BigBag tijdelijk niet leverbaar

Door leveringsproblemen van Bigbags kunnen deze momenteel niet besteld worden. Excuses voor het ongemak.

55.819 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Monday geleverd!
9,3
55.819 reviews
The Feedback Company
55.819 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Monday geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Snel een vuilcontainer huren in Purmerend

Wil je eenvoudig een vuilcontainer huren in Purmerend? Bouwbakkie biedt een breed assortiment aan vuilcontainers. Voor elke klus heeft Bouwbakkie de geschikte vuilcontainer. Of je nu bezig bent met een omvangrijk project in huis, een renovatieproject, of het opknappen van je tuin, Bouwbakkie heeft de juiste vuilcontainer voor jou. Huur vandaag nog een vuilcontainer in Purmerend.

Ga je renoveren? Overweeg ook het huren van een grofvuilcontainer in Purmerend

Ben je bezig met het opknappen van je keuken of het renoveren van je huis? Hierbij komt vaak veel puin, bouwmaterialen en grofvuil kijken. Maak je geen zorgen, Bouwbakkie heeft de ideale grofvuilcontainer om van dit afval af te komen. Op die manier bespaar je jezelf talloze ritjes naar de vuilstort. Woon je in Purmerend, dan is het huren van een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie eenvoudig geregeld. Wij leveren de grofvuilcontainer op het door jou gewenste tijdstip bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Zo kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je zorgen te maken over de afvoer van grofvuil. Waarom zou je jezelf vermoeien met het heen en weer rijden naar de vuilstort? Huur een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie en maak het opruimen van grofvuil een stuk gemakkelijker. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw verbouwingsproject soepel te laten verlopen!

Vuilcontainer huren in de omgeving van Purmerend

Woon je in de buurt van Purmerend? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Hilversum, Heerhugowaard, Hoofddorp, Zaandam, Hoorn, Beverwijk, Den Helder, Huizen of Amstelveen.

Vuilcontainer huren in Purmerend? Een overzicht van alle beschikbare containers

Je kunt in Purmerend moeiteloos een vuilcontainer huren voor elke klus die je hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je moet kiezen voordat je er een huurt. Hieronder geven we per container uitleg over wat er wel en niet in de container mag worden gegooid. Zorg er alsjeblieft voor dat je geen materialen in de container plaatst die er niet thuishoren, aangezien dit kan leiden tot het moeten betalen van een boete.

Bouw- en sloopafvalcontainer

Bij het verbouwen, renoveren of slopen van huizen komt vaak bouwafval en sloopafval vrij. In de bouw- en sloopafvalcontainer kunnen verschillende materialen samen in één container worden geplaatst. De bouw- en sloopafvalcontainers zijn verkrijgbaar in 4 verschillende maten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Het benodigde formaat van de bouw- en sloopafvalcontainer hangt af van de omvang van de klus. De bouw- en sloopafvalcontainer is geschikt voor materialen zoals hout, metaal, diverse kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, enzovoort.

Puincontainer

Bij bouw-, renovatie- of sloopwerkzaamheden komt vaak puin vrij. Om schoon puin op een geschikte manier te verwerken, kun je een puincontainer huren. Bouwbakkie biedt puincontainers in twee verschillende formaten: 3m3 en 6m3. Kies het formaat dat past bij de hoeveelheid puinafval die je verwacht te hebben. De puinafvalcontainer is geschikt voor materialen zoals bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enzovoort.

Houtcontainer

Bij sloopwerkzaamheden komt vaak houtafval vrij. Als je bezig bent met het verbouwen, renoveren of slopen van gebouwen, is het raadzaam om een houtcontainer te huren. Bouwbakkie biedt houtcontainers in vier formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Kies het formaat op basis van de hoeveelheid houtafval die je verwacht te hebben. De houtcontainer is geschikt voor materialen zoals geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex, enzovoort.

Tuinafvalcontainer

Bij een uitgebreide tuinverbouwing kan er veel tuinafval ontstaan. Als je te maken hebt met veel groenafval, is het raadzaam om een tuinafvalcontainer te huren. Bouwbakkie biedt tuinafvalcontainers in vier formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Kies de container op basis van de verwachte hoeveelheid groenafval. De tuinafvalcontainer is geschikt voor materialen zoals gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, enzovoort.

Dakafvalcontainer

Bij het aanleggen of verwijderen van platte daken komt dakafval vrij. Als je te maken hebt met dakafval, kun je een dakafvalcontainer huren. Bouwbakkie biedt dakafvalcontainers in drie verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. In de dakafvalcontainer mogen dakgrind en dakleer verontreinigd met teer of bitumen worden gedeponeerd.

Gipsafvalcontainer

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan er veel gipsafval ontstaan. Het is belangrijk om gipsafval apart in te zamelen, omdat het vermengen van gips in bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. Bouwbakkie biedt gipsafvalcontainers in drie verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Voor kleine hoeveelheden gips is een 3m3 container voldoende, terwijl voor grotere hoeveelheden een 6m3 of 10m3 container beter geschikt is. De gipsafvalcontainer is geschikt voor materialen zoals gipsplaten, gipsblokken en GIBO blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Purmerend

Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 reviews zijn onze klanten zeer tevreden over onze duidelijke communicatie, uitstekende service en gunstige prijzen. Je kunt snel en gemakkelijk betalen via IDEAL. We bieden ook levering van containers op zaterdag! Als je vóór 16:00 uur op vrijdag een container bestelt, wordt deze zaterdag bij je afgeleverd.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Purmerend is het meestal vereist om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een container op de openbare weg. Als je de container op je eigen terrein plaatst, is het meestal niet nodig om een vergunning aan te vragen. Tip: als je van plan bent om een container op een openbare locatie te plaatsen, controleer dan altijd bij de gemeente of er een vergunning vereist is.

Terug naar provincie Noord-Holland

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 399,-
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs 299,-
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 175,-

Reviews

10
Ronald H. 19 July 2024, Melick Jhana van DNACC en zij zei dat ik het via het ophaal formulier kon doorgeven zodat er een...
8
Ivonne R. 19 July 2024, Grootebroek Duidelijke communicatie
8
Elles N. 19 July 2024, Zwolle Prettige levering
9.3

55.819 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank