54.303 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.303 reviews
The Feedback Company
54.303 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Regel snel en moeiteloos een afvalcontainer in Spijkenisse?

Zoek je naar een eenvoudige oplossing om een afvalcontainer te huren in Spijkenisse? Bouwbakkie biedt een breed scala aan afvalcontainers voor elke taak. Of het nu gaat om een omvangrijk project binnenshuis, een renovatie of tuinverbouwing. Bouwbakkie heeft een passende afvalcontainer voor je klaarstaan. Regel vandaag nog een afvalcontainer in Spijkenisse.

Een verbouwing gepland? Overweeg een grofvuilcontainer in Spijkenisse

Ben je jouw keuken aan het vernieuwen of een totale woningrenovatie aan het uitvoeren? Hierbij komt vaak heel wat puin, bouwmaterialen en grofvuil kijken. Geen nood, Bouwbakkie heeft de ideale grofvuilcontainer om van dit afval af te geraken en jouw talloze ritten naar de stortplaats te besparen. Als je in Spijkenisse woont, is het huren van een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie een fluitje van een cent. We leveren de grofvuilcontainer op het tijdstip dat jij wenst bij je thuis en halen hem ook weer op als je klaar bent. Zo kun jij je volledig focussen op je renovatie- of bouwproject, zonder zorgen over het afvoeren van grofvuil. Dus waarom zou je je tijd verspillen met ritjes naar de stortplaats? Huur een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie en maak het opruimen van je grofvuil veel eenvoudiger. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw bouwproject vlot te laten verlopen!

Container huren in de omgeving van Spijkenisse

Woon je in de omgeving van Spijkenisse? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Zoetermeer, Leiden, Delft, Gorinchem, Schiedam en Katwijk

Container huren in Spijkenisse? Overzicht van beschikbare containers

In Spijkenisse kun je eenvoudig een afvalcontainer huren voor elke klus die je aanpakt. Het is handig om te weten welke container het meest geschikt is voordat je er één huurt. Hieronder bieden we per type container een uitleg over wat wel en niet in de container mag worden gegooid. Zorg er alsjeblieft voor dat je geen materialen in de container plaatst die er niet in horen, omdat dit kan leiden tot het betalen van een boete.

Bouw- en sloopafval afvalbak

Bouwafval en sloopafval komen vaak vrij bij het verbouwen, renoveren of slopen van huizen. In de bouwafval container kunnen verschillende materialen bij elkaar in één container. De bouwafval containers zijn beschikbaar in 4 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welk formaat bouwafval container je nodig hebt is afhankelijk van de grootte van de klus. De bouw- en sloopafval container is geschikt voor: hout, metaal, diverse kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, etc.

Puin afvalbak

Puin is een zware afvalsoort, daarom moet schoon puin gestort worden in een puincontainer. Bouwbakkie heeft puincontainers in 2 verschillende formaten, namelijk 3m3 en 6m3. De keuze is dus afhankelijk van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor: Bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels etc.

Hout afvalbak

Bij sloopwerk komt veel houtafval vrij. Omdat er veel houtafval vrij komt bij het verbouwen, renoveren of slopen van bouwwerken, kun je het beste een houtafval container huren. De houtafval container is beschikbaar in 4 formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze is afhankelijk van de hoeveelheid houtafval er vrij komt. De houtafval container is geschikt voor: Geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex etc.

Tuin afvalbak

Een grote tuinverbouwing kan veel tuinafval met zich meebrengen. Als er veel groenafval is, kun je het beste een tuinafval container huren. De tuinafval container is beschikbaar in 4 formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welke container je kiest is geheel afhankelijk van de hoeveelheid groenafval je denkt te hebben. De tuinafval container is geschikt voor: gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten etc.

Dak afvalbak

Dakafval is een afvalstroom die vrij komt bij het aanleggen of het weghalen van platte daken. De dakafval container is beschikbaar in 3 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3, en 10m3. Dakgrind en dakleer verontreinigd met teer of bitumen is toegestaan om te worden ingezameld in de dakafval container.

Gips afvalbak

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan dit veel gipsafval meebrengen. Gips dient zoveel mogelijk apart te worden ingezameld omdat het vermengen van gips in bouwafval kan leiden tot een afkeur van het materiaal. Gipsafval containers zijn beschikbaar in 3 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3 en 10m3. Voor een kleine hoeveelheid gips kun je makkelijk een 3m3 container nemen. Voor grotere hoeveelheden kunt je beter kijken naar een 6m3 of een 10m3 container. De gipsafval container is geschikt voor: gipsplaten, gipsblokken en GIBO blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Spijkenisse

- Met een 9,3 gemiddeld en 50.000+ reviews zijn onze klanten heel tevreden over onze heldere communicatie, geweldige service en goede prijzen.

- Je kunt snel en gemakkelijk betalen via IDEAL.

- We leveren ook containers op zaterdag! Als je vrijdag voor 16:00 een container bestelt staat die zaterdag voor je deur.

Vergunning aanvragen voor het gebruiken van de openbare weg

In Spijkenisse is het meestal vereist om een vergunning aan te vragen voor het gebruik van de openbare weg. Dit geldt onder andere wanneer je een afvalcontainer wilt plaatsen. Plaats je de container op eigen terrein dan is het meestal niet nodig om een vergunning aan te vragen. Een tip: als je een container laat plaatsen op een openbare plaats, controleer altijd bij je gemeente of er een vergunningplicht is.

Terug naar provincie Zuid-Holland

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  

Reviews

10
Thijs v. O. 15 april 2024, Beilen Snelle service, optijd geleverd. Makkelijk om weer op te laten halen, 1 knop in de mail.
10
Bert V. 15 april 2024, Oosterhout alles tot nu toe volgens afspraak.
10
Art v. d. M. 15 april 2024, Bierum Super, vriendelijke chauffeur.
9.3

54.303 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank