54.299 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.299 reviews
The Feedback Company
54.299 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Gemakkelijk een afvalcontainer huren in Delft

Wil je op een eenvoudige manier een afvalcontainer huren in Delft? Bouwbakkie biedt een breed assortiment aan afvalcontainers. Voor elke klus heeft Bouwbakkie de juiste container. Of je nu bezig bent met een groot project in huis, een renovatieproject uitvoert of je tuin opknapt, Bouwbakkie heeft de geschikte afvalcontainer voor jou. Huur vandaag nog een afvalcontainer in Delft.

Ga je klussen of verbouwen? Huur ook een grofvuilcontainer in Delft

Ben je bezig met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je huis? Hierbij komt vaak veel puin, bouwmaterialen en grofvuil vrij. Geen zorgen, Bouwbakkie heeft de perfecte grofvuilcontainer om van dit afval af te komen. Zo bespaar je jezelf talloze ritten naar de vuilstortplaats. Woon je in Delft, dan kun je eenvoudig een grofvuilcontainer huren bij Bouwbakkie. Wij leveren de container op het door jou gewenste tijdstip bij jou thuis en halen hem na afloop weer op. Op die manier kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je zorgen te hoeven maken over het afvoeren van het grofvuil. Dus waarom zou je jezelf vermoeien met heen en weer rijden naar de vuilstortplaats? Huur een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie en maak het opruimen van je grofvuil een stuk gemakkelijker. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw verbouwingsproject soepel te laten verlopen!

Container huren in de omgeving van Delft

Woon je in de buurt van Delft? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in omliggende plaatsen zoals Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Spijkenisse, Zoetermeer, Leiden, Delft, Gorinchem, Schiedam, en Katwijk.

Container huren in Delft?

Overzicht van alle beschikbare containers

Je kunt in Delft eenvoudig een afvalcontainer huren voor elke klus die je hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je moet kiezen voordat je er een huurt. Hieronder geven we per container uitleg over wat wel en niet in de container mag worden gegooid. Zorg er alsjeblieft voor dat je geen materialen in de container plaatst die daar niet thuishoren, aangezien dit kan leiden tot boetes.

Bouw- en sloopafval container

Bij het verbouwen, renoveren of slopen van huizen komt vaak bouwafval en sloopafval vrij. In de bouw- en sloopafval container kunnen verschillende materialen worden gegooid. Deze containers zijn beschikbaar in 4 verschillende formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Het formaat dat je nodig hebt, hangt af van de omvang van de klus. De bouw- en sloopafval container is geschikt voor hout, metaal, diverse kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, enzovoort.

Puincontainer

Bij het verbouwen, renoveren of slopen van gebouwen komt vaak puin vrij. Schoon puin dient te worden gestort in een puincontainer. Bouwbakkie biedt puincontainers in 2 verschillende formaten: 3m3 en 6m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enzovoort.

Houtafval container

Bij sloopwerkzaamheden komt vaak veel houtafval vrij. Om het houtafval bij het verbouwen, renoveren of slopen van bouwwerken goed af te voeren, kun je het beste een houtafval container huren. De houtafval container is verkrijgbaar in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid houtafval. De houtafval container is geschikt voor geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex, enzovoort.

Tuinafval container

Bij een grote tuinverbouwing kan er veel tuinafval ontstaan. Als er veel groenafval is, is het raadzaam om een tuinafval container te huren. De tuinafval container is beschikbaar in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze van de container hangt af van de hoeveelheid groenafval die je verwacht te hebben. De tuinafval container is geschikt voor gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, enzovoort.

Dakafval container

Bij het aanleggen of verwijderen van platte daken komt dakafval vrij. De dakafval container is verkrijgbaar in 3 verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer verontreinigd met teer of bitumen mogen worden afgevoerd in de dakafval container.

Gipsafval container

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan er veel gipsafval vrijkomen. Gips dient zoveel mogelijk apart te worden ingezameld, omdat het vermengen van gips met ander bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. Gipsafval containers zijn beschikbaar in 3 verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Voor kleine hoeveelheden gips kun je gemakkelijk een 3m3 container nemen, terwijl je voor grotere hoeveelheden beter kunt kijken naar een 6m3 of 10m3 container. De gipsafval container is geschikt voor gipsplaten, gipsblokken en GIBO blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Delft

Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 reviews zijn onze klanten zeer tevreden over onze duidelijke communicatie, uitstekende service en goede prijzen. Je kunt snel en gemakkelijk betalen via iDEAL. We leveren ook containers op zaterdag! Als je op vrijdag vóór 16:00 uur een container bestelt, staat hij zaterdag bij je voor de deur.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Delft is meestal een vergunning vereist voor het gebruik van de openbare weg, bijvoorbeeld wanneer je een afvalcontainer wilt plaatsen. Als je de container op eigen terrein plaatst, is een vergunning meestal niet nodig. Een tip: als je een container op een openbare plaats wilt laten plaatsen, controleer dan altijd bij je gemeente of er een vergunning nodig is.

Terug naar provincie Zuid-Holland

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  

Reviews

10
Jan E. 15 april 2024, Moerdijk Makkelijk en snel geregeld en geleverd.
8
Ronnie B. 15 april 2024, Roosendaal snelle levering
10
Richard T. 15 april 2024, Woerden Super service. Dank aan alle betrokkenen.
9.3

54.299 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank