BigBag tijdelijk niet leverbaar

Door leveringsproblemen van Bigbags kunnen deze momenteel niet besteld worden. Excuses voor het ongemak.

55.819 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Monday geleverd!
9,3
55.819 reviews
The Feedback Company
55.819 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Monday geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Afzetcontainer voor uw klus huren

Gaat u binnenkort beginnen aan die klus in of om het thuis? En komt er afval vrij? Huur dan een afzetcontainer via Bouwbakkie.nl! Bestel in 3 simpele stappen een afzetcontainer en hij wordt morgen al geplaatst, zelfs op zaterdag!

Een afzetcontainer huren voor kleine of grote klussen

Bij een verbouwing of aanleg van een nieuwe tuin, krijgt u onvermijdelijk te maken met een hoop puin en afval. Natuurlijk kunt u er voor kiezen dit zelfstandig af te voeren naar een lokaal afvalverzamelpunt, maar bij een verbouwing of klus kunt u uw kostbare tijd wel beter besteden. Bouwbakkie neemt u deze zorg graag uit handen met de all-in service. Hoe? Simpel: u kiest de container die past bij uw klus, bestelt de afzetcontainer online en wij leveren hem de volgende dag al (met uitzondering van zon- en feestdagen) af bij u voor de deur.

Afzetcontainers voor alle afvalstromen

In de afzetcontainers van Bouwbakkie kunt u grote hoeveelheden afval kwijt. De meeste afzetcontainers in ons assortiment zijn open. Liever een afsluitbare gesloten afzetcontainer? Dat is mogelijk. In ons assortiment vindt u een dichte afzetcontainer van 10 m3. Onze containers zijn bestemd voor de volgende afvalstromen: bouwafval, sloopafval, grofvuil, schoon puin, maar ook hout afval, groen afval, dakafval en gips. Let op: in verband met de verschillende vormen van afvalverwerking variëren prijzen per afvalstroom. Selecteer in het bestelproces de juiste afvalstroom als u een afzetcontainer bestelt.

Waar moet u op letten bij het plaatsen van een afzetcontainer?

Controleer van tevoren of u een vergunning van uw gemeente nodig heeft voor het plaatsen van een afzetcontainer en dat de plek goed toegankelijk is voor ons. Let op dat de openbare toegangsweg minimaal 4 meter breed dient te zijn, zodat wij de container kunnen plaatsen en afvoeren.

Het juiste formaat afzetcontainer bestellen voor uw klus

Bouwbakkie biedt afzetcontainers aan met een inhoud van 3, 6, 10, of 15 m3. Deze zijn geschikt voor kleine én grote klussen in en om het huis. Al onze afzetcontainers – op de 15 m3 variant na – passen op één parkeerplaats. De meest bestelde afzetcontainer is de variant met een formaat van 6 m3.

Bij Bouwbakkie kunt u kiezen uit:

  • Afzetcontainer 3 m3
  • Afzetcontainer 6 m3
  • Afzetcontainer 10 m3
  • Afzetcontainer 15 m3

Bekijk ons volledige aanbod aan afzetcontainers voor een compleet overzicht én prijzen per afvalstroom.

Bezorgen, ophalen en afvalverwerking

Uw lege afzetcontainer worden bij u voor de deur geplaatst. Bij Bouwbakkie mag u service verwachten, daarom zijn al onze prijzen inclusief leveren, afvoeren en het verwerken van uw afval. Voor het ophalen van uw afzetcontainers vult u een ophaalformulier in. De afzetcontainer wordt na het invullen van het ophaalformulier binnen twee dagen bij u afgevoerd.

Vragen over het huren van een afzetcontainer

Heeft u nog specifieke vragen over hoe Bouwbakkie te werk gaat, welk formaat afzetcontainer het beste aansluit op uw wensen of over onze bezorg- en afhaalservice? Neem dan contact op met de klantenservice via nummer 072-7514090 of via het contactformulier. Lees ook onze FAQ-pagina’s voor meer informatie en veelgestelde vragen.

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 399,-
Schoon puin

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs 160,-
Gips

Afvalcontainer 10m3

L 375 x B 180 x H 170
10m3-container-huren.png
All-in prijs 595,-

Reviews

10
Ronald H. 19 July 2024, Melick Jhana van DNACC en zij zei dat ik het via het ophaal formulier kon doorgeven zodat er een...
8
Ivonne R. 19 July 2024, Grootebroek Duidelijke communicatie
8
Elles N. 19 July 2024, Zwolle Prettige levering
9.3

55.819 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank