BigBag tijdelijk niet leverbaar

Door leveringsproblemen van Bigbags kunnen deze momenteel niet besteld worden. Excuses voor het ongemak.

55.819 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Monday geleverd!
9,3
55.819 reviews
The Feedback Company
55.819 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Monday geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Makkelijk een afvalcontainer huren in Enschede

Wil je eenvoudig een afvalcontainer huren in Enschede? Bouwbakkie biedt een breed assortiment aan afvalcontainers. Voor elke klus heeft Bouwbakkie de juiste container. Of je nu bezig bent met een groot project in huis, een renovatieproject, of het opknappen van je tuin, Bouwbakkie heeft de juiste afvalcontainer voor jou. Huur vandaag nog een afvalcontainer in Enschede.

Ga je verbouwen? Je kunt ook een container huren in Enschede

Ben je bezig met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je huis? Daar komt vaak veel puin, bouwmaterialen en grofvuil bij kijken. Maak je geen zorgen, Bouwbakkie heeft de perfecte container om van dit afval af te komen. Zo bespaar je talloze ritten naar de stortplaats. Als je in Enschede woont, kun je eenvoudig een grofvuilcontainer huren bij Bouwbakkie. We leveren de grofvuilcontainer op het door jou gewenste tijdstip bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Op die manier kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je zorgen te maken over de afvoer van het grofvuil. Dus waarom zou je jezelf vermoeien met heen en weer rijden naar de stortplaats? Huur een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie en maak het opruimen van je grofvuil een stuk eenvoudiger. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw verbouwingsproject soepel te laten verlopen!

Container huren in de buurt van Enschede

Woon je in de buurt van Enschede? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in Deventer, Hengelo, Zwolle, Almelo, Raalte of Ommen.

Container huren in Enschede? Alle containers op een rij

Je kunt gemakkelijk een afvalcontainer huren in Enschede voor elke klus die je hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je moet kiezen voordat je er een huurt. Hieronder geven we per container uitleg over wat wel en niet in de container mag worden gegooid. Zorg ervoor dat je geen materialen in de container plaatst die er niet thuishoren, omdat dit kan leiden tot boetes.

Bouw- en sloopafval container

Bouwafval en sloopafval komen vaak vrij bij het verbouwen, renoveren of slopen van gebouwen. In de bouw- en sloopafval container kunnen verschillende materialen bij elkaar worden gegooid. De bouw- en sloopafvalcontainers zijn verkrijgbaar in 4 verschillende maten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welke maat je nodig hebt, hangt af van de omvang van je klus. De bouw- en sloopafval container is geschikt voor hout, metaal, verschillende soorten kunststof, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, enz.

Puincontainer

Bij verbouwingen komt vaak puin vrij, daarom moet schoon puin worden gestort in een puincontainer. Bouwbakkie biedt puincontainers in 2 verschillende maten: 3m3 en 6m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enz.

Houtafval container

Bij sloopwerk komt vaak veel houtafval vrij. Vanwege het grote volume aan houtafval bij het verbouwen, renoveren of slopen van gebouwen, is het raadzaam om een houtafval container te huren. De container is verkrijgbaar in 4 maten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid houtafval die vrijkomt. De houtafval container is geschikt voor geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex, enz.

Tuinafval container

Een grote tuinverbouwing kan veel tuinafval met zich meebrengen. Als er veel groenafval is, is het verstandig om een tuinafval container te huren. De tuinafvalcontainer is verkrijgbaar in 4 maten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welke container je kiest, hangt volledig af van de hoeveelheid groenafval die je verwacht te hebben. De tuinafval container is geschikt voor gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, enz.

Dakafval container

Dakafval is het afval dat vrijkomt bij het aanleggen of verwijderen van platte daken. De container is verkrijgbaar in 3 verschillende maten: 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer dat verontreinigd is met teer of bitumen mogen worden ingezameld in de container.

Gipsafval container

Bij het renoveren of slopen van kantoren en woningen kan er aanzienlijke hoeveelheden gipsafval ontstaan. Het is belangrijk om gipsafval gescheiden in te zamelen, omdat het mengen van gips met bouwafval kan resulteren in afkeuring van het materiaal. Er zijn drie verschillende formaten gipsafvalcontainers beschikbaar: 3m3, 6m3 en 10m3. Voor kleine hoeveelheden gipsafval is een 3m3 container voldoende, terwijl voor grotere hoeveelheden een 6m3 of 10m3 container beter geschikt is. De gipsafval container is geschikt voor gipsplaten, gipsblokken en GIBO blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Enschede

Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 reviews zijn onze klanten zeer tevreden over onze duidelijke communicatie, uitstekende service en goede prijzen. Je kunt snel en eenvoudig betalen via iDeal. We leveren ook containers op zaterdag! Als je vóór 16:00 uur op vrijdag een container bestelt, wordt deze zaterdag bij jou afgeleverd.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Enschede is het doorgaans vereist om een vergunning aan te vragen voor het gebruik van de openbare weg. Dit geldt onder andere wanneer je een afvalcontainer wilt plaatsen. Als je de container op eigen terrein plaatst, is een vergunning meestal niet nodig. Een tip: als je een container op een openbare plaats laat plaatsen, controleer dan altijd bij je gemeente of er een vergunning vereist is.

Terug naar provincie Overijssel

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 399,-
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs 299,-
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 175,-

Reviews

10
Ronald H. 19 July 2024, Melick Jhana van DNACC en zij zei dat ik het via het ophaal formulier kon doorgeven zodat er een...
8
Ivonne R. 19 July 2024, Grootebroek Duidelijke communicatie
8
Elles N. 19 July 2024, Zwolle Prettige levering
9.3

55.819 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank