54.784 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.784 reviews
The Feedback Company
54.784 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Op zoek naar het huren van een afvalcontainer in Groningen?

Wil je op een moeiteloze manier een afvalcontainer huren in Groningen? Bouwbakkie biedt een breed scala aan afvalcontainers die perfect aansluiten bij jouw behoeften. Of je nu bezig bent met een omvangrijk project in huis, een renovatieproject, of het transformeren van je tuin, Bouwbakkie heeft de ideale afvalcontainer voor jou. Huur vandaag nog een afvalcontainer in Groningen.

Planning voor een verbouwing? Overweeg het huren van een container in Groningen

Ben je bezig met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je woning? Dit gaat vaak gepaard met de vrijkomst van veel puin, bouwmaterialen en grofvuil. Geen zorgen, Bouwbakkie heeft de perfecte grofvuilcontainer om dit afval op een efficiënte manier af te voeren. Hiermee bespaar je ontelbare reizen naar de stortplaats. Als je in Groningen woont, is het huren van een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie eenvoudig geregeld. Wij zorgen voor de levering van de grofvuilcontainer op het door jou gewenste tijdstip bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Op deze manier kun jij je volledig focussen op jouw renovatie- of verbouwingsproject, zonder je zorgen te hoeven maken over het afvoeren van grofvuil. Dus waarom zou je jezelf vermoeien met heen en weer rijden naar de stortplaats? Huur een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie en maak het opruimen van je grofvuil een stuk eenvoudiger. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw verbouwingsproject soepel te laten verlopen!

Afvalcontainer huren in de buurt van Groningen

Woon je in de buurt van Groningen? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in omliggende plaatsen in de provincie: Stadskanaal, Groningen, Winschoten en Delfzijl.

Afvalcontainer huren in Groningen? Alle containers overzichtelijk gepresenteerd

Je kunt in Groningen moeiteloos een afvalcontainer huren voor elke klus die je hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je moet kiezen voordat je er een huurt. Hieronder geven we per container uitleg over wat wel en niet in de container mag worden gegooid. Zorg ervoor dat je geen materialen in de container plaatst die er niet thuishoren, omdat dit kan leiden tot het betalen van een boete.

Bouw- en sloopafvalcontainer

Bouwafval en sloopafval komen vaak voor bij het verbouwen, renoveren of slopen van huizen. In de bouw- en sloopafvalcontainer kunnen verschillende materialen bij elkaar in één container worden geplaatst. De bouw- en sloopafvalcontainers zijn verkrijgbaar in 4 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welk formaat bouw- en sloopafvalcontainer je nodig hebt, hangt af van de omvang van de klus. De bouw- en sloopafvalcontainer is geschikt voor: hout, metaal, verschillende soorten kunststof, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, enzovoort.

Houtafvalcontainer

Bij sloopwerk komt vaak veel houtafval vrij. Vanwege de grote hoeveelheid houtafval bij het verbouwen, renoveren of slopen van bouwwerken, is het raadzaam om een houtafvalcontainer te huren. De houtafvalcontainer is verkrijgbaar in 4 formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid houtafval die vrijkomt. De houtafvalcontainer is geschikt voor: geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex en meer.

Tuinafvalcontainer

Een grote tuinverbouwing kan veel tuinafval met zich meebrengen. Als er veel groenafval is, is het raadzaam om een container te huren. De tuinafvalcontainer is verkrijgbaar in 4 formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze voor de container is afhankelijk van de hoeveelheid groenafval die je verwacht te hebben. De tuinafvalcontainer is geschikt voor: gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, enzovoort.

Puincontainer

Puin is een zware afvalsoort, daarom moet schoon puin worden gestort in een puincontainer. Bouwbakkie heeft puincontainers in 2 verschillende formaten, namelijk 3m3 en 6m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor: bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enzovoort.

Dakafvalcontainer

Dakafval is een type afval dat vrijkomt bij het aanleggen of verwijderen van platte daken. De dakafval container is verkrijgbaar in 3 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer verontreinigd met teer of bitumen mogen worden verzameld in de dakafvalcontainer.

Gipsafval bak

Bij het renoveren of afbreken van kantoren en woningen kan er aanzienlijke hoeveelheden gipsafval ontstaan. Het is belangrijk om afval gescheiden in te zamelen, omdat het mengen van gips met bouwafval kan resulteren in afkeuring van het materiaal. Er zijn drie verschillende formaten gipsafvalbakken beschikbaar: 3m3, 6m3 en 10m3. Voor kleine hoeveelheden afval is een 3m3 bak voldoende. Als je grote hoeveelheden hebt, kun je beter kijken naar een 6m3 of 10m3 bak. De gipsafval bak is geschikt voor gipsplaten, gipsblokken en GIBO blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Groningen

Onze klanten zijn buitengewoon tevreden over de onberispelijke beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 beoordelingen die we hebben ontvangen. Dit illustreert hun grote tevredenheid met betrekking tot onze heldere communicatie, voortreffelijke dienstverlening en aantrekkelijke prijzen. Het betalen verloopt vlot en moeiteloos via IDEAL, waardoor je snel en gemakkelijk de betaling kunt voltooien. Bovendien bieden we de mogelijkheid om containers ook op zaterdag te laten bezorgen! Indien je vóór 16:00 uur op vrijdag een container bestelt, zorgen wij ervoor dat deze zaterdag bij jou wordt afgeleverd. Dit stelt je in staat om zonder enige vertraging aan de slag te gaan met jouw project. Bij Bouwbakkie streven we naar de hoogste mate van klanttevredenheid. Dit vertaalt zich niet alleen in de beoordelingen van onze klanten, maar ook in de eenvoudige betalingsmogelijkheden en flexibele leveringsopties die we bieden. We staan altijd klaar om jouw ervaring soepel en probleemloos te laten verlopen.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Groningen is het meestal vereist om een vergunning aan te vragen voor het gebruik van de openbare weg. Dit geldt onder andere wanneer je een afvalcontainer wilt plaatsen. Als je de container op eigen terrein plaatst, is een vergunning meestal niet nodig. Een tip: als je een container op een openbare plaats laat plaatsen, controleer dan altijd bij je gemeente of er een vergunning vereist is.

Terug naar provincie Groningen

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  

Reviews

10
Sander v. h. S. 21 May 2024, Tilburg Snel, duidelijk, goede prijs
10
Subash C. R. 21 May 2024, Nieuwegein Easy to use and container delivered on time.
10
Marco D. 21 May 2024, Aalsmeer Snelle levering
9.3

54.784 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank