54.784 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.784 reviews
The Feedback Company
54.784 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Gemakkelijk een afvalcontainer huren in Heerhugowaard

Wil je op een eenvoudige manier een afvalcontainer huren in Heerhugowaard? Bouwbakkie biedt een breed assortiment aan afvalcontainers. Voor elke klus heeft Bouwbakkie de juiste container beschikbaar. Of je nu bezig bent met een groot project in huis, een renovatieklus, of het opknappen van je tuin, Bouwbakkie heeft de geschikte afvalcontainer voor jou. Huur vandaag nog een afvalcontainer in Heerhugowaard.

Verbouwen? Huur een grofvuilcontainer in Heerhugowaard

Ben je bezig met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je huis? Hierbij komt vaak veel grofvuil, bouwafval en sloopafval vrij. Geen zorgen, Bouwbakkie heeft de perfecte grofvuilcontainer om van dit afval af te komen. Zo bespaar je talloze ritjes naar de stortplaats. Woon je in Heerhugowaard, dan regel je eenvoudig het huren van een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie. Wij leveren de container op het door jou gewenste tijdstip bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Op die manier kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je druk te maken over het afvoeren van het grofvuil. Waarom zou je jezelf vermoeien met heen en weer rijden naar de stortplaats? Huur een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie en maak het opruimen van je grofvuil een stuk gemakkelijker. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw verbouwingsproject soepel te laten verlopen!

Container huren in de buurt van Heerhugowaard

Woon je in de buurt van Heerhugowaard? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in omliggende plaatsen zoals Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Purmerend, Hilversum, Hoofddorp, Zaandam, Hoorn, Beverwijk, Den Helder, Huizen, en Amstelveen.

Container huren in Heerhugowaard? Bekijk ons volledige aanbod

In Heerhugowaard kun je op een gemakkelijke manier een afvalcontainer huren voor elke klus die je hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je moet kiezen voordat je er een huurt. Hieronder geven we per type container uitleg over wat wel en niet in de container mag worden gegooid. Let er alsjeblieft op dat je geen materialen in de container plaatst die daar niet thuishoren, aangezien dit kan leiden tot het moeten betalen van een boete.

Container voor bouw- en sloopafval

Bij het verbouwen, renoveren of slopen van huizen komt vaak bouwafval en sloopafval vrij. In de container voor bouw- en sloopafval kunnen verschillende materialen bij elkaar worden geplaatst. We hebben bouw- en sloopafvalcontainers in 4 verschillende formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welk formaat je nodig hebt, hangt af van de omvang van de klus. De bouw- en sloopafvalcontainer is geschikt voor: hout, metaal, diverse kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, enzovoort.

Container voor puin

Puin is een zware vorm van afval, daarom moet schoon puin worden gestort in een speciale puincontainer. Bouwbakkie heeft puincontainers in 2 verschillende formaten: 3m3 en 6m3. De keuze hangt dus af van de hoeveelheid puin die je hebt. De puincontainer is geschikt voor: bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enzovoort.

Container voor houtafval

Bij sloopwerkzaamheden komt vaak veel houtafval vrij. Vanwege de grote hoeveelheid houtafval die vrijkomt bij het verbouwen, renoveren of slopen van gebouwen, is het raadzaam om een container voor houtafval te huren. We hebben houtafvalcontainers in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid houtafval die je hebt. De houtafvalcontainer is geschikt voor: geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex, enzovoort.

Container voor tuinafval

Een grote tuinverbouwing kan veel tuinafval met zich meebrengen. Als je veel groenafval hebt, kun je het beste een container voor tuinafval huren. We hebben tuinafvalcontainers in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welke container je kiest, hangt volledig af van de hoeveelheid groenafval die je verwacht te hebben. De tuinafvalcontainer is geschikt voor: gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, enzovoort.

Container voor dakafval

Dakafval ontstaat bij de aanleg of verwijdering van platte daken. We hebben dakafvalcontainers in 3 verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer dat verontreinigd is met teer of bitumen mogen worden ingezameld in de dakafvalcontainer.

Container voor gipsafval

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen komt vaak gipsafval vrij. Gips moet zoveel mogelijk apart worden ingezameld, omdat het vermengen van gips met ander bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. We hebben gipsafvalcontainers in 3 verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Voor kleine hoeveelheden gips kun je gemakkelijk een 3m3 container nemen. Voor grotere hoeveelheden kun je beter kijken naar een 6m3- of 10m3-container. De gipsafvalcontainer is geschikt voor: gipsplaten, gipsblokken en GIBO-blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Heerhugowaard

Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 reviews zijn onze klanten zeer tevreden over onze duidelijke communicatie, uitstekende service en goede prijzen. Je kunt snel en gemakkelijk betalen via iDEAL. We leveren ook containers op zaterdag! Als je vóór 16:00 uur op vrijdag een container bestelt, wordt deze zaterdag bij je afgeleverd.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Heerhugowaard is het meestal verplicht om een vergunning aan te vragen voor het gebruik van de openbare weg. Dit geldt onder andere wanneer je een afvalcontainer wilt plaatsen. Als je de container op je eigen terrein plaatst, is een vergunning meestal niet nodig. Een tip: als je een container op een openbare plaats laat plaatsen, controleer dan altijd bij je gemeente of er een vergunning vereist is.

Terug naar provincie Noord-Holland

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  

Reviews

10
Sander v. h. S. 21 May 2024, Tilburg Snel, duidelijk, goede prijs
10
Subash C. R. 21 May 2024, Nieuwegein Easy to use and container delivered on time.
10
Marco D. 21 May 2024, Aalsmeer Snelle levering
9.3

54.784 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank