54.303 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.303 reviews
The Feedback Company
54.303 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Huur moeiteloos een afvalcontainer in Zwolle

Zoek je een eenvoudige manier om een afvalcontainer te huren in Zwolle? Bouwbakkie biedt een breed scala aan afvalcontainers. Ongeacht de omvang van je klus - of je nu aan een grote huisklus werkt, een renovatie uitvoert, of je tuin vernieuwt - Bouwbakkie heeft een passende afvalcontainer. Huur vandaag nog een afvalcontainer in Zwolle.

Ben je aan het verbouwen? Overweeg het huren van een grofvuilcontainer in Zwolle

Werk je aan het renoveren van je keuken of het verbouwen van je huis? Dit gaat vaak gepaard met veel puin, bouwmaterialen en grofvuil. Maak je geen zorgen, Bouwbakkie heeft de ideale grofvuilcontainer om al dit afval te verwijderen, waardoor je talloze ritten naar de stortplaats bespaart. Als je in Zwolle woont, is het huren van een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie snel en eenvoudig. Wij leveren de grofvuilcontainer op de tijd die jij wenst bij jou thuis en halen deze ook weer op als je klaar bent. Zo kun je je volledig richten op je renovatie- of verbouwingsproject zonder je zorgen te maken over het afvoeren van het grofvuil. Waarom zou je jezelf uitputten met ritjes naar de stortplaats? Huur een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie en maak het verwijderen van je grofvuil veel gemakkelijker. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je ondersteunen bij een vlotte voortgang van jouw verbouwingsproject!

Container huren in de omgeving van Zwolle

Woon je in de omgeving van Zwolle? Het is eveneens mogelijk om een afvalcontainer te huren in Enschede, Deventer, Hengelo, Almelo, Raalte en Ommen.

Container huren in Zwolle? Een overzicht van alle containers

In Zwolle kun je moeiteloos een afvalcontainer huren voor elk project dat je ondernemen wilt. Het is handig om te weten welke container je nodig hebt voordat je er één huurt. Hieronder bieden we voor elke container gedetailleerde informatie over wat er wel en niet in de container mag worden gedeponeerd. Zorg er alstublieft voor dat je geen materialen in de container plaatst die er niet in horen, aangezien dit kan leiden tot het oplopen van een boete.

Container voor bouw- en sloopafval

Bij verbouwingen, renovaties of sloopwerkzaamheden komt vaak bouw- en sloopafval vrij. In de bouwafval container kunnen verschillende soorten materialen gezamenlijk worden weggegooid. De containers voor bouwafval zijn beschikbaar in vier verschillende formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Het benodigde formaat bouwafvalcontainer hangt af van de grootte van je project. De container voor bouw- en sloopafval is geschikt voor materialen zoals: hout, metaal, diverse kunststoffen, tapijt, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, enzovoorts.

Container voor puinafval

Puin is een zwaar type afval, dat daarom afzonderlijk moet worden verzameld in een specifieke puincontainer. Bouwbakkie biedt puincontainers aan in twee verschillende formaten, namelijk 3m3 en 6m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid puin die je hebt. De puincontainer is geschikt voor: bakstenen, muurtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels etc.

Container voor houtafval

Bij sloopwerkzaamheden komt vaak een grote hoeveelheid houtafval vrij. Daarom is het handig een houtafvalcontainer te huren als je van plan bent te verbouwen, renoveren of slopen. Deze containers zijn beschikbaar in vier formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3, afhankelijk van de hoeveelheid houtafval. De houtafvalcontainer is geschikt voor: geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex etc.

Container voor tuinafval

Bij grootschalige tuinwerkzaamheden kan er een aanzienlijke hoeveelheid tuinafval ontstaan. In dat geval is het aan te raden een tuinafvalcontainer te huren. De tuinafvalcontainer is beschikbaar in vier formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3, afhankelijk van de hoeveelheid tuinafval. De tuinafvalcontainer is geschikt voor: gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten etc.

Container voor dakafval

Dakafval is een specifiek type afval dat ontstaat bij het aanleggen of verwijderen van platte daken. De dakafvalcontainer is beschikbaar in drie verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer vervuild met teer of bitumen mogen in de dakafvalcontainer worden gegooid.

Container voor gipsafval

Bij de verbouwing of sloop van kantoren en huizen kan er veel gipsafval vrijkomen. Gipsafval moet zoveel mogelijk apart worden verzameld, omdat vermenging met ander bouwafval tot afkeuring van het materiaal kan leiden. Gipsafvalcontainers zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3 en 10m3. Voor kleine hoeveelheden gips is de 3m3-container geschikt, voor grotere hoeveelheden kan je beter kiezen voor een 6m3 of 10m3 container. De gipsafvalcontainer is geschikt voor: gipsplaten, gipsblokken en GIBO-blokken.

Waarom kiezen voor Bouwbakkie voor jouw afvalcontainer verhuur in Zwolle

Met een indrukwekkende gemiddelde beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 positieve recensies, waarderen onze klanten onze transparante communicatie, uitmuntende klantenservice en voordelige tarieven. Betalingen zijn gemakkelijk en snel te doen via iDEAL. Bovendien leveren we ook containers op zaterdag! Plaats je bestelling voor 16:00 uur op vrijdag, en de container zal zaterdag voor je deur staan.

Vergunning nodig voor plaatsing op de openbare weg in Zwolle

In Zwolle is het vaak noodzakelijk om het aan te vragen voor het gebruik van de openbare weg, zoals bij het plaatsen van een afvalcontainer. Als je de container op je eigen terrein plaatst, is een vergunning meestal niet nodig. Een nuttige tip: als je van plan bent om een container op een openbare locatie te plaatsen, raadpleeg dan altijd jouw lokale gemeente om na te gaan of je een vergunning nodig hebt.

Terug naar provincie Overijssel

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  

Reviews

10
Thijs v. O. 15 april 2024, Beilen Snelle service, optijd geleverd. Makkelijk om weer op te laten halen, 1 knop in de mail.
10
Bert V. 15 april 2024, Oosterhout alles tot nu toe volgens afspraak.
10
Art v. d. M. 15 april 2024, Bierum Super, vriendelijke chauffeur.
9.3

54.303 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank