BigBag tijdelijk niet leverbaar

Door leveringsproblemen van Bigbags kunnen deze momenteel niet besteld worden. Excuses voor het ongemak.

55.819 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Monday geleverd!
9,3
55.819 reviews
The Feedback Company
55.819 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Monday geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Gemakkelijk een vuilcontainer huren in Hengelo

Wil je eenvoudig een vuilcontainer huren in Hengelo? Bouwbakkie biedt een uitgebreid assortiment aan vuilcontainers. Voor elke klus heeft Bouwbakkie de juiste vuilcontainer. Of je nu bezig bent met een groot project in huis, een renovatieproject of het opknappen van je tuin, Bouwbakkie heeft de geschikte vuilcontainer. Huur vandaag nog een vuilcontainer in Hengelo.

Ga je verbouwen? Je kunt ook een grofvuilcontainer huren in Hengelo

Ben je bezig met het opknappen van je keuken of het renoveren van je huis? Vaak komt er veel rommel, bouwmateriaal en groot afval vrij bij dit proces. Maar maak je geen zorgen, Bouwbakkie biedt de ideale oplossing om van dit afval af te komen. Hierdoor hoef je niet telkens naar de vuilstort te rijden, wat je tijd en moeite bespaart. Als je in Hengelo woont, is het huren van een groot afvalcontainer bij Bouwbakkie heel eenvoudig. Wij zorgen ervoor dat de container op het door jou gekozen tijdstip bij jou thuis wordt geleverd en halen hem na afloop weer op. Zo kun jij je volledig richten op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je zorgen te maken over het afvoeren van het grote afval. Dus waarom zou je jezelf vermoeien met heen en weer rijden naar de vuilstort? Huur gewoon een groot afvalcontainer bij Bouwbakkie en maak het opruimen van je grofvuil een stuk makkelijker. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om je verbouwingsproject zonder problemen te laten verlopen!

Container huren in de buurt van Hengelo

Woon je in de buurt van Hengelo? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in Enschede, Deventer, Zwolle, Almelo, Raalte, Ommen, en andere plaatsen in de provincie.

Overzicht van beschikbare containers voor verhuur in Hengelo

Als je in Hengelo een container nodig hebt voor een specifieke klus, dan is het handig om te weten welke container je moet kiezen voordat je er een huurt. Hieronder vind je gedetailleerde informatie per container over wat wel en niet toegestaan is voor verwijdering. We verzoeken je vriendelijk om geen materialen in de container te plaatsen die er niet thuishoren, omdat dit kan resulteren in het betalen van een boete.

Container voor bouw- en sloopafval

Bij bouw-, renovatie- of sloopprojecten ontstaat vaak bouwafval en sloopafval. In de container voor bouw- en sloopafval kunnen verschillende materialen gemengd worden weggegooid. Er zijn vier verschillende formaten beschikbaar: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welk formaat je nodig hebt, is afhankelijk van de omvang van de klus. De container voor bouw- en sloopafval is geschikt voor diverse materialen, waaronder hout, metaal, verschillende kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, enzovoort.

Puincontainer

Voor het afvoeren van zwaar afval, zoals puin, is het nodig om dit in een speciale puincontainer te deponeren. Bouwbakkie biedt puincontainers aan in twee verschillende maten: 3m3 en 6m3. De keuze van de container hangt af van de hoeveelheid puin die moet worden afgevoerd. De puincontainer is geschikt voor diverse materialen, waaronder bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enzovoort.

Houtafvalcontainer

Bij sloopwerkzaamheden komt er vaak veel houtafval vrij. Vanwege de grote hoeveelheid houtafval die ontstaat bij bouw-, renovatie- of sloopprojecten, is het verstandig om een houtafvalcontainer te huren. Er zijn vier verschillende formaten beschikbaar: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welk formaat container gekozen wordt, is afhankelijk van de hoeveelheid houtafval die vrijkomt. De houtafvalcontainer is geschikt voor verschillende soorten hout, zoals geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex, enzovoort.

Tuinafvalcontainer

Bij een grootschalige tuinverbouwing kan er veel tuinafval ontstaan. Indien er veel groenafval is, is het aan te raden om een tuinafvalcontainer te huren. Er zijn vier formaten beschikbaar: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze voor een container hangt volledig af van de verwachte hoeveelheid groenafval. De tuinafvalcontainer is geschikt voor diverse tuinmaterialen, waaronder gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, enzovoort.

Dakafvalcontainer

Bij het aanleggen of verwijderen van platte daken komt dakafval vrij. Voor het verzamelen van dit specifieke afval is er de dakafvalcontainer. Deze container is verkrijgbaar in drie verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Het is toegestaan om dakgrind en dakleer met teer of bitumen in de dakafvalcontainer te deponeren.

Gipsafvalcontainer

Bij het renoveren of slopen van kantoren en woningen kan er aanzienlijke hoeveelheden gipsafval vrijkomen. Het is belangrijk om gipsafval zoveel mogelijk apart in te zamelen, omdat het vermengen van gips met ander bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. Gipsafvalcontainers zijn beschikbaar in drie verschillende maten: 3m3, 6m3 en 10m3. Voor kleine hoeveelheden gips is een 3m3-container voldoende, maar voor grotere hoeveelheden is het beter om te kijken naar een 6m3- of 10m3-container. De gipsafvalcontainer is geschikt voor gipsplaten, gipsblokken en GIBO-blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Hengelo

Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 beoordelingen zijn onze klanten zeer tevreden over onze duidelijke communicatie, geweldige service en goede prijzen. Je kunt snel en eenvoudig betalen via iDEAL. We leveren ook containers op zaterdag! Als je vóór 16:00 uur op vrijdag een container bestelt, wordt deze zaterdag bij je afgeleverd.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Hengelo is het meestal vereist om een vergunning aan te vragen voor het gebruik van de openbare weg. Dit geldt onder andere wanneer je een afvalcontainer wilt plaatsen. Als je de container op eigen terrein plaatst, is het meestal niet nodig om een vergunning aan te vragen. Een tip: als je een container op een openbare plaats laat plaatsen, controleer dan altijd bij je gemeente of er een vergunning vereist is.

Terug naar provincie Overijssel

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 399,-
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs 299,-
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 175,-

Reviews

10
Ronald H. 19 July 2024, Melick Jhana van DNACC en zij zei dat ik het via het ophaal formulier kon doorgeven zodat er een...
8
Ivonne R. 19 July 2024, Grootebroek Duidelijke communicatie
8
Elles N. 19 July 2024, Zwolle Prettige levering
9.3

55.819 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank