Wij gebruiken cookies
Lage all-in prijzen Voor 23:59 besteld? Maandag geleverd! Incl. 8 weken huur Door heel Nederland Ook op zaterdag
9,2
34.191 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090

Afvalcontainer BiggerBag 3m3 (3 kuub) | Bouwbakkie.nl

BiggerBag 3m3
L 205 x B 140 x H 100

bigger-bag-3m3-huren.png

Vanaf prijs129,-
Bouwafval sloopafval 234,-
Bestel
Grofvuil 234,-
Bestel
Hout afval 139,-
Bestel
Groen afval 129,-
Bestel
  • Afvalzak met een inhoud van circa 3m3.
  • All-in prijs inclusief btw, bezorgen, ophalen, verwerking van afval.
  • De afvalzak is geschikt voor een gewicht van maximaal 1.750 kilo , ruim voldoende voor de meeste klussen. Twijfelt u? Neem contact met ons op.
  • De Bouwbakkie BiggerBag wordt geleverd door een pakketdienst. Bezorging vindt standaard de volgende dag plaats, indien voor 19:00 uur besteld, met uitzondering van zon- en feestdagen.
  • Let op! Plaats de BiggerBag op maximaal 2 meter van een openbare weg die minimaal 4 meter breed is.
Een BiggerBag huren voor kleine en grotere klussen
Staat er een verbouwing op de planning en wilt u zich niet druk hoeven maken om het afvoeren van uw klusafval? Als u zeker wilt zijn van voldoende ruimte is deze extra grote afvalzak van 3 kuub een perfect alternatief voor de 1 kuub Big Bag variant. Eenvoudig te bestellen en de volgende dag geleverd met een pakketdienst (met uitzondering van zon- en feestdagen). Laat die verbouwing maar beginnen!

Snelle service inclusief bezorging, ophalen en verwerking van uw afval
Deze extra ruime bulkafvalzakken worden geleverd via een pakketdienst. U plaatst deze gemakkelijk zelf voor u aan de slag gaat. Met de all-in service van Bouwbakkie bent u verzekerd van een lage prijs inclusief bezorgen, ophalen en afvalverwerking. Voor het ophalen van uw volle BiggerBag, maakt u gemakkelijk een afspraak via het digitale ophaalformulier die u via de bevestigingsmail hebt ontvangen.

Waar moet u op letten bij het plaatsen van een BiggerBag of afvalcontainer?
Wij adviseren u om contact op te nemen met uw gemeente over een mogelijke vergunning en het plaatsen van een BiggerBag op gemeentegrond zoals een stoep, groenstrook, parkeerplaats of straat. Bij plaatsing vragen wij u rekening te houden met het ophalen van uw volle BiggerBags. Maximaal 2 meter verwijderd van de openbare weg. Minimale wegbreedte is 4 meter.

Kies de juiste BiggerBag voor uw klus
Wij verwerken het uw afval gescheiden. Kies daarom de BiggerBag die geschikt is voor uw klus. Twijfelt u over de beste afvalcontainer voor uw klus? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bij Bouwbakkie kunt u kiezen uit:

  • 3m3 BiggerBag voor Bouwafval en Sloopafval (schoon puin, hout, kunststoffen, verpakkingsmaterialen, gips)

  • 3m3 BiggerBag voor Grofvuil (stenen, hout, karton, kunststoffen, huisraad (geen matrassen))

  • 3m3 BiggerBag voor Hout afval (geperst hout, hardhout, MDF, geplastificeerde houtsoorten, geverfd hout, deuren en kozijnen)

  • 3m3 BiggerBag voor Groenafval (boomstammen, stronken, takken, snoeiafval, maaisel, bladeren, graszoden)

  • Uiteraard is het de bedoeling dat de BiggerBag gesloten kan worden. Vullen tot boven de rand of uitstekende delen zijn daarom niet toegestaan. Denkt u meer afval te hebben? Dan kunt u ook een 6m3 afvalcontainer huren.