Wij gebruiken cookies
Let op! Gewijzigde besteltijden rondom de feestdagen, klik hier! Houdt daarnaast met het bestellen van de container rekening met de lokale regelgeving en de aanvraag van een vergunning voor het plaatsen van een container rondom de feestdagen. Het toezicht en de handhaving hierop is strenger tijdens deze dagen, zo kan het zijn dat er 's nachts geen containers meer op openbare ruimtes mogen staan, informeer hierover bij jouw gemeente. 
Lage all-in prijzen Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Door heel Nederland Ook op zaterdag
9,2
34.936 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090

Afvalcontainer huren met de beste service bij onze container verhuur in Groningen!

Bij de container verhuur van bouwbakkie.nl betaalt u een lage prijs voor een afvalcontainer huren in Groningen. Vandaag een afvalcontainer huren, betekent de volgende dag afgeleverd (m.u.v. zon- en feestdagen).

Er zijn verschillende puincontainers voor verschillende afvalsoorten. Een afvalcontainer huren kan al vanaf 3 m3. De kosten die vermeld zijn achter de afvalcontainers zijn inclusief btw, huur, ophalen en verwerking. Heeft u een keuze gemaakt uit ons container aanbod, dan kunt u klikken op het oranje winkelwagen icoontje zodat deze container in uw order wordt geplaatst.

U hoeft voor de container verhuur geen account aan te maken, zodat deze snel in behandeling genomen kan worden. De levering van al onze containers is in de gehele provincie Groningen.

Belangrijke steden in de provincie Groningen