54.784 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.784 reviews
The Feedback Company
54.784 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Tuintegels afvoeren? Bouwbakkie.nl

Je gaat je tuin verbouwen en ook je oprit of terras moet eraan geloven. Maak je borst maar nat, want het verwijderen en afvoeren van tuintegels is een zware klus. Hoe je het gemakkelijkst tegels, grind en stenen uit je tuin afvoert? Door een container te huren bij Bouwbakkie, natuurlijk.


Hoe werkt tuintegels afvoeren?

Soms is je tuin toe aan een renovatie. Gewoon, omdat je te vaak bent gestruikeld over die losse grindtegel op je terras. Of omdat je de onderhoudsvrije tuin van de vorige bewoner niet meer ziet zitten. Dan zit er maar één ding op, je tuin op de schop. Maar waar laat je al die oude tegels? Als je ze aan de straatstenen niet kwijtraakt, is het een goed idee om een afvalcontainer van Bouwbakkie te bestellen. Het werkt heel simpel. Jij gooit je tuintegels in de container, wij voeren ze voor je af. Rest je niets meer dan de juiste container te kiezen.


Tuintegels afvoeren in een container

Een portie oude tuintegels valt onder de afvalstroom puin. Deze stroom bestaat uit steenachtige materialen als betonpuin, bestratingspuin, metselpuin, stenen en straatklinkers. Je kunt puin in 2 van onze containers afvoeren. Wil je alleen tuintegels en andere puinsoorten afvoeren? Dan is onze schoonpuincontainer de juiste keuze. Als je meer dan alleen je terras of oprit aanpakt, komt onze bouw- en sloopafvalcontainer goed van pas. Daarin kun je naast puin ook afvalsoorten kwijt als hout, kunststof en gipsplaten. Ga je voor die laatste? Maak je dan op voor een flinke afvalmix, want je mag deze bak niet vullen met één afvalsoort. Als je alleen van je tegels af wilt, is de schoonpuincontainer de juiste keuze.


Kosten voor het afvoeren van tuintegels

Het afvoeren van tegels uit je tuin is een work-out op zich. De tegels met je eigen aanhanger naar de stort of milieustraat brengen is de goedkoopste manier. Maar kost je vaak veel tijd, moeite en meestal ook meerdere ritten. Wil je het jezelf makkelijker maken? Laat ons het afvoeren voor je uitvoeren. Dan heb je die zware tuintegels maar één keer in handen en hoef je je geen zorgen te maken over een te zwaar beladen aanhanger. Addertjes onder de tegels hoef je bij ons niet te verwachten. Onze prijzen zijn namelijk echte all-in-prijzen. Voor de prijzen die je op onze site ziet bezorgen we je afvalcontainer, kan ‘ie 8 weken bij je blijven, halen we ‘m op als je klus geklaard is en verwerken we je afval. Geen extra toeslagen, geen borg.


Stenen afvoeren doe je zo

Zit je met de gebakken klinkers? Geen paniek. We halen ze gewoon bij je op en voeren ze voor je af. Dat doen we ook met betonstenen, bakstenen, natuurstenen klinkers, kleiklinkers en al het andere afval met stenen en klinkers in de naam. Het valt allemaal onder puin en puin kun je dus in een schoonpuin- of bouwafvalcontainer kwijt. Omdat puin een zware afvalsoort is, moet het los gestort worden in een container of Big Bag. Je mag stenen en tegels dus nooit stapelen. Gestapeld puin maakt de bak of zak namelijk te zwaar om veilig af te voeren. De puinstukken mogen een maximale afmeting hebben van 60 x 60 x 60 cm.

 


Gemakkelijk grind afvoeren

Ook voor het afvoeren van grind ben je bij ons aan het juiste adres. Net als tuintegels, stenen en klinkers, voer je tuingrind gemakkelijk af met een bouwbakkie voor schoon puin of voor bouw- en sloopafval. Het enige steenachtige materiaal dat niet in deze containers mag is dakgrind. Dit grind bevat stoffen uit het dakleer en mag daarom alleen in een dakafvalcontainer. 

Weet je niet welke container je moet kiezen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder. Je containerkeuze gemaakt? Bestel vandaag de container voor 23:59 uur, dan zetten we hem morgen nog voor je deur. Of overmorgen. Jij bepaalt wanneer we de container bezorgen. Zelfs op zaterdag!


Meer weten over het afvoeren van tuintegels?

Wil je meer weten over het afvoeren van tuintegels, grind of stenen? Geef ons een seintje via dit formulier, dan helpen we je zo snel mogelijk verder.


Schoon puin

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 15 m3

L 625 x B 240 x H 120
15m3-afvalcontainer-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 10m3

L 375 x B 180 x H 170
10m3-container-huren.png
All-in prijs  

Reviews

10
Sander v. h. S. 21 May 2024, Tilburg Snel, duidelijk, goede prijs
10
Subash C. R. 21 May 2024, Nieuwegein Easy to use and container delivered on time.
10
Marco D. 21 May 2024, Aalsmeer Snelle levering
9.3

54.784 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank