54.299 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.299 reviews
The Feedback Company
54.299 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Snel en makkelijk een vuilcontainer huren in Oss

Wil je moeiteloos een vuilcontainer huren in Oss? Bouwbakkie biedt een uitgebreid assortiment aan containers. Voor elke klus heeft Bouwbakkie de juiste vuilcontainer. Of je nu bezig bent met een grote klus in huis, een renovatieproject of het opknappen van je tuin, Bouwbakkie heeft de geschikte vuilcontainer. Huur vandaag nog een vuilcontainer in Oss.

Ga je verbouwen? Je kunt ook een container voor grofvuil huren in Oss

Ben je bezig met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je woning? Hierbij komt vaak veel puin, bouwmaterialen en grofvuil kijken. Geen zorgen, Bouwbakkie heeft de perfecte container voor grofvuil om van dit afval af te komen. Zo bespaar je jezelf veel ritjes naar de stortplaats. Als je in Oss woont, kun je eenvoudig een container voor grofvuil huren bij Bouwbakkie. Wij leveren de container voor grofvuil op het gewenste tijdstip bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Op die manier kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je druk te maken over de afvoer van het grofvuil.Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw verbouwingsproject soepel te laten verlopen!

Container huren in de buurt van Oss

Woon je in de nabijheid van Oss? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in omliggende plaatsen in de provincie, zoals Tilburg, Waalwijk, Eindhoven, Breda, Oosterhout, Roosendaal, Den Bosch, Helmond, Bergen op Zoom, Uden en Valkenswaard.

Container huren in Oss? Een overzicht van al onze containers

Je kunt in Oss eenvoudig een afvalcontainer huren voor elke klus die je hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je moet kiezen voordat je er een huurt. Hieronder geven we per container uitleg over wat wel en niet in de container mag worden gegooid. Zorg er alsjeblieft voor dat je geen materialen in de container plaatst die er niet thuishoren, aangezien dit kan leiden tot het betalen van een boete.

Bouw- en sloopafvalcontainer

Bouwafval en sloopafval komen vaak vrij bij het verbouwen, renoveren of slopen van woningen. In de bouw- en sloopafvalcontainer kunnen verschillende materialen bij elkaar worden geplaatst. De bouw- en sloopafvalcontainers zijn beschikbaar in 4 verschillende formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welk formaat bouw- en sloopafvalcontainer je nodig hebt, hangt af van de omvang van de klus. De bouw- en sloopafvalcontainer is geschikt voor hout, metaal, diverse kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, enzovoort.

Puincontainer

Puin is een zware afvalsoort, daarom moet schoon puin gestort worden in een puincontainer. Bouwbakkie heeft puincontainers in 2 verschillende formaten: 3m3 en 6m3. De keuze is afhankelijk van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enzovoort.

Houtafvalcontainer

Bij sloopwerk komt veel houtafval vrij. Omdat er veel houtafval vrijkomt bij het verbouwen, renoveren of slopen van bouwwerken, kun je het beste een houtafvalcontainer huren. De houtafvalcontainer is beschikbaar in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze is afhankelijk van de hoeveelheid houtafval die vrijkomt. De houtafvalcontainer is geschikt voor geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex, enzovoort.

Tuinafvalcontainer

Een grote tuinverbouwing kan veel tuinafval met zich meebrengen. Als er veel groenafval is, kun je het beste een tuinafvalcontainer huren. De tuinafvalcontainer is beschikbaar in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welke container je kiest, hangt af van de hoeveelheid groenafval die je denkt te hebben. De tuinafvalcontainer is geschikt voor gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, enzovoort.

Dakafvalcontainer

Dakafval is een afvalstroom die vrijkomt bij het aanleggen of verwijderen van platte daken. De dakafvalcontainer is beschikbaar in 3 verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer verontreinigd met teer of bitumen mogen worden ingezameld in de dakafvalcontainer.

Gipsafvalcontainer

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan dit veel gipsafval met zich meebrengen. Gips dient zoveel mogelijk apart te worden ingezameld, omdat het vermengen van gips in bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. Gipsafvalcontainers zijn beschikbaar in 3 verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Voor een kleine hoeveelheid gips kun je gemakkelijk een 3m3-container nemen. Voor grotere hoeveelheden kun je beter kijken naar een 6m3- of 10m3-container. De gipsafvalcontainer is geschikt voor gipsplaten, gipsblokken en GIBO-blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Oss

Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 reviews zijn onze klanten zeer tevreden over onze heldere communicatie, uitstekende service en goede prijzen. Je kunt snel en gemakkelijk betalen via IDEAL. We leveren ook containers op zaterdag! Als je op vrijdag vóór 16:00 uur een container bestelt, wordt deze op zaterdag bij jou afgeleverd.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Oss is het meestal verplicht om een vergunning aan te vragen voor het gebruik van de openbare weg. Dit geldt onder andere wanneer je een afvalcontainer wilt plaatsen. Als je de container op je eigen terrein plaatst, is het meestal niet nodig om een vergunning aan te vragen. Een tip: controleer altijd bij je gemeente of er een vergunning vereist is als je van plan bent om een container op een openbare locatie te plaatsen.

Terug naar provincie Noord-Brabant

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  

Reviews

10
Jan E. 15 april 2024, Moerdijk Makkelijk en snel geregeld en geleverd.
8
Ronnie B. 15 april 2024, Roosendaal snelle levering
10
Richard T. 15 april 2024, Woerden Super service. Dank aan alle betrokkenen.
9.3

54.299 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank