54.299 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.299 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090
54.299 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Moeiteloos een vuilcontainer huren in Zoetermeer

Wil je moeiteloos een vuilcontainer huren in Zoetermeer? Bouwbakkie biedt een breed assortiment aan afvalcontainer. Voor elke klus heeft Bouwbakkie de juiste container. Of je nu bezig bent met een grote klus in huis, een renovatieproject of het opknappen van je tuin, Bouwbakkie heeft de geschikte container. Huur vandaag nog een vuilcontainer in Zoetermeer.

Aan het verbouwen? Huur ook een container in Zoetermeer

Ben je bezig met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je woning? Hierbij komt vaak veel puin, bouwmaterialen en grofvuil kijken. Maak je geen zorgen, Bouwbakkie heeft de perfecte grofvuilcontainer om van dit afval af te komen. Zo bespaar je jezelf talloze ritten naar de stortplaats . Als je in Zoetermeer woont, is het huren van een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie eenvoudig geregeld. Wij leveren de grofvuilcontainer op het door jou gewenste tijdstip bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Op die manier kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je zorgen te hoeven maken over de afvoer van het grofvuil.

Container huren in de buurt van Zoetermeer

Woon je in de buurt van Zoetermeer? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in omliggende plaatsen in de provincie, zoals Rotterdam, Den Haag, Spijkenisse, Dordrecht, Gouda, Leiden, Delft, Schiedam, Gorinchem en Katwijk.

Container huren in Zoetermeer? Bekijk al onze beschikbare containers

Je kunt in Zoetermeer een afvalcontainer huren voor elke klus die je hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je moet kiezen voordat je er een huurt. Hieronder geven we per container uitleg over wat er wel en niet in de container mag worden gegooid. Zorg er alsjeblieft voor dat je geen materialen in de container plaatst die er niet thuishoren, aangezien dit kan leiden tot het betalen van een boete.

Bouw- en sloopafvalcontainer

Bouwafval en sloopafval komen vaak vrij bij het verbouwen, renoveren of slopen van woningen. In de bouw- en sloopafvalcontainer kunnen verschillende materialen bij elkaar worden geplaatst. De bouw- en sloopafvalcontainers zijn verkrijgbaar in 4 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welk formaat bouw- en sloopafval container je nodig hebt, hangt af van de omvang van de klus. De bouw- en sloopafval container is geschikt voor: hout, metaal, diverse kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, enzovoort.

Puincontainers

Puin is een zware afvalsoort. Daarom moet schoon puin gestort worden in een puincontainer. Bouwbakkie heeft puincontainers in 2 verschillende formaten, namelijk 3m3 en 6m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor: bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enzovoort.

Houtafvalcontainers

Bij sloopwerk komt veel houtafval vrij. Omdat er veel houtafval vrijkomt bij het verbouwen, renoveren of slopen van bouwwerken, is het raadzaam om een houtafvalcontainer te huren. De container is verkrijgbaar in 4 formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid houtafval die vrijkomt. De houtafvalcontainer is geschikt voor: geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex, enzovoort.

Tuinafvalcontainers

Een verbouwing kan veel tuinafval met zich meebrengen. Als er veel groenafval is, is het verstandig om een tuinafvalcontainer te huren. De tuinafvalcontainer is verkrijgbaar in 4 formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze voor de container is afhankelijk van de hoeveelheid groenafval die je verwacht te hebben. De tuinafvalcontainer is geschikt voor: gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, enzovoort.

Dakafvalcontainers

Dakafval is afval dat vrijkomt bij het aanleggen of verwijderen van platte daken. De dakafvalcontainer is verkrijgbaar in 3 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer verontreinigd met teer of bitumen mogen worden ingezameld in de dakafvalcontainer.

Gipsafvalcontainers

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan er veel gipsafval vrijkomen. Gips dient zoveel mogelijk apart te worden ingezameld omdat het vermengen van gips in bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. Gipsafvalcontainers zijn verkrijgbaar in 3 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3 en 10m3. Voor een kleine hoeveelheid gips kun je gemakkelijk een 3m3 container nemen. Voor grotere hoeveelheden kun je beter kijken naar een 6m3 of 10m3 container. De gipsafvalcontainer is geschikt voor: gipsplaten, gipsblokken en GIBO-blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Zoetermeer

Met een uitstekende beoordeling van gemiddeld 9,3 en meer dan 50.000 reviews zijn onze klanten zeer tevreden over onze heldere communicatie, geweldige service en gunstige prijzen. Je kunt snel en eenvoudig betalen via IDEAL. We bieden ook levering op zaterdag! Als je vóór 16:00 uur op vrijdag een container bestelt, staat deze zaterdag voor je deur.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Zoetermeer is het doorgaans vereist om een vergunning aan te vragen voor het gebruik van de openbare weg. Dit geldt onder andere wanneer je een afvalcontainer wilt plaatsen. Als je de container op je eigen terrein plaatst, is een vergunning meestal niet nodig. Een tip: controleer altijd bij de gemeente of er een vergunning vereist is als je van plan bent om een container op een openbare locatie te plaatsen.

Terug naar provincie Zuid-Holland

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  

Reviews

10
Jan E. 15 april 2024, Moerdijk Makkelijk en snel geregeld en geleverd.
8
Ronnie B. 15 april 2024, Roosendaal snelle levering
10
Richard T. 15 april 2024, Woerden Super service. Dank aan alle betrokkenen.
9.3

54.299 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank