BigBag tijdelijk niet leverbaar

Door leveringsproblemen van Bigbags kunnen deze momenteel niet besteld worden. Excuses voor het ongemak.

55.819 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Monday geleverd!
9,3
55.819 reviews
The Feedback Company
55.819 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Monday geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Gemakkelijk een vuilcontainer huren in Veenendaal

Wil je op een eenvoudige manier een vuilcontainer huren in Veenendaal? Bouwbakkie biedt een breed scala aan vuilcontainers. Voor elke klus heeft Bouwbakkie de juiste vuilcontainer. Of je nu bezig bent met een groot project in huis, een renovatieproject of het opknappen van je tuin, Bouwbakkie heeft de juiste vuilcontainer voor jou. Huur vandaag nog een vuilcontainer in Veenendaal.

Ga je verbouwen? Huur ook een container voor grofvuil in Veenendaal

Ben je bezig met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je huis? Dit gaat vaak gepaard met veel puin, bouwmaterialen en grofvuil. Geen zorgen, Bouwbakkie heeft de perfecte grofvuilcontainer om van dit afval af te komen. Zo bespaar je jezelf talloze ritjes naar de vuilstort. Als je in Veenendaal woont, kun je eenvoudig een grofvuilcontainer huren bij Bouwbakkie. Wij leveren de grofvuilcontainer op het door jou gewenste tijdstip bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Op die manier kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je zorgen te maken over de afvoer van het grofvuil. Dus waarom zou je jezelf vermoeien met heen en weer rijden naar de vuilstort? Huur een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie en maak het opruimen van je grofvuil een stuk eenvoudiger. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw verbouwingsproject soepel te laten verlopen!

Container huren in de buurt van Veenendaal

Woon je in de buurt van Veenendaal? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in Utrecht, Amersfoort, Woerden, Zeist, Nieuwegein, Soest, Houten, Vianen, Maarssen, de Bilt.

Container huren in Veenendaal? Overzicht van alle beschikbare containers

In Veenendaal kun je gemakkelijk een vuilcontainer huren voor elke klus die je hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je moet kiezen voordat je er een huurt. Hieronder geven we per container uitleg over wat wel en niet in de container mag worden gegooid. Zorg er alsjeblieft voor dat je geen materialen in de container plaatst die er niet in thuishoren, aangezien dit kan leiden tot het moeten betalen van een boete.

Afvalbakken voor bouw- en sloopafval

Bij het verbouwen, renoveren of slopen van huizen komt vaak bouw- en sloopafval vrij. In de container voor bouw- en sloopafval kunnen verschillende materialen bij elkaar worden geplaatst. De bouw- en sloopafvalcontainers zijn verkrijgbaar in 4 verschillende formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welk formaat bouw- en sloopafvalcontainer je nodig hebt, hangt af van de omvang van de klus. De container voor bouw- en sloopafval is geschikt voor hout, metaal, diverse kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, enzovoort.

Puincontainer

Puin is een zware afvalsoort, daarom moet schoon puin worden gestort in een puincontainer. Bouwbakkie heeft puincontainers in 2 verschillende formaten: 3m3 en 6m3. De keuze hangt dus af van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enzovoort.

Houtafval container

Bij sloopwerk komt vaak veel houtafval vrij. Vanwege de grote hoeveelheid houtafval bij het verbouwen, renoveren of slopen van bouwwerken, is het raadzaam om een houtafval container te huren. De houtafval container is verkrijgbaar in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid houtafval die vrijkomt. De houtafval container is geschikt voor geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF en multiplex.

Gipsafval container

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan veel gipsafval ontstaan. Gips dient zoveel mogelijk apart te worden ingezameld, omdat het mengen van gips in bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. Gipsafval containers zijn verkrijgbaar in 3 verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Voor een kleine hoeveelheid gips kun je gemakkelijk een 3m3 container nemen. Voor grotere hoeveelheden kun je beter kijken naar een 6m3 of een 10m3 container. De gipsafval container is geschikt voor gipsplaten, gipsblokken en GIBO blokken.

Dakafval container

Dakafval is een type afval dat vrijkomt bij het aanleggen of verwijderen van platte daken. De dakafval container is verkrijgbaar in 3 verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer vervuild met teer of bitumen mogen worden ingezameld in de dakafval container.

Tuinafval container

Bij een grote tuinverbouwing kan veel tuinafval ontstaan. Als er veel groenafval is, is het raadzaam om een tuinafval container te huren. De tuinafval container is verkrijgbaar in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welke container je kiest, hangt volledig af van de hoeveelheid groenafval die je verwacht te hebben. De tuinafval container is geschikt voor gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, enzovoort.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Veenendaal

Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 reviews zijn onze klanten zeer tevreden over onze duidelijke communicatie, uitstekende service en goede prijzen. Je kunt snel en eenvoudig betalen via IDEAL. We leveren ook containers op zaterdag! Als je vóór 16:00 uur op vrijdag een container bestelt, staat deze zaterdag voor je deur.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Veenendaal is het meestal verplicht om een vergunning aan te vragen voor het gebruik van de openbare weg. Dit geldt onder andere wanneer je een afvalcontainer wilt plaatsen. Als je de container op eigen terrein plaatst, is het meestal niet nodig om een vergunning aan te vragen. Een tip: controleer altijd bij je gemeente of er een vergunning vereist is als je een container op een openbare plaats wilt plaatsen.

Terug naar provincie Utrecht

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 399,-
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs 299,-
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 175,-

Reviews

10
Ronald H. 19 July 2024, Melick Jhana van DNACC en zij zei dat ik het via het ophaal formulier kon doorgeven zodat er een...
8
Ivonne R. 19 July 2024, Grootebroek Duidelijke communicatie
8
Elles N. 19 July 2024, Zwolle Prettige levering
9.3

55.819 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank