54.299 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.299 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090
54.299 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

De badkamer verbouwen

Is je badkamer toe aan vernieuwing? Of ben je net verhuisd en is de badkamer niet jouw smaak? Dan kan je de badkamer zelf verbouwen of uitbesteden. Voordat je begint aan een verbouwing is het goed om te bedenken wat jouw wensen zijn. Je kan denken aan de stijl, kleuren, indeling maar ook de materialen die je graag wilt gebruiken. Deze keuzes hebben invloed op de verbouwing. Maar waar moet je beginnen?

Laat je inspireren!

Begin met inspiratie op doen! Wat is er allemaal mogelijk en wat kan je kopen om jouw droom badkamer te maken? Zorg dat je de sfeer en andere wensen visueel maakt. Dit helpt je om een goed plan te maken van wat je wensen zijn. Als je een moodboard maakt dan kan je anderen laten zien wat je bedoelt. Daardoor kan je geen miscommunicatie krijgen of teleurgesteld raken.Verzamel alles wat je graag terug wilt zien in jouw verbouwde badkamer.

Het ontwerpen van de badkamer

Afval badkamer verbouwen

Als je jouw wensen op papier hebt begin je met het ontwerpen van de badkamer, hierbij maak je inzichtelijk welke indeling de badkamer krijgt. Online vind je diverse programma’s waarmee je een plattegrond van jouw badkamer kunt maken en makkelijk de verschillende indelingen kunt vergelijken. Hierbij is het natuurlijk goedkoper om de indeling van de badkamer het zelfde te houden, dan hoeven er namelijk geen leidingen verlegd te worden. Bij het opnieuw indelen van de badkamer moet je ook bepalen of je een bad of een douche wilt of misschien wel beide. Waar wil je dat de toilet en wastafel komen? Daarnaast moet je ook bepalen waar je de verlichting wilt hebben en waar de wastafel en kastjes komen te hangen. Als je de nieuwe indeling op papier hebt kun je aan de slag met de verbouwing. Aan de hand van de grootte van de verbouwing kun je bepalen of je de klus zelf gaat doen of dat je dit uitbesteedt. 
 
Badkamer verbouwd
 

Verbouwingsafval

Als je de badkamer gaat verbouwen is het goed om rekening te houden met het afval dat vrij komt en de afvoer hiervan. Plan alvast een container in zodat je niet zonder zit en je nergens met je afval naar toe kunt. Alle onderdelen van een badkamer zoals tegels, toilet, badkuip, vloer, wastafels, douche en wanden mogen aangeboden worden in een bouwafval container. Zijn er alleen tegels dan kan je een puin container bestellen. Afhankelijk van de hoeveelheid afval biedt Bouwbakkie verschillende containers (bijv. de 10m3 bouwafval) en of big bag (bijv. de 1m3 big bag schoon puin) aan. Bestel deze eenvoudig online. Wij zorgen dat de container op het door jou gewenste tijdstip geleverd wordt. Zit de container vol? Dan kan je eenvoudig online het ophaalformulier invullen en halen we jouw bouwafval weer op.

 

 
Bouwafval sloopafval

Big Bag 1m3

L 90 x B 90 x H 110
bigbag-bulky-puinzak-1m3-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  

Reviews

10
Jan E. 15 april 2024, Moerdijk Makkelijk en snel geregeld en geleverd.
8
Ronnie B. 15 april 2024, Roosendaal snelle levering
10
Richard T. 15 april 2024, Woerden Super service. Dank aan alle betrokkenen.
9.3

54.299 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank