54.303 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.303 reviews
The Feedback Company
54.303 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

De winterse dagen maken plaats voor prachtige lentedagen. Zo rond Pasen begint het vaak weer te kriebelen… We willen naar buiten, de tuin in en aan de slag met onze groene vingers! Met deze handige lentetips maak je de tuin, terras en gazon klaar voor een gezellig buitenseizoen.

Pak de snoeischaar erbij

Het voorjaar is een perfecte tijd om je tuin zomerklaar te maken. De meeste vaste planten en veel soorten siergrassen sterven in het najaar boven de grond af. Het is niet slim om ze in het najaar al te snoeien omdat de takken als bescherming dienen tegen de vorst. En die vorst hebben we in maart nog even flink gehad! Nu de temperatuur weer stijgt, kun je alle dorre takken van planten, struiken en bloemen wel verwijderen. Pak de snoeischaar er maar bij en knip de boel weer kort! Heb je groenblijvers, haal dan alleen de bruine bladeren of stengels er uit. Dan zien je planten er weer lekker groen en fris uit.

Ga je je tuin groots aanpakken?

Tuin groots aanpakkenIs jouw tuin nodig aan een make-over toe? Dan is de lente bij uitstek een goed moment om te beginnen. Zo kun je in de zomer meteen van je vernieuwde tuin genieten. Denk eerst goed na wat je van plan bent. Wil je een nieuw beplantingsplan of ben je toe aan nieuwe bestrating? Is de tuinafscheiding aan vervanging toe of kan jouw tuin een complete renovatie gebruiken?

Niet iedereen staat er bij stil, maar een tuin opknappen kost behoorlijk wat tijd en geld. Maak daarom van te voren een goed plan. Een tuin renoveren kun je zelf doen, maar je kunt het natuurlijk ook deels uitbesteden.

Welke container is geschikt voor jouw tuinafval?

Een grote tuinverbouwing brengt veel tuin- en groenafval met zich mee. Het is dan handig als je een container hebt waar je je tuinafval in kunt verzamelen. Afhankelijk van de hoeveelheid en het soort afval biedt Bouwbakkie verschillende containers (bijv. de 3m3 groenafval) en big bags (bijv. de 1m3 bigbag groenafval) aan. Want niet alles kan in dezelfde container gegooid worden. Een aantal dingen mogen bijvoorbeeld niet bij het groen- en tuinafval in. Zoals steen, papier, plastic en glas. Maar wist je dat ook grond, aarde en zand niet bij het tuinafval in mag? Daar hebben we een aparte container of big bag voor. Ook heb je voor de afvoer van grond, aarde en zand een schoongrondverklaring nodig, deze kun je direct bij de order via Bouwbakkie.nl invullen. Zit er toch een ander soort afval tussen het tuinafval, dan kunnen er extra kosten bijkomen. Op deze kosten zit je natuurlijk niet te wachten.

Duurzaam afval scheiden

Bij Bouwbakkie scheiden we al het afval duurzaam en op een milieuvriendelijke wijze in, zodat het voor verschillende doeleinden weer hergebruikt kan worden. Weet je niet precies welke afvalcontainer het handigst is voor jouw tuinafval, neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag!

Direct een groenafval container huren?

Heb je een container of big bag nodig voor je tuinafval? Bestel deze eenvoudig online of bel onze klantenservice. Wij zorgen dat de container op het door jou gewenste tijdstip klaarstaat. Zit de container vol, dan kun je dit bij ons melden. Dan halen we jouw tuinafval weer op.

Bouwbakkie wenst je alvast een zonnig buitenseizoen!

 

Lees meer artikelen

Heb jij twee linkerhanden? Niet getreurd, er zijn genoeg mensen die weinig ervaring hebben met klusjes in en om het huis. Maar zoals het al eeuwenoude spreekwoord zegt: je bent nooit te oud om te leren. Vaak is het gewoon een kwestie van doen. Lees onze tips en je hebt nooit meer een klusser nodig! Nou ja, zeg nooit nooit ...

 20 apr 2018

Heb jij binnenkort een grote verbouwklus gepland staan? Hoe beter je voorbereidt bent, hoe efficiënter de verbouwing verloopt. Wij zetten vijf voordelen bij het huren van een bouwcontainer voor je op een rij.

 22 feb 2018

Reviews

10
Thijs v. O. 15 april 2024, Beilen Snelle service, optijd geleverd. Makkelijk om weer op te laten halen, 1 knop in de mail.
10
Bert V. 15 april 2024, Oosterhout alles tot nu toe volgens afspraak.
10
Art v. d. M. 15 april 2024, Bierum Super, vriendelijke chauffeur.
9.3

54.303 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank