54.299 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.299 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090
54.299 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Eenvoudig een vuilcontainer huren in Den Bosch

Wil je moeiteloos een vuilcontainer huren in Den Bosch? Bouwbakkie biedt een breed scala aan vuilcontainers. Voor elke klus heeft Bouwbakkie de juiste vuilcontainer. Of je nu bezig bent met een omvangrijke klus in huis, een renovatieproject of het opknappen van je tuin, Bouwbakkie heeft de geschikte vuilcontainer. Huur vandaag nog een vuilcontainer in Den Bosch.

Plannen voor verbouwing? Je kunt ook een container voor grofvuil huren in Den Bosch

Ben je bezig met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je woning? Hierbij komt vaak veel puin, bouwmaterialen en grofvuil kijken. Geen zorgen, Bouwbakkie heeft de ideale container voor grofvuil om van dit afval af te komen. Zo bespaar je talloze ritjes naar de stortplaats. Als je in Den Bosch woont, kun je eenvoudig een container voor grofvuil huren bij Bouwbakkie. Wij leveren de container voor grofvuil op het gewenste tijdstip bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Op die manier kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je druk te maken over de afvoer van het grofvuil. Dus waarom zou je jezelf vermoeien met heen en weer rijden naar de stortplaats? Huur een container voor grofvuil bij Bouwbakkie en maak het opruimen van je grofvuil een stuk eenvoudiger. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw verbouwingsproject soepel te laten verlopen!

Container huren in de omgeving van Den Bosch

Woon je in de nabijheid van Den Bosch? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in omliggende plaatsen in de provincie, zoals Tilburg, Waalwijk, Eindhoven, Breda, Oosterhout, Roosendaal, Oss, Helmond, Bergen op Zoom, Uden en Valkenswaard.

Container huren in Den Bosch? Alle beschikbare containers op een rij

Je kunt in Den Bosch gemakkelijk een afvalcontainer huren voor elke klus die je hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je moet kiezen voordat je er een huurt. Hieronder geven we per container uitleg over wat wel en niet in de container mag worden gegooid. Zorg er alsjeblieft voor dat je geen materialen in de container plaatst die er niet thuishoren, aangezien dit kan resulteren in het moeten betalen van een boete.

Bouw- en sloopafvalcontainer

Bouwafval en sloopafval komen vaak vrij bij het verbouwen, renoveren of slopen van woningen. In de bouw- en sloopafvalcontainer kunnen verschillende materialen bij elkaar worden geplaatst. De bouw- en sloopafvalcontainers zijn verkrijgbaar in 4 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welk formaat bouw- en sloopafvalcontainer je nodig hebt, hangt af van de omvang van de klus. De bouw- en sloopafvalcontainer is geschikt voor: hout, metaal, diverse kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, enzovoort.

Puincontainer

Puin is een zware afvalsoort, daarom moet schoon puin gestort worden in een puincontainer. Bouwbakkie heeft puincontainers in 2 verschillende formaten, namelijk 3m3 en 6m3. De keuze is dus afhankelijk van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor: Bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton en betontegels.

Houtafval container

Bij sloopwerk komt veel houtafval vrij. Omdat er veel houtafval vrij komt bij het verbouwen, renoveren of slopen van bouwwerken, kun je het beste een houtafval container huren. De houtafval container is beschikbaar in 4 formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze is afhankelijk van de hoeveelheid houtafval er vrij komt. De houtafval container is geschikt voor: Geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF en multiplex.

Tuinafval container

Een grote tuinverbouwing kan veel tuinafval met zich meebrengen. Als er veel groenafval is, kun je het beste een tuinafval container huren. De tuinafval container is beschikbaar in 4 formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welke container je kiest is geheel afhankelijk van de hoeveelheid groenafval je denkt te hebben. De tuinafval container is geschikt voor: gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten en meer.

Dakafval container

Dakafval is een afvalstroom die vrij komt bij het aanleggen of het weghalen van platte daken. De dakafval container is beschikbaar in 3 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3, en 10m3. Dakgrind en dakleer verontreinigd met teer of bitumen is toegestaan om te worden ingezameld in de dakafval container.

Gipsafval container

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan dit veel gipsafval meebrengen. Gips dient zoveel mogelijk apart te worden ingezameld omdat het vermengen van gips in bouwafval kan leiden tot een afkeur van het materiaal. Gipsafval containers zijn beschikbaar in 3 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3 en 10m3. Voor een kleine hoeveelheid gips kun je makkelijk een 3m3 container nemen. Voor grotere hoeveelheden kunt je beter kijken naar een 6m3 of een 10m3 container. De gipsafval container is geschikt voor: gipsplaten, gipsblokken en GIBO blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een vuilcontainer in Den Bosch

Met een indrukwekkende beoordeling van 9,3 gemiddeld en meer dan 50.000 reviews zijn onze klanten zeer tevreden over onze duidelijke communicatie, uitstekende service en betaalbare prijzen. Je kunt snel en eenvoudig betalen via iDEAL. We bieden ook levering op zaterdag! Als je vóór 16:00 uur op vrijdag een container bestelt, staat deze zaterdag voor je deur.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Den Bosch is het meestal verplicht om een vergunning aan te vragen voor het gebruik van de openbare weg. Dit geldt onder andere wanneer je een vuilcontainer wilt plaatsen. Als je de container op je eigen terrein plaatst, is het meestal niet nodig om een vergunning aan te vragen. Een tip: als je van plan bent om een container op een openbare locatie te plaatsen, controleer altijd bij de gemeente of er een vergunning vereist is.

Terug naar provincie Noord-Brabant

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  

Reviews

10
Jan E. 15 april 2024, Moerdijk Makkelijk en snel geregeld en geleverd.
8
Ronnie B. 15 april 2024, Roosendaal snelle levering
10
Richard T. 15 april 2024, Woerden Super service. Dank aan alle betrokkenen.
9.3

54.299 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank