54.784 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.784 reviews
The Feedback Company
54.784 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Huur zonder gedoe een afvalcontainer in Hoofddorp

Als je een afvalcontainer nodig hebt in Hoofddorp, dan biedt Bouwbakkie je de oplossing. Met een breed scala aan afvalcontainers heeft Bouwbakkie voor elke klus de passende oplossing. Of je nu je huis flink onder handen neemt, bezig bent met een renovatie, of je tuin een nieuwe look geeft, Bouwbakkie heeft de juiste afvalcontainer voor jou. Regel vandaag nog jouw afvalcontainer in Hoofddorp.

Een grofvuilcontainer huren in Hoofddorp voor je verbouwingsklus

Ben je bezig met een keukenrenovatie of een andere grote verbouwing? Hierbij komt vaak een hoop puin, bouwmaterialen en grofvuil kijken. Maak je geen zorgen, want Bouwbakkie heeft de ideale grofvuilcontainer om je van dit afval te ontlasten. Zo hoef je niet zelf steeds naar de vuilstort te rijden. Wanneer je in Hoofddorp woont, regel je het huren van een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie in een handomdraai. Wij leveren de grofvuilcontainer op de door jou gekozen tijd bij je thuis en halen deze na afloop weer op. Hierdoor kun jij je volledig richten op jouw renovatie- of verbouwingsklus, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het afvoeren van grofvuil. Laat jezelf niet afmatten met ritjes naar de vuilstort. Regel jouw grofvuilcontainer bij Bouwbakkie en maak het opruimen van grofvuil een fluitje van een cent. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons helpen jouw verbouwingsproject soepel te laten verlopen!

Huur gemakkelijk een afvalcontainer in de omgeving van Hoofddorp

Woon je in de omgeving van Hoofddorp. Je kunt ook in Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Purmerend, Hilversum, Heerhugowaard, Zaandam, Hoorn, Beverwijk, Den Helder, Huizen en Amstelveen een afvalcontainer huren.

Overzicht van alle beschikbare containers in Hoofddorp

In Hoofddorp is het eenvoudig om een afvalcontainer te huren voor elke klus. Het is belangrijk om te weten welke container geschikt is voordat je een beslissing neemt. Hieronder leggen we per container uit welk afval je wel en niet kunt afvoeren. Let op: als je materialen in de container gooit die er niet in mogen, kan dit resulteren in een boete.

Puincontainer

Puin is een zwaar type afval dat doorgaans in een speciale puincontainer moet worden gestort. Bouwbakkie heeft puincontainers in 2 maten, namelijk 3m3 en 6m3. Afhankelijk van de hoeveelheid puin kies je de juiste maat. Deze container is geschikt voor: bakstenen, tegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enzovoorts.

Bouw- en sloopafval container

Bij bouw-, renovatie- of sloopwerkzaamheden ontstaat vaak bouw- en sloopafval. In de bouw- en sloopafvalcontainer kunnen verschillende soorten materialen samen worden verzameld. Deze containers zijn verkrijgbaar in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze voor het formaat hangt af van de omvang van je klus. De bouw- en sloopafval container is onder andere geschikt voor: hout, metaal, diverse soorten kunststof, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, enz.

Houtafval container

Sloopwerkzaamheden genereren vaak veel houtafval. Een houtafval container is een uitstekende keuze als je veel houtafval verwacht. Je kunt deze huren in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3, afhankelijk van de hoeveelheid houtafval die je verwacht. Deze container is geschikt voor: geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex, enzovoort.

Gipsafval container

Gipsafval komt vaak vrij bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen. Dit soort afval moet zoveel mogelijk gescheiden worden verzameld omdat vermenging kan leiden tot afkeuring van het materiaal. Gipsafvalcontainers zijn verkrijgbaar in 3 formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Deze container is onder andere geschikt voor: gipsplaten, gipsblokken en GIBO blokken.

Dakafval container

Dakafval ontstaat bij het leggen of verwijderen van platte daken. De dakafvalcontainer is verkrijgbaar in 3 maten: 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer verontreinigd met teer of bitumen mogen in de dakafval container worden gegooid.

Tuinafval container

Een grote tuinrenovatie kan een flinke hoeveelheid tuinafval produceren. In zo'n geval is het handig om een tuinafval container te huren. Je kunt kiezen uit 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3, afhankelijk van de hoeveelheid groenafval die je verwacht. Deze container is onder andere geschikt voor: gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, enz.

Waarom kiezen voor Bouwbakkie voor het huren van een afvalcontainer in Hoofddorp

Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 uit meer dan 50.000 recensies, waarderen onze klanten vooral onze duidelijke communicatie, uitstekende service en concurrerende prijzen. Je kunt gemakkelijk en snel betalen via iDEAL. We leveren ook op zaterdag! Bestel voor 16:00 op vrijdag, en je container wordt op zaterdag bij jouw voordeur afgeleverd.

Het aanvragen van een vergunning voor het gebruik van de openbare ruimte

In Hoofddorp heb je doorgaans een vergunning nodig om gebruik te maken van de openbare weg, bijvoorbeeld als je een afvalcontainer wilt plaatsen. Als je de container op je eigen terrein plaatst, is een vergunning meestal niet nodig. Let op: controleer altijd bij je lokale gemeente of er een vergunning nodig is als je een container op een openbare plaats wilt laten plaatsen.

Terug naar provincie Noord-Holland

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  

Reviews

10
Sander v. h. S. 21 May 2024, Tilburg Snel, duidelijk, goede prijs
10
Subash C. R. 21 May 2024, Nieuwegein Easy to use and container delivered on time.
10
Marco D. 21 May 2024, Aalsmeer Snelle levering
9.3

54.784 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank