BigBag + BiggerBag | Levering vertraagd

Door leveringsproblemen van BigBags en BiggerBag is er een langere levertijd. Excuses voor het ongemak!

55.399 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
55.399 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090
55.399 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Gemakkelijk een afvalcontainer huren in Hilversum

Wil je moeiteloos een afvalcontainer huren in Hilversum? Bouwbakkie biedt een breed scala aan afvalcontainers. Voor elke klus heeft Bouwbakkie de juiste container. Of je nu bezig bent met een groot project in huis, een renovatieproject, of het opknappen van je tuin, Bouwbakkie heeft de geschikte afvalcontainer. Huur vandaag nog een afvalcontainer in Hilversum.

Plan je een verbouwing? Huur ook een grofvuilcontainer in Hilversum

Ben je bezig met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je huis? Daar komt vaak veel puin, bouwmaterialen en grofvuil bij kijken. Maak je geen zorgen, Bouwbakkie heeft de perfecte grofvuilcontainer om van dit afval af te komen. Op deze manier hoef je niet telkens naar de stortplaats te rijden. Woon je in Hilversum? Het huren van een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie is eenvoudig geregeld. Wij leveren de grofvuilcontainer op het door jou gewenste tijdstip bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Op die manier kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je zorgen te maken over het afvoeren van het grofvuil. Waarom zou je jezelf vermoeien met heen en weer rijden naar de stortplaats? Huur een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie en maak het opruimen van je grofvuil een stuk gemakkelijker. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw verbouwingsproject soepel te laten verlopen!

Container huren in de buurt van Hilversum

Woon je in de buurt van Hilversum? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in omliggende plaatsen zoals Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Purmerend, Hilversum, Heerhugowaard, Hoofddorp, Zaandam, Hoorn, Beverwijk, Den Helder, Huizen en Amstelveen.

Container huren in Hilversum? Overzicht van alle beschikbare containers

In Hilversum kun je eenvoudig een afvalcontainer huren voor elke klus die je hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je moet kiezen voordat je er een huurt. Hieronder geven we per container uitleg over wat wel en niet in de container mag worden gegooid. Zorg ervoor dat je geen materialen in de container plaatst die er niet thuishoren, aangezien dit kan leiden tot het betalen van een boete.

Container voor bouw- en sloopafval

Bij het verbouwen, renoveren of slopen van huizen komt vaak bouwafval en sloopafval vrij. In de container voor bouw- en sloopafval kunnen verschillende materialen bij elkaar worden gegooid. De bouw- en sloopafvalcontainers zijn verkrijgbaar in 4 verschillende formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Het formaat dat je nodig hebt, hangt af van de omvang van de klus. De container voor bouw- en sloopafval is geschikt voor hout, metaal, diverse kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal en meer materialen.

Puincontainer

Puin is een zware afvalsoort, daarom moet schoon puin worden gestort in een puincontainer. Bouwbakkie heeft puincontainers in 2 verschillende formaten: 3m3 en 6m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, meer materialen.

Houtafvalcontainer

Bij sloopwerk komt veel houtafval vrij. Vanwege de grote hoeveelheid houtafval bij het verbouwen, renoveren of slopen van bouwwerken, is het raadzaam een houtafvalcontainer te huren. De houtafvalcontainer is beschikbaar in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid houtafval. De houtafvalcontainer is geschikt voor geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex meer materialen.

Tuinafvalcontainer

Een grote tuinverbouwing kan veel tuinafval met zich meebrengen. Als er veel groenafval is, kun je het beste een tuinafvalcontainer huren. De tuinafvalcontainer is verkrijgbaar in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welke container je kiest, hangt af van de hoeveelheid groenafval die je verwacht. De tuinafvalcontainer is geschikt voor gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten meer materialen.

Dakafvalcontainer

Dakafval ontstaat bij het aanleggen of verwijderen van platte daken. De dakafvalcontainer is verkrijgbaar in 3 verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer verontreinigd met teer of bitumen mogen worden ingezameld in de dakafvalcontainer.

Gipsafvalcontainer

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan er veel gipsafval vrijkomen. Gips moet zoveel mogelijk apart worden ingezameld, omdat het vermengen van gips in bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. Gipsafvalcontainers zijn verkrijgbaar in 3 verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Voor kleine hoeveelheden gips kun je gemakkelijk een 3m3 container nemen. Voor grotere hoeveelheden kun je beter kijken naar een 6m3 of een 10m3 container. De gipsafvalcontainer is geschikt voor gipsplaten, gipsblokken en GIBO blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Hilversum

Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 reviews zijn onze klanten zeer tevreden over onze duidelijke communicatie, uitstekende service en goede prijzen. Je kunt snel en gemakkelijk betalen via IDEAL. We leveren ook containers op zaterdag! Als je vóór 16:00 uur op vrijdag een container bestelt, wordt deze zaterdag bij jou afgeleverd.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Hilversum is het meestal verplicht om een vergunning aan te vragen voor het gebruik van de openbare weg. Dit geldt onder andere wanneer je een afvalcontainer wilt plaatsen. Als je de container op eigen terrein plaatst, is het meestal niet nodig om een vergunning aan te vragen. Een tip: controleer altijd bij je gemeente of er een vergunning vereist is als je een container op een openbare plaats laat plaatsen.

Terug naar provincie Noord-Holland

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 399,-
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs 299,-
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 175,-

Reviews

10
Sedat S. 25 June 2024, Amsterdam Snel, transparant, conform afspraak en makkelijk. Erg tevreden.
10
Silvain S. 25 June 2024, Nieuwveen super makkelijk om een container te bestellen, echt geweldig makkelijk. en het ophaalformulier...
10
Gert K. 24 June 2024, Klazienaveen Prima
9.3

55.399 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank