54.299 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.299 reviews
The Feedback Company
54.299 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Eenvoudig en snel een afvalcontainer huren in Gouda

Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om een afvalcontainer te huren in Gouda? Bouwbakkie biedt een groot assortiment aan afvalcontainers. Voor elke klus heeft Bouwbakkie de juiste container beschikbaar. Of je nu bezig bent met een project in huis, een groot renovatieproject of het opknappen van je tuin. Bouwbakkie heeft de geschikte afvalcontainer voor jou. Huur vandaag nog een afvalcontainer in Gouda.

Van plan om te verbouwen? Huur een grofvuilcontainer in Gouda

Ben je bezig met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je huis? Daarbij komt vaak veel puin, bouwmaterialen en grofvuil kijken. Maak je geen zorgen, Bouwbakkie heeft de perfecte grofvuilcontainer om van al dit afval af te komen. Op deze manier bespaar je talloze ritten naar de stortplaats. Als je in Gouda woont, is het huren van een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie eenvoudig. Wij leveren de grofvuilcontainer op het door jou gewenste tijdstip bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Op die manier kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je zorgen te maken over het afvoeren van het grofvuil. Waarom zou je jezelf vermoeien met heen en weer rijden naar de stortplaats? Huur een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie en maak het opruimen van je grofvuil een stuk gemakkelijker. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw verbouwingsproject soepel te laten verlopen!

Container huren in de buurt van Gouda

Woon je in de buurt van Gouda? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Spijkenisse, Zoetermeer, Leiden, Delft, Gorinchem, Schiedam of Katwijk.

Container huren in Gouda? Alle containers overzichtelijk weergegeven

In Gouda kun je eenvoudig een afvalcontainer huren voor elke klus die je hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je moet kiezen voordat je er een huurt. Hieronder geven we per container uitleg over wat wel en niet in de container mag worden gegooid. Zorg er alsjeblieft voor dat je geen materialen in de container plaatst die daar niet thuishoren. Dit kan leiden tot een boete.

Bouw- en sloopafvalcontainer

Bij het verbouwen, renoveren of slopen van huizen komt vaak bouwafval en sloopafval vrij. In de bouw- en sloopafvalcontainer kunnen verschillende materialen samen in één container worden geplaatst. Deze containers zijn verkrijgbaar in 4 verschillende formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welk formaat bouw- en sloopafvalcontainer je nodig hebt, hangt af van de omvang van de klus. De bouw- en sloopafvalcontainer is geschikt voor materialen zoals hout, metaal, diverse kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, enzovoort.

Puincontainer

Puin is een zware afvalsoort, daarom moet schoon puin worden gestort in een puincontainer. Bouwbakkie biedt puincontainers in 2 verschillende formaten: 3m3 en 6m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor materialen zoals bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enzovoort.

Houtafvalcontainer

Bij sloopwerk komt vaak veel houtafval vrij. Daarom is het raadzaam om een houtafvalcontainer te huren wanneer je bezig bent met het verbouwen, renoveren of slopen van bouwwerken. De houtafvalcontainer is verkrijgbaar in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid houtafval die vrijkomt. De houtafvalcontainer is geschikt voor materialen zoals geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex, enzovoort.

Tuinafvalcontainer

Bij een grote tuinverbouwing kan er veel tuinafval ontstaan. Als er veel groenafval is, is het raadzaam om een tuinafvalcontainer te huren. De tuinafvalcontainer is verkrijgbaar in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welke container je kiest, hangt volledig af van de hoeveelheid groenafval die je verwacht te hebben. De tuinafvalcontainer is geschikt voor materialen zoals gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, enzovoort.

Dakafvalcontainer

Bij het aanleggen of verwijderen van platte daken komt dakafval vrij. Bouwbakkie biedt dakafvalcontainers in 3 verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer dat verontreinigd is met teer of bitumen mogen worden ingezameld in de dakafvalcontainer.

Gipsafvalcontainer

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan er veel gipsafval ontstaan. Het is belangrijk om gipsafval zoveel mogelijk apart in te zamelen, omdat het vermengen van gipsafval in bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. Bouwbakkie biedt gipsafvalcontainers in 3 verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Voor een kleine hoeveelheid gipsafval is een 3m3 container voldoende, maar voor grotere hoeveelheden kun je beter kijken naar een 6m3 of 10m3 container. De gipsafvalcontainer is geschikt voor materialen zoals gipsplaten, gipsblokken en GIBO blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Gouda

Onze klanten zijn zeer tevreden over onze heldere communicatie, uitstekende service en goede prijzen, met een gemiddelde beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 reviews. Je kunt snel en gemakkelijk betalen via iDEAL. We leveren ook containers op zaterdag! Als je vóór 16:00 uur op vrijdag een container bestelt, wordt deze zaterdag bij jou afgeleverd.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Gouda is het meestal verplicht om een vergunning aan te vragen voor het gebruik van de openbare weg, bijvoorbeeld wanneer je een afvalcontainer wilt plaatsen. Als je de container op eigen terrein plaatst, is een vergunning meestal niet nodig. Een tip: als je van plan bent om een container op een openbare plaats te laten plaatsen, controleer dan altijd bij je gemeente of er een vergunning vereist is.

Terug naar provincie Zuid-Holland

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  

Reviews

10
Jan E. 15 april 2024, Moerdijk Makkelijk en snel geregeld en geleverd.
8
Ronnie B. 15 april 2024, Roosendaal snelle levering
10
Richard T. 15 april 2024, Woerden Super service. Dank aan alle betrokkenen.
9.3

54.299 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank