BigBag tijdelijk niet leverbaar

Door leveringsproblemen van Bigbags kunnen deze momenteel niet besteld worden. Excuses voor het ongemak.

55.819 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Monday geleverd!
9,3
55.819 reviews
The Feedback Company
55.819 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Monday geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Huur zonder gedoe een afvalcontainer in Alkmaar

Ben je op zoek naar een handige manier om een afvalcontainer te huren in Alkmaar? Bouwbakkie biedt een uitgebreide selectie van afvalcontainers. Ongeacht de omvang van je project, of het nu een grote huisrenovatie, een verbouwing of een tuinmake-over is, Bouwbakkie heeft de juiste afvalcontainer voor je. Regel vandaag nog een afvalcontainer in Alkmaar.

Heb je een verbouwing gepland? Overweeg een container voor grofvuil te huren in Alkmaar

Als je jouw keuken renoveert of je woning verbouwt, kan je te maken krijgen met veel puin, bouwmaterialen en grofvuil. Geen paniek, Bouwbakkie heeft de ideale grofvuilcontainer om van je afval af te komen. Hiermee voorkom je talloze trips naar de stortplaats. Als je in Alkmaar woont, is het huren van een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie zo geregeld. We leveren de grofvuilcontainer op een tijdstip naar keuze bij je thuis en halen deze aan het einde weer op. Op deze manier kan je je volledig richten op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je zorgen te maken over de afvalverwerking. Dus waarom zou je jezelf belasten met het op en neer rijden naar de stortplaats? Huur een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie en maak je opruimwerkzaamheden een stuk eenvoudiger. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je ondersteunen om jouw verbouwingsproject soepel te laten verlopen!

Container huren dichtbij Alkmaar

Woon je in de omgeving van Alkmaar? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in Amsterdam, Haarlem, Purmerend, Hilversum, Heerhugowaard, Hoofddorp, Zaandam, Hoorn, Beverwijk, Den Helder, Huizen, en Amstelveen.

Container huren in Alkmaar? Bekijk alle beschikbare containers

In Alkmaar kun je eenvoudig een afvalcontainer huren voor elke klus die je voorhanden hebt. Het is belangrijk om te weten welke container het beste bij je klus past voordat je er één huurt. Hieronder geven we per container een uitleg over wat wel en niet in de container mag worden gegooid. Zorg er alstublieft voor dat je geen materialen in de container plaatst die niet toegestaan zijn, omdat dit kan resulteren in een boete.

Container voor bouw- en sloopafval

Bij het verbouwen, renoveren of slopen van huizen komt vaak bouw- en sloopafval vrij. Verschillende materialen kunnen samen in één bouwafvalcontainer worden verzameld. De bouwafvalcontainers zijn beschikbaar in vier verschillende maten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Afhankelijk van de omvang van je klus, kies je het formaat van de bouwafvalcontainer. De bouw- en sloopafvalcontainer is geschikt voor een combinatie van: hout, metaal, diverse soorten plastic, vloerbedekking, stenen puin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, enzovoorts.

Houtafval container

Bij sloopwerk komt veel houtafval vrij. Omdat er veel houtafval vrij komt bij het verbouwen, renoveren of slopen van bouwwerken, kun je het beste een houtafval container huren. De houtafval container is beschikbaar in 4 formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze is afhankelijk van de hoeveelheid houtafval er vrij komt. De houtafval container is geschikt voor: Geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex etc.

Puincontainer

Puin is een zware afvalsoort, daarom moet schoon puin gestort worden in een puincontainer. Bouwbakkie heeft puincontainers in 2 verschillende formaten, namelijk 3m3 en 6m3. De keuze is dus afhankelijk van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor: Bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels etc.

Tuinafvalcontainer

Een omvangrijke tuinrenovatie kan resulteren in een aanzienlijke hoeveelheid tuinafval. Bij een overvloed aan groenafval is het raadzaam een tuinafvalcontainer te huren. De tuinafvalcontainer is verkrijgbaar in vier maten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze van de container hangt volledig af van de hoeveelheid groenafval die je verwacht te hebben. De tuinafvalcontainer is geschikt voor: gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, enz.

Dakafvalcontainer

Dakafval is een type afval dat ontstaat bij het installeren of verwijderen van platte daken. De dakafvalcontainer is beschikbaar in drie verschillende maten: 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer dat vervuild is met teer of bitumen mag worden verzameld in de dakafvalcontainer.

Gipsafvalcontainer

Het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan een aanzienlijke hoeveelheid gipsafval genereren. Gips moet zoveel mogelijk apart worden verzameld omdat het mengen van gips met bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. Gipsafvalcontainers zijn beschikbaar in drie verschillende maten: 3m3, 6m3 en 10m3. Voor een kleine hoeveelheid gips is een 3m3 container voldoende. Voor grotere hoeveelheden kun je beter kiezen voor een 6m3 of een 10m3 container. De gipsafvalcontainer is geschikt voor: gipsplaten, gipsblokken en GIBO-blokken.

De pluspunten van het huren van een afvalcontainer bij Bouwbakkie in Alkmaar

Met een gemiddelde score van 9,3 en meer dan 50.000 recensies, zijn onze klanten uiterst tevreden over onze duidelijke communicatie, uitstekende service en eerlijke prijzen. Betalingen kunnen vlot en veilig worden gedaan via IDEAL. We bieden tevens de mogelijkheid om containers op zaterdagen te leveren! Als je op vrijdag voor 16:00 uur een container bestelt, staat deze op zaterdag voor je klaar.

Vergunning nodig voor het gebruik van openbare ruimte

In Alkmaar is het doorgaans verplicht om een vergunning aan te vragen voor het gebruik van openbare ruimte. Dit geldt bijvoorbeeld wanneer je van plan bent om een afvalcontainer te plaatsen. Als je de container op je eigen terrein zet, is het meestal niet nodig om een vergunning aan te vragen. Een aanbeveling: als je een container op een openbare plaats wilt neerzetten, controleer dan altijd bij je lokale gemeente of er een vergunningsplicht is.

 

Terug naar provincie Noord-Holland

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 399,-
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs 299,-
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 175,-

Reviews

10
Ronald H. 19 July 2024, Melick Jhana van DNACC en zij zei dat ik het via het ophaal formulier kon doorgeven zodat er een...
8
Ivonne R. 19 July 2024, Grootebroek Duidelijke communicatie
8
Elles N. 19 July 2024, Zwolle Prettige levering
9.3

55.819 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank