BigBag + BiggerBag | Levering vertraagd

Door leveringsproblemen van BigBags en BiggerBag is er een langere levertijd. Excuses voor het ongemak!

55.399 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
55.399 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090
55.399 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Oud vuil ophalen – Bouwbakkie.nl

Ga je verhuizen, verbouwen of de hele boel opnieuw inrichten? Grote kans dat je daardoor met oude spullen en resten materiaal zit waar je niks meer mee kunt. Of gewoon niks meer mee wilt. Is het niet kringloopwaardig en wil je er snel en gemakkelijk vanaf? Huur dan een afvalcontainer en laat je oud vuil ophalen!


Wat is oud vuil?

Oud vuil wordt ook wel grofvuil genoemd. Het is een verzamelnaam voor afval uit je huis, schuur of garage, dat te groot en/of te zwaar is voor de huisvuildienst. Denk daarbij aan vloerkleden, banken en grote kartonnen dozen. Sommige materialen die vrijkomen bij een kleine verbouwing vallen ook onder oud vuil. Benieuwd wat je wel en niet in onze containers voor oud vuil kwijt kunt? Je leest ’t hieronder.


Wat valt onder oud vuil?

Alle soorten huisraad waar geen stekker aan zit, zoals meubels, pannen en servies, vallen onder oud vuil. Naast huisraad vallen dus ook verschillende soorten (ver)bouwafval onder deze afvalstroom. Zo kun je puin, beton en stenen kwijt in een container voor oud vuil, zolang dit afval minder dan 40% van de totale containerinhoud in beslag neemt. Voor glas geldt dat het niet meer dan 10% van de totale containerinhoud mag beslaan en voor gips geldt een grens van 5%. Hout, metaal, papier, karton, plastic en kunststof kun je zonder verdere eisen in de container kwijt. Twijfel je of jouw afval bij het oud vuil thuishoort? Bekijk dan dit overzicht of neem contact op met onze contact.


Wat valt niet onder oud vuil?

In een container voor oud vuil kun je geen asbesthoudend materiaal kwijt of materiaal dat daarop lijkt. Golfplaten, matrassen, kapotte apparaten, witgoed, accu’s en banden zijn ook niet toegestaan. Hetzelfde geldt voor dakleer, dakgrind, klein chemisch afval, gevaarlijk afval, organisch afval, grond en veegvuil.


Grof afval? Lekker laten ophalen!

Of je het nou grof afval, grofvuil of oud vuil noemt, één ding is zeker. Het staat altijd in de weg. Heb je geen tijd, geen vervoer of geen zin om het naar de milieustraat te brengen? Huur dan een afvalcontainer voor je oud vuil. Bij Bouwbakkie heb je de keuze uit afvalcontainers van 1m³, 3m³, 6m³, 10m³ en 15m³. Bestel je vandaag? Dan staat ‘ie morgen al voor de deur. Vanaf het levermoment heb je 8 weken de tijd om je afval te verzamelen. Dat geeft een bak ruimte in je huis én hoofd!


Een ophaalafspraak maken

Als je container vol zit, dien je op deze pagina heel makkelijk een ophaalverzoek in. Via het ophaalformulier kun je zelf een gewenste datum selecteren. Let op: deze datum is een indicatie. Heb je het formulier verzonden? Dan halen we de container binnen 2 werkdagen op en voeren we het oud vuil voor je af.


Contact opnemen

Heb je vragen over oud vuil? Of hulp nodig om het juiste formaat container voor jouw klus te bepalen? Onze klantenservice denkt graag met je mee. Klik hier om contact op te nemen.Grofvuil

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs 299,-
Grofvuil

Afvalcontainer 10m3

L 375 x B 180 x H 170
10m3-container-huren.png
All-in prijs 499,-
Grofvuil

Afvalcontainer 15m3

L 625 x B 240 x H 120
15m3-afvalcontainer-huren.png
All-in prijs 945,-

Reviews

10
Sedat S. 25 June 2024, Amsterdam Snel, transparant, conform afspraak en makkelijk. Erg tevreden.
10
Silvain S. 25 June 2024, Nieuwveen super makkelijk om een container te bestellen, echt geweldig makkelijk. en het ophaalformulier...
10
Gert K. 24 June 2024, Klazienaveen Prima
9.3

55.399 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank