BigBag + BiggerBag | Levering vertraagd

Door leveringsproblemen van BigBags en BiggerBag is er een langere levertijd. Excuses voor het ongemak!

55.400 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
55.400 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090
55.400 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Snel en gemakkelijk een vuilcontainer huren in Roosendaal

Wil je eenvoudig een vuilcontainer huren in Roosendaal? Bouwbakkie biedt een breed scala aan vuilcontainers. Voor elke taak heeft Bouwbakkie de juiste vuilcontainer. Of je nu bezig bent met een groot project in huis, een renovatieproject of het opknappen van je tuin, Bouwbakkie heeft de geschikte vuilcontainer. Huur vandaag nog een vuilcontainer in Roosendaal.

Ga je verbouwen, renoveren of klussen? Huur ook een grofvuilcontainer in Roosendaal!

Ben je bezig met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je huis? Hierbij komt vaak veel puin, bouwmaterialen en grofvuil kijken. Geen zorgen, Bouwbakkie heeft de perfecte grofvuilcontainer om van dit afval af te komen. Op die manier bespaar je talloze ritten naar de vuilstort. Woon je in Roosendaal, dan is het huren van een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie eenvoudig geregeld. Wij leveren de grofvuilcontainer op het door jou gewenste tijdstip bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Zo kun jij je volledig richten op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je zorgen te maken over de afvoer van het grofvuil. Dus waarom zou je jezelf vermoeien met heen en weer rijden naar de vuilstort? Huur bij Bouwbakkie een container en maak het opruimen van je grofvuil een stuk makkelijker. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw verbouwingsproject soepel te laten verlopen!

Kluscontainer huren in de omgeving van Roosendaal

Woon je in de omgeving van Roosendaal? Het is ook mogelijk om een kluscontainer te huren in Tilburg, Waalwijk, Eindhoven, Breda, Oosterhout, Roosendaal, Den Bosch, Oss, Helmond, Bergen op Zoom, Uden of Valkenswaard.

Kluscontainer huren in Roosendaal? Bekijk al onze containers

Je kunt in Roosendaal eenvoudig een kluscontainer huren voor elke klus die je hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je moet kiezen voordat je er een huurt. Hieronder geven we per container uitleg over wat wel en niet in de container mag worden gegooid. Zorg ervoor dat je geen materialen in de container plaatst die er niet thuishoren, aangezien dit kan leiden tot het betalen van een boete.

Bouw- en sloopafvalcontainer

Bouwafval en sloopafval komen vaak vrij bij het verbouwen, renoveren of slopen van woningen. In de afvalbak kunnen verschillende materialen bij elkaar worden geplaatst. De afvalcontainer zijn beschikbaar in 4 verschillende groottes, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Het benodigde formaat afvalbak hangt af van de omvang van de klus. De bouw- en sloopafvalcontainer is geschikt voor: hout, metaal, verschillende kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, enzovoort.

Containers voor puin

Schoon bouwafval moet worden gestort in een puincontainer. Bouwbakkie biedt puincontainers in twee verschillende groottes: 3m3 en 6m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor materialen zoals bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enzovoort.

Containers voor houtafval

Bij sloopwerk komt vaak houtafval vrij. Voor het verbouwen, renoveren of slopen van gebouwen is het raadzaam om een houtafval container te huren. Bouwbakkie biedt houtafvalcontainers in vier groottes: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid houtafval. De houtafval container is geschikt voor geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex, enzovoort.

Containers voor tuinafval

Bij een uitgebreide tuinverbouwing kan er veel tuinafval ontstaan. Als er veel groenafval is, is het verstandig om een tuinafval container te huren. Bouwbakkie biedt tuinafvalcontainers in vier groottes: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid groenafval die je verwacht. De tuinafval container is geschikt voor gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, enzovoort.

Containers voor dakafval

Bij het aanleggen of verwijderen van platte daken komt dakafval vrij. Bouwbakkie biedt dakafvalcontainers in drie verschillende groottes: 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer dat verontreinigd is met teer of bitumen mogen worden ingezameld in de dakafval container.

Containers voor gipsafval

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan er veel gipsafval ontstaan. Het is belangrijk om gips zoveel mogelijk apart in te zamelen, omdat het mengen van gips met ander bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. Bouwbakkie biedt gipsafvalcontainers in drie verschillende groottes: 3m3, 6m3 en 10m3. Voor kleine hoeveelheden gips is een 3m3 container geschikt, terwijl voor grotere hoeveelheden een 6m3 of 10m3 container beter geschikt is. De gipsafval container is geschikt voor gipsplaten, gipsblokken en GIBO blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Roosendaal

Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 reviews zijn onze klanten zeer tevreden over onze duidelijke communicatie, uitstekende service en goede prijzen. Je kunt snel en gemakkelijk betalen via iDEAL. We leveren ook containers op zaterdag! Als je vóór 16:00 uur op vrijdag een container bestelt, staat deze zaterdag bij je voor de deur.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Roosendaal is het meestal verplicht om een vergunning aan te vragen voor het gebruik van de openbare weg, bijvoorbeeld wanneer je een afvalcontainer wilt plaatsen. Als je de container op eigen terrein plaatst, is een vergunning meestal niet nodig. Een tip: als je van plan bent om een container op een openbare locatie te plaatsen, controleer dan altijd bij de gemeente of er een vergunning vereist is.

Terug naar provincie Noord-Brabant

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 399,-
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs 299,-
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 175,-

Reviews

10
Giovanni S. 25 June 2024, Lelystad Snel bezorgd en scherp geprijsd.
10
Sedat S. 25 June 2024, Amsterdam Snel, transparant, conform afspraak en makkelijk. Erg tevreden.
10
Silvain S. 25 June 2024, Nieuwveen super makkelijk om een container te bestellen, echt geweldig makkelijk. en het ophaalformulier...
9.3

55.400 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank