BigBag + BiggerBag | Levering vertraagd

Door leveringsproblemen van BigBags en BiggerBag is er een langere levertijd. Excuses voor het ongemak!

55.399 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
55.399 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090
55.399 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Gemakkelijk afvalcontainers huren in Den Haag

Heb je interesse in een probleemloze methode om een afvalcontainer te huren in Den Haag? Bouwbakkie biedt een breed assortiment afvalcontainers die ideaal zijn voor elke klus. Of je nu bezig bent met een groot huishoudelijk project, een renovatieproject of het verbeteren van je tuin, Bouwbakkie heeft de perfecte afvalcontainer voor jou. Aarzel niet langer en maak vandaag nog gebruik van de verhuurdiensten voor afvalcontainers in Den Haag.

Planning voor een verbouwing? Overweeg het huren van een grofvuilcontainer in Den Haag

Ben je momenteel bezig met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je woning? Vaak gaat dit gepaard met het genereren van veel puin, bouwmaterialen en grofvuil. Gelukkig biedt Bouwbakkie de perfecte oplossing met hun grofvuilcontainers, waardoor je talloze ritjes naar de stortplaats kunt besparen. Als inwoner van Den Haag is het eenvoudig om een grofvuilcontainer te huren bij Bouwbakkie. Wij leveren de grofvuilcontainer op het door jou gewenste tijdstip rechtstreeks bij jou thuis en halen deze weer op zodra je klaar bent. Op die manier kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je zorgen te hoeven maken over het afvoeren van het grofvuil. Waarom zou je jezelf belasten met de inspanning van het constant op en neer rijden naar de vuilnisbelt? Vereenvoudig het opruimen van je grofvuil door het huren van een container voor grofvuil van Bouwbakkie. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen, zodat we je kunnen ondersteunen bij het soepel laten verlopen van je renovatieproject!

Afvalcontainer huren in de omgeving van Den Haag

Woon je in de nabijheid van Den Haag? Je hebt ook de mogelijkheid om een afvalcontainer te huren in Rotterdam, Dordrecht, Gouda, Spijkenisse, Zoetermeer, Leiden, Delft, Gorinchem, Schiedam en Katwijk.

Overzicht van beschikbare afvalcontainers voor verhuur in Den Haag

Als je in Den Haag een afvalcontainer wilt huren voor je klus, is dat heel eenvoudig. Het is echter van groot belang om te weten welke specifieke container je moet kiezen voordat je overgaat tot het huren ervan. Hieronder verstrekken we gedetailleerde informatie over elke container, inclusief wat wel en niet in die specifieke container mag worden gedeponeerd. We willen je vriendelijk verzoeken om geen materialen in de container te plaatsen die daar niet thuishoren, omdat dit kan leiden tot boetes.

Container geschikt voor bouw- en sloopafval

Bij het uitvoeren van bouw-, renovatie- of sloopwerkzaamheden komt vaak bouwafval en sloopafval vrij. In de container voor bouw- en sloopafval kunnen verschillende soorten materialen worden gemengd. Je kunt kiezen uit verschillende formaten voor bouwafvalcontainers, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Het juiste formaat van de bouwafvalcontainer is afhankelijk van de omvang van je klus. Deze container is geschikt voor het deponeren van materialen zoals hout, metaal, diverse kunststoffen, vloerbedekking, puin van stenen, puin van beton, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, enzovoort.

Puin container

Bij het uitvoeren van sloopwerkzaamheden ontstaat vaak puin. Schoon puin dient te worden gestort in een speciale container voor puin. Bouwbakkie biedt puincontainers aan in twee verschillende groottes: 3m3 en 6m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid puin die moet worden afgevoerd. De puincontainer is geschikt voor materialen zoals bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enzovoort.

Houtafval container

Bij sloopwerkzaamheden ontstaat er doorgaans aanzienlijke hoeveelheden houtafval. Om dit houtafval efficiënt af te voeren tijdens het verbouwen, renoveren of slopen van bouwwerken, is het raadzaam om een houtafvalcontainer te huren. Deze containers zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze voor het formaat hangt af van de hoeveelheid houtafval die vrijkomt. De houtafvalcontainer is geschikt voor diverse materialen, zoals geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex, en andere vergelijkbare materialen.

Houtafval container

Om houtafval efficiënt af te voeren tijdens het verbouwen, renoveren of slopen van bouwwerken, is het raadzaam om een houtafvalcontainer te huren. Deze containers zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze voor het formaat hangt af van de hoeveelheid houtafval die vrijkomt. De houtafvalcontainer is geschikt voor diverse materialen, zoals geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex, en andere vergelijkbare materialen.

Dakafval container

Is een afvalstroom die vrijkomt bij het aanleggen of het weghalen van platte daken. De dakafvalcontainer is beschikbaar in 3 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer verontreinigd met teer of bitumen is toegestaan om te worden ingezameld in de dakafval container.

Gipsafval container

Bij het renoveren of slopen van kantoren en woningen kan er aanzienlijk veel gipsafval ontstaan. Het is belangrijk om gipsafval zoveel mogelijk apart in te zamelen, omdat het vermengen van gips met ander bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. Gipsafvalcontainers zijn beschikbaar in drie verschillende groottes: 3m3, 6m3 en 10m3. Als je een kleine hoeveelheid gips hebt, is een 3m3 container voldoende. Voor grotere hoeveelheden kun je beter kijken naar een 6m3 of 10m3 container. De gipsafvalcontainer is geschikt voor het afvoeren van gipsplaten, gipsblokken en GIBO-blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Den Haag

Onze klanten zijn buitengewoon tevreden met ons uitstekende klantcontact, ongeëvenaarde dienstverlening en concurrerende tarieven, wat blijkt uit een indrukwekkend aantal beoordelingen van meer dan 50.000. Betalingen kunnen moeiteloos en vlot worden verricht met behulp van het iDEAL-betaalsysteem. Bovendien bieden wij ook containerlevering op zaterdag aan! Indien je op vrijdag vóór 16:00 uur een bestelling plaatst, wordt de container de volgende dag, op zaterdag, bij jouw woning afgeleverd.

Vergunning aanvragen voor het gebruiken van de openbare weg

Voor het plaatsen van een afvalcontainer in Den Haag is het doorgaans noodzakelijk om een vergunning aan te vragen, omdat het gebruik van de openbare weg betreft. Dit geldt met name wanneer je van plan bent de container op de openbare weg te plaatsen. Indien je de container echter op je eigen terrein plaatst, is het doorgaans niet vereist om een vergunning aan te vragen. Het is verstandig om te controleren bij de gemeente of er een vergunning vereist is als je van plan bent de container op een openbare locatie te plaatsen.

Terug naar provincie Zuid-Holland

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 399,-
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs 299,-
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 175,-

Reviews

10
Sedat S. 25 June 2024, Amsterdam Snel, transparant, conform afspraak en makkelijk. Erg tevreden.
10
Silvain S. 25 June 2024, Nieuwveen super makkelijk om een container te bestellen, echt geweldig makkelijk. en het ophaalformulier...
10
Gert K. 24 June 2024, Klazienaveen Prima
9.3

55.399 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank