54.299 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.299 reviews
The Feedback Company
54.299 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Gemakkelijk een vuilcontainer huren in Helmond

Wil je op een eenvoudige manier een vuilcontainer huren in Helmond? Bouwbakkie biedt een uitgebreid assortiment aan vuilcontainers. Voor elke klus heeft Bouwbakkie de juiste vuilcontainer beschikbaar. Of je nu bezig bent met een omvangrijke klus in huis, een renovatieproject of het opknappen van je tuin, Bouwbakkie heeft de passende vuilcontainer voor jou. Huur vandaag nog een vuilcontainer in Helmond.

Verbouwplannen? Je kunt ook een container voor grofvuil huren in Helmond

Ben je bezig met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je woning? Hierbij komt vaak veel puin, bouwmaterialen en grofvuil kijken. Maak je geen zorgen, Bouwbakkie heeft de ideale container voor grofvuil om van dit afval af te komen. Zo bespaar je jezelf talloze ritten naar de stortplaats. Als je in Helmond woont, regel je het huren van een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie heel eenvoudig. Wij leveren de grofvuilcontainer op het door jou gewenste tijdstip bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Op die manier kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je zorgen te hoeven maken over de afvoer van het grofvuil. Dus waarom zou je jezelf vermoeien met heen en weer rijden naar de stortplaats? Huur een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie en maak het opruimen van je grofvuil een stuk eenvoudiger. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw verbouwingsproject soepel te laten verlopen!

Container huren in de omgeving van Helmond

Woon je in de nabijheid van Helmond? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in omliggende plaatsen in de provincie, zoals Tilburg, Waalwijk, Eindhoven, Breda, Oosterhout, Roosendaal, Den Bosch, Oss, Bergen op Zoom, Uden en Valkenswaard.

Container huren in Helmond? Overzicht van alle beschikbare containers

Je kunt in Helmond op een gemakkelijke manier een afvalcontainer huren voor elke klus die je hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je moet kiezen voordat je er een huurt. Hieronder geven we per container een uitleg over wat wel en niet in de container mag worden gegooid. Zorg er alsjeblieft voor dat je geen materialen in de container plaatst die er niet thuishoren, aangezien dit kan leiden tot het betalen van een boete.

Bouw- en sloopafvalcontainer

Bij het verbouwen, renoveren of slopen van woningen komt vaak bouwafval en sloopafval vrij. In de bouw- en sloopafvalcontainer kunnen verschillende materialen samen worden geplaatst. De bouw- en sloopafvalcontainers zijn verkrijgbaar in 4 verschillende formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welk formaat bouw- en sloopafvalcontainer je nodig hebt, hangt af van de omvang van de klus. De bouw- en sloopafvalcontainer is geschikt voor: hout, metaal, diverse kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, enzovoort.

Puincontainer

Bij sloopwerkzaamheden komt vaak puin vrij. Schoon puin moet worden gestort in een puincontainer. Bouwbakkie biedt puincontainers in 2 verschillende formaten: 3m3 en 6m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor: bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enzovoort.

Houtafvalcontainer

Bij sloopwerkzaamheden komt vaak houtafval vrij. Het is raadzaam om houtafval apart in te zamelen, omdat vermenging van houtafval met ander bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. Bouwbakkie biedt houtafvalcontainers in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid houtafval die vrijkomt. De houtafvalcontainer is geschikt voor: geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex, enzovoort.

Tuinafvalcontainer

Bij een grote tuinverbouwing kan er veel tuinafval ontstaan. Voor veel groenafval is het raadzaam om een tuinafvalcontainer te huren. Bouwbakkie biedt tuinafvalcontainers in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze voor een container hangt volledig af van de hoeveelheid groenafval die je verwacht te hebben. De tuinafvalcontainer is geschikt voor: gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, enzovoort.

Dakafvalcontainer

Bij het aanleggen of verwijderen van platte daken komt dakafval vrij. Bouwbakkie biedt dakafvalcontainers in 3 verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer met teer of bitumen zijn toegestaan om te worden ingezameld in de dakafvalcontainer.

Gipsafvalcontainer

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan er veel gipsafval ontstaan. Het is belangrijk om gipsafval zoveel mogelijk apart in te zamelen, omdat vermenging met ander bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. Bouwbakkie biedt gipsafvalcontainers in 3 verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Voor een kleine hoeveelheid gipsafval is een 3m3 container geschikt, terwijl je voor grotere hoeveelheden beter kunt kijken naar een 6m3 of 10m3 container. De gipsafvalcontainer is geschikt voor: gipsplaten, gipsblokken en GIBO blokken.

Waarom klanten in Helmond kiezen voor Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer

Onze klanten in Helmond zijn buitengewoon tevreden met ons. Met een indrukwekkende gemiddelde beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 reviews, weten we dat we de verwachtingen overtreffen. We hechten veel waarde aan duidelijke communicatie, uitstekende service en aantrekkelijke prijzen, en onze klanten merken dat. Betalingen zijn snel en gemakkelijk via IDEAL te regelen. En het beste van alles? We bieden ook levering op zaterdag! Bestel vóór 16:00 uur op vrijdag en je hebt de container op zaterdag al in huis.

Vergunning aanvragen voor gebruik van de openbare weg

In Helmond is het vaak verplicht om een vergunning aan te vragen als je de openbare weg wilt gebruiken, bijvoorbeeld voor het plaatsen van een afvalcontainer. Als je de container op je eigen terrein kunt zetten, heb je meestal geen vergunning nodig. Hier is een handige tip: als je van plan bent om de container op een openbare locatie te plaatsen, controleer altijd bij de gemeente of er een vergunning vereist is. We willen ervoor zorgen dat je zonder zorgen aan de slag kunt met je project.

Terug naar provincie Noord-Brabant

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  

Reviews

10
Jan E. 15 april 2024, Moerdijk Makkelijk en snel geregeld en geleverd.
8
Ronnie B. 15 april 2024, Roosendaal snelle levering
10
Richard T. 15 april 2024, Woerden Super service. Dank aan alle betrokkenen.
9.3

54.299 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank