54.299 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.299 reviews
The Feedback Company
54.299 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Een afvalcontainer in Doetinchem huren is kinderspel

Wil je zonder gedoe een afvalcontainer in Doetinchem huren? Bouwbakkie heeft een breed scala aan afvalcontainers. Voor elke taak heeft Bouwbakkie de juiste afvalcontainer. Of je nu werkt aan een groot huisproject, een verbouwing of je tuin opknapt, Bouwbakkie heeft de geschikte afvalcontainer voor je. Huur vandaag nog een afvalcontainer in Doetinchem.

Ga je verbouwen? In Doetinchem kun je ook een grofvuilcontainer huren

Ben je je keuken aan het renoveren of je huis aan het verbouwen? Vaak komt daar een hoop puin, bouwmaterialen en grofvuil bij kijken. Geen paniek, Bouwbakkie heeft de ideale grofvuilcontainer om je van dit afval te ontdoen. Zo voorkom je talloze trips naar de stort. Woon je in Doetinchem, dan regel je de huur van een grofvuilcontainer eenvoudig bij Bouwbakkie. We leveren de grofvuilcontainer op jouw gewenste moment bij je thuis en halen deze ook weer op als je klaar bent. Zo kun jij je volledig richten op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je zorgen te hoeven maken over de afvalverwijdering. Dus waarom zou je jezelf uitputten met ritjes naar de stort? Huur een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie en maak het opruimen van je grofvuil een stuk eenvoudiger. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw verbouwingsproject vlot te laten verlopen!

Afvalcontainer huren in de omgeving van Doetinchem

Woon je in de omgeving van Doetinchem? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in Apeldoorn, Wijchen, Nijmegen, Arnhem, Tiel, Harderwijk, Zutphen, Zaltbommel, Winterswijk, Zevenaar, Wageningen en Culemborg.

Wil je een container huren in Doetinchem? Bekijk hier alle beschikbare containers

In Doetinchem kun je eenvoudig een afvalcontainer huren voor elke klus. Het is handig om te weten welke container je nodig hebt voordat je er één huurt. Hieronder leggen we per container uit wat er wel en niet in mag. Zorg er alstublieft voor dat je geen materialen in de container plaatst die er niet in horen, dit kan leiden tot een boete.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval komt vaak vrij bij verbouwingen, renovaties of sloopwerkzaamheden. In de bouwafvalcontainer kunnen verschillende soorten materiaal bij elkaar. De bouwafvalcontainers zijn beschikbaar in 4 maten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De grootte van de container die je nodig hebt, hangt af van de omvang van de klus. De bouw- en sloopafval container is geschikt voor: hout, metaal, diverse kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, etc.

Puincontainer

Bij verbouwingen komt vaak puin vrij, daarom moet schoon puin worden gestort in een puincontainer. Bouwbakkie biedt puincontainers in 2 verschillende maten: 3m3 en 6m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enz.

Houtafval container

Bij sloopwerk komt vaak veel houtafval vrij. Vanwege het grote volume aan houtafval bij het verbouwen, renoveren of slopen van gebouwen, is het raadzaam om een houtafvalcontainer te huren. De houtafvalcontainer is verkrijgbaar in 4 maten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid houtafval die vrijkomt. De houtafval container is geschikt voor geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex, enz.

Tuinafvalcontainer

Bij een grote tuinverbouwing kan er veel tuinafval ontstaan. Als er veel groenafval is, is het raadzaam om een tuinafvalcontainer te huren. De tuinafvalcontainer is beschikbaar in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welke container je kiest, hangt volledig af van de hoeveelheid groenafval die je verwacht te hebben. De tuinafvalcontainer is geschikt voor: gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, enzovoort.

Dakafvalcontainer

Dakafval is een vorm van afval dat vrijkomt bij het aanleggen of verwijderen van platte daken. De dakafvalcontainer is verkrijgbaar in 3 verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer verontreinigd met teer of bitumen mogen worden verzameld in de dakafvalcontainer.

Gipsafvalcontainer

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan er veel gipsafval vrijkomen. Gips moet zoveel mogelijk apart worden ingezameld, omdat het vermengen van gips in bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. Gipsafvalcontainers zijn verkrijgbaar in 3 verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Voor een kleine hoeveelheid gips kun je gemakkelijk een 3m3-container nemen. Voor grotere hoeveelheden kun je beter kijken naar een 6m3- of 10m3-container. De gipsafvalcontainer is geschikt voor: gipsplaten, gipsblokken en GIBO-blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het leasen van een vuilniscontainer in Doetinchem

Met een doorsnee beoordeling van 9,3 en ruim 50.000 recensies, waarderen onze klanten enorm onze heldere correspondentie, voortreffelijke klantenservice en competitieve tarieven. Het afrekenen verloopt snel en eenvoudig via iDEAL. We bezorgen ook containers op zaterdagen! Bestel je een container vóór 16:00 uur op vrijdag, dan staat deze op zaterdag al voor je deur.

Vergunningsaanvraag voor het gebruik van de openbare weg

In Doetinchem is het in de meeste gevallen noodzakelijk om toestemming te verkrijgen voor het gebruik van de openbare weg. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer je een afvalcontainer wilt neerzetten. Als je de container op eigen grond plaatst, is het meestal niet nodig om toestemming aan te vragen. Een nuttige tip: als je een container laat installeren op een openbare plaats, controleer dan altijd bij je gemeente of er een vergunningsverplichting is.

Terug naar provincie Gelderland

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  

Reviews

10
Jan E. 15 april 2024, Moerdijk Makkelijk en snel geregeld en geleverd.
8
Ronnie B. 15 april 2024, Roosendaal snelle levering
10
Richard T. 15 april 2024, Woerden Super service. Dank aan alle betrokkenen.
9.3

54.299 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank