafvalcontainers aan in vier maten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze voor een container hangt volledig af van de hoeveelheid groenafval die je verwacht te hebben. De tuinafvalcontainer is geschikt voor gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, enzovoort.

Dakafvalcontainer

Bij het aanleggen of verwijderen van platte daken ontstaat er dakafval. We bieden dakafvalcontainers aan in drie verschillende maten: 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer dat verontreinigd is met teer of bitumen mogen worden weggegooid in de dakafvalcontainer.

Gipsafvalcontainer

Bij het renoveren of slopen van kantoren en woningen kan er veel gipsafval vrijkomen. Gips dient zoveel mogelijk apart te worden ingezameld, omdat het mengen van gips met ander bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. We bieden gipsafvalcontainers aan in drie verschillende maten: 3m3, 6m3 en 10m3. Voor een kleine hoeveelheid gipsafval kun je gemakkelijk een 3m3 container nemen. Voor grotere hoeveelheden kun je beter kijken naar een 6m3 of 10m3 container. De gipsafvalcontainer is geschikt voor gipsplaten, gipsblokken en GIBO blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Apeldoorn

Met een gemiddelde score van 9,3 en meer dan 50.000 beoordelingen zijn onze klanten zeer tevreden over onze duidelijke communicatie, uitstekende service en goede prijzen. Je kunt snel en eenvoudig betalen via IDEAL. We leveren ook containers op zaterdag! Als je vóór 16:00 uur op vrijdag een container bestelt, wordt deze zaterdag bij je afgeleverd.

Aanvraagprocedure voor openbaar weggebruik vergunning

In Apeldoorn is het doorgaans vereist om een vergunning aan te vragen voor het gebruik van de openbare weg, zoals bij het plaatsen van een afvalcontainer. Indien je de container op je eigen terrein plaatst, is een vergunning meestal niet nodig. Het is echter raadzaam om bij de gemeente te controleren of er een vergunning vereist is indien je de container op een openbare locatie wilt plaatsen.

Terug naar provincie Gelderland

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 399,-
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs 299,-
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 175,-

Reviews

10
Giovanni S. 25 June 2024, Lelystad Snel bezorgd en scherp geprijsd.
10
Sedat S. 25 June 2024, Amsterdam Snel, transparant, conform afspraak en makkelijk. Erg tevreden.
10
Silvain S. 25 June 2024, Nieuwveen super makkelijk om een container te bestellen, echt geweldig makkelijk. en het ophaalformulier...
9.3

55.400 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank