Wij gebruiken cookies
Lage all-in prijzen Voor 23:59 besteld? Maandag geleverd! Incl. 8 weken huur Door heel Nederland Ook op zaterdag
9,2
33.428 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090

De badkamer verbouwen


Ben je van plan je badkamer (deels) te renoveren? Dan is het handig om van te voren goed te bedenken wat je wensen zijn. Denk hierbij aan de stijl die je wilt doorvoeren en de kleuren die je wilt gebruiken. 

 
Het ontwerpen van de badkamer

Als je jouw wensen op papier hebt begin je met het ontwerpen van de badkamer, hierbij maak je inzichtelijk welke indeling de badkamer krijgt. Online vind je diverse programma’s waarmee je een plattegrond van je badkamer kunt maken en makkelijk de verschillende indelingen kunt vergelijken. Hierbij is het natuurlijk goedkoper om de indeling van de badkamer het zelfde te houden, dan hoeven er namelijk geen leidingen verlegd te worden. Bij het opnieuw indelen van de badkamer moet je ook bepalen of je een bad of een douche wilt of misschien wel beide en waar het toilet en de wastafel komen. Daarnaast moet je ook bepalen waar je de verlichting wilt hebben en waar de wastafel en kastjes komen te hangen. Als je de nieuwe indeling op papier hebt kun je aan de slag met de verbouwing. Aan de hand van de grootte van de verbouwing kun je bepalen of je de klus zelf gaat doen of dat je dit uitbesteedt. 
 
 
Verbouwingsafval
Als je de badkamer gaat verbouwen is het goed om rekening te houden met het afval dat vrij komt en de afvoer  hiervan. Plan alvast een container in zodat je niet zonder zit en je nergens met je afval naar toe kunt. Alle onderdelen van een badkamer zoals tegels, toilet, badkuip, vloer, wastafels, douche en wanden mogen aangeboden worden in een bouwafval container. Heeft u alleen tegels dan kunt u hier een puin container voor bestellen. Afhankelijk van de hoeveelheid afval biedt Bouwbakkie verschillende containers (bijv. de 10m3 bouwafval) en of big bag (bijv. de 1m3 big bag schoon puin) aan. Bestel deze eenvoudig online. Wij zorgen dat de container op het door jou gewenste tijdstip geleverd wordt. Zit de container vol, dan kun je eenvoudig online het ophaalformulier invullen en halen we jouw bouwafval weer op.

Bouwbakkie wenst je alvast veel plezier van je vernieuwde badkamer! 

 
Bouwafval sloopafval

Big Bag 1m3

L 90 x B 90 x H 110
bigbag-bulky-puinzak-1m3-huren.png
All-in prijs 159,-
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3 m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs 269,-
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6 m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 369,-