BigBag tijdelijk niet leverbaar

Door leveringsproblemen van Bigbags kunnen deze momenteel niet besteld worden. Excuses voor het ongemak.

55.819 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Monday geleverd!
9,3
55.819 reviews
The Feedback Company
55.819 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Monday geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Huur eenvoudig een afvalcontainer voor je project in Zaandam

Heb je een afvalcontainer nodig in Zaandam? Bij Bouwbakkie hebben we een breed scala aan afvalcontainers voor jouw klus. Of je nu midden in een grote huisrenovatie zit, een verbouwing of je tuin een make-over geeft, Bouwbakkie heeft de juiste afvalcontainer voor jou. Regel vandaag nog jouw afvalcontainer in Zaandam.

Renovatie in de planning? Een grofvuilcontainer huren in Zaandam is zo gepiept

Of je nu je keuken vernieuwd of een totale huisrenovatie onderneemt, er komt veel puin, bouwafval en grofvuil bij kijken. Gelukkig heeft Bouwbakkie de ideale grofvuilcontainer voor al dit afval. Dit scheelt je talloze tripjes naar de vuilstort. In Zaandam is het huren van een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie zo geregeld. Wij leveren de grofvuilcontainer op het door jou gekozen tijdstip bij jou thuis en halen deze na gebruik weer op. Zo kun jij je volledig richten op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je zorgen te maken over het afval. Dus waarom zou je jezelf belasten met onnodige ritten naar de stortplaats? Huur een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie en maak het verwijderen van je grofvuil een stuk eenvoudiger. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen zorgen voor een soepele afhandeling van jouw verbouwingsproject!

Afvalcontainer huren in de omgeving van Zaandam

Woon je in de omgeving van Zaandam? Je kunt ook een afvalcontainer huren in Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Purmerend, Hilversum, Heerhugowaard, Hoofddorp, Hoorn, Beverwijk, Den Helder, Huizen en Amstelveen.

Afvalcontainers huren in Zaandam? Jouw opties op een rij

In Zaandam kun je moeiteloos een afvalcontainer huren voor elke klus. Voordat je een keuze maakt, is het belangrijk om te weten welke container het best bij jouw klus past. Hieronder vind je per container uitleg over wat wel en niet in de container mag worden gegooid. Zorg ervoor dat je geen materialen in de container deponeert die er niet in horen, omdat dit kan leiden tot een boete.

Puincontainer

Bij Bouwbakkie kun je een puincontainer huren, ideaal voor zwaar afval dat vrijkomt bij een verbouwing. We bieden twee formaten aan: 3m3 en 6m3, afhankelijk van de hoeveelheid puin. Deze container is geschikt voor onder andere bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels enzovoorts.

Bouw- en sloopafval container

Bij het renoveren, verbouwen of slopen van panden komt er veel bouwafval en sloopafval vrij. De bouw- en sloopafval container van Bouwbakkie, beschikbaar in vier maten - 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3 - is perfect voor een mix van materialen. Deze container kan onder andere hout, metaal, verschillende kunststoffen, tapijt, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal en dergelijke bevatten.

Gipsafval container

Bij de renovatie of sloop van kantoren en woningen kan veel gipsafval vrijkomen. Om vermenging met ander bouwafval, wat tot afkeur kan leiden, te voorkomen, kun je een gipsafval stortbak huren. Beschikbaar in drie formaten: 3m3, 6m3 en 10m3, afhankelijk van de hoeveelheid gips. Geschikt voor gipsplaten, gipsblokken en GIBO blokken.

Houtafval container

Bij sloopwerk komt vaak een grote hoeveelheid houtafval vrij. Een speciale houtafvalcontainer van Bouwbakkie kan je hierbij helpen. Kies uit vier maten - 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3 - afhankelijk van hoeveel houtafval er wordt geproduceerd. Geschikt voor onder andere geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex etc.

Tuinafval container

Een omvangrijke tuinrenovatie kan flink wat tuinafval genereren. Met veel groenafval is het een goed idee om een vuilbak te huren. Beschikbaar in vier formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3, afhankelijk van de hoeveelheid groenafval. Geschikt voor onder andere gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten en dergelijke.

Dakafval container

Bij het aanleggen of verwijderen van platte daken komt dakafval vrij. Voor dit soort afval hebben we speciale containers voor dakafval in drie formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer vervuild met teer of bitumen kunnen in de container worden afgevoerd.

Waarom kiezen voor Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Zaandam?

Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 reviews waarderen onze klanten onze transparante communicatie, uitstekende klantenservice en aantrekkelijke prijzen. Betaal gemakkelijk en snel met iDEAL. We leveren ook op zaterdag! Bestel vóór 16:00 op vrijdag en we leveren jouw container op zaterdag.

Terug naar provincie Noord-Holland

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 399,-
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs 299,-
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 175,-

Reviews

10
Ronald H. 19 July 2024, Melick Jhana van DNACC en zij zei dat ik het via het ophaal formulier kon doorgeven zodat er een...
8
Ivonne R. 19 July 2024, Grootebroek Duidelijke communicatie
8
Elles N. 19 July 2024, Zwolle Prettige levering
9.3

55.819 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank