54.303 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.303 reviews
The Feedback Company
54.303 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Bouwbakkie Blog

Verschil tussen groenafval en tuinafval

Verschil tussen groenafval en tuinafval

Afvalscheiding is belangrijk voor een milieubewuste levensstijl. Vaak wordt dit over het hoofd gezien bij tuin- en groenafval. Daarom leggen we je graag uit wat de verschillen zijn en waarom afval scheiden belangrijk is.

Om dit te doen, moeten we weten wat elk type afval inhoudt. Ook is het belangrijk om te weten hoe we deze afvalsoorten het beste kunnen verwerken. Ook handige tips geven over hoe je ze goed kunt scheiden en verwerken. Zo kun jij op een verantwoorde manier omgaan met afval, wanneer je afvalcontainer laat ophalen.

Maar wat is groenafval? En wat is tuinafval? Lees meer over het verschil tussen deze twee verschillende afvalsoorten.

 

Zelf verbouwen van je badkamer

Zelf verbouwen van je badkamer

Klaar om je badkamer op te knappen? Zelf verbouwen is niet alleen een kostenbesparing, maar het geeft je ook volledige controle over het gehele proces. Jij bepaalt niet alleen het budget, maar je kunt ook jouw persoonlijke stijl tot uiting laten komen in de ruimte. Laat je creativiteit de vrije loop.

 

De omgevingsvergunning: wat is het en wanneer heb je het nodig?

De omgevingsvergunning: wat is het en wanneer heb je het nodig?

In de wereld van bouwen en plannen maken is de omgevingsvergunning erg belangrijk. Of je nu een huis wilt bouwen, een bedrijf wilt beginnen of een oud gebouw wilt opknappen, het is belangrijk om te weten wat een omgevingsvergunning is. Hiermee voorkom je problemen met de wet en zorg je ervoor dat alles soepel verloopt.

  1. Maar wat is een omgevingsvergunning?
  2. Waarom heb je dit nodig?
  3. En welke verschillende omgevingsvergunningen zijn er?

Kom meer te weten over dit complexe onderwerp en krijg antwoord op deze vragen.

 

Verbouwen naar nul op de meter

Verbouwen naar nul op de meter

Heb jij de droom om energieneutraal te wonen? Een woning die net zoveel of zelfs meer energie opwekt dan je nodig hebt? Het is helemaal niet ondenkbaar dat deze droom uitkomt. Het vereist alleen een hele goede voorbereiding, planning en uitvoering om met Nul op de Meter (NOM) te wonen. Maar het resultaat is dat meer dan waard: een huis waarin je nog jaren comfortabel, duurzaam en betaalbaar kunt wonen!

Bouwbakkie geeft je een aantal tips hoe jij deze uitdaging kunt realiseren.

 

Net5 programma Hotel Rules schakelt Bouwbakkie in!

Net5 programma Hotel Rules schakelt Bouwbakkie in!

Bij Bouwbakkie krijgen we regelmatig de vraag van televisie producenten of we ergens een container kunnen plaatsen voor een bouw- en/of verbouwprogramma. Begin dit jaar kreeg Bouwbakkie deze vraag van Net5, waar ze aan de slag gingen met de opnames voor een nieuw tv programma Hotel Rules, een spin-off van het bekende programma House Rules.

De draaidagen van Hotel Rules zitten er inmiddels op en de uitzendingen zijn vanaf woensdag 15 mei, elke woensdag om 20:30 uur te zien op Net5.

 

Zelf aan de bak met de afbraak werkzaamheden? Lees onze tips!

Zelf aan de bak met de afbraak werkzaamheden? Lees onze tips!

Fantastisch! Je hebt een kavel op een prachtige plek kunnen kopen. Het enige minpuntje is dat er een oud en vervallen huis op staat. Niets wat lijkt op jouw droomhuis dat je in gedachten hebt.

Dat wordt dus slopen! Om de kosten enigszins te drukken, besluit je de afbraakwerkzaamheden zelf te doen. Want slopen, dat kan toch niet zo moeilijk zijn?

Met de tips van Bouwbakkie kun jij direct aan de slag!

 

6 tips om je tuin winterklaar te maken in de herfst!

6 tips om je tuin winterklaar te maken in de herfst!

De herfst is de periode waarin alle grote tuinklussen worden uitgevoerd. Voor de echte tuinier is dit een fantastische periode, voor mensen die wat minder van tuinieren houden kan het niet snel genoeg winter worden.

Wij geven je 6 tips om je tuin winterklaar te maken in de herfst.

 

10 x tips & trucs duurzaam en milieubewust verbouwen

10 x tips & trucs duurzaam en milieubewust verbouwen

Rekening houden met het milieu is niet altijd het eerste waar je aan denkt bij een grote klus. Maar wist je dat bij verbouwingen behoorlijk wat zaken belastend kunnen zijn voor het milieu?

Wij geven je 10 tips & trucs waar je rekening mee kunt houden om duurzaam en milieubewust te klussen.

 

De nieuwe Bouwbakkie website is live!

De nieuwe Bouwbakkie website is live!

Bouwbakkie.nl is verbouwd. Je kijkt nu naar een gloednieuwe website! De vernieuwingen zitten voornamelijk in het uiterlijk van de website, de service en functionaliteiten zijn nog precies zoals jullie gewend zijn. Gemakkelijk en snel! We nemen je hieronder mee in alle vernieuwingen en leggen uit waarom we hiervoor gekozen hebben.

 

10 x feitjes en cijfers over Bouwbakkie

10 x feitjes en cijfers over Bouwbakkie

Sinds de oprichting van Bouwbakkie in 2009 hebben we heel wat afval verwerkt. Overal in Nederland brengen wij bouwcontainers op de plaats van bestemming en halen we ze op het gewenste tijdstip weer op. Van Enumatil tot Hippolytushoef! Tijd voor wat leuke feitjes en handige weetjes over Bouwbakkie op een rij.

 

Reviews

10
Thijs v. O. 15 april 2024, Beilen Snelle service, optijd geleverd. Makkelijk om weer op te laten halen, 1 knop in de mail.
10
Bert V. 15 april 2024, Oosterhout alles tot nu toe volgens afspraak.
10
Art v. d. M. 15 april 2024, Bierum Super, vriendelijke chauffeur.
9.3

54.303 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank