BigBag tijdelijk niet leverbaar

Door leveringsproblemen van Bigbags kunnen deze momenteel niet besteld worden. Excuses voor het ongemak.

55.819 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Monday geleverd!
9,3
55.819 reviews
The Feedback Company
55.819 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Monday geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Makkelijk een afvalcontainer huren in Tilburg

Heb je behoefte aan moeiteloos het huren van een vuilcontainer in Tilburg? Bij Bouwbakkie kun je kiezen uit een uitgebreid scala aan afvalcontainers. Bouwbakkie biedt voor elke taak de geschikte afvalbak. Of je nu bezig bent met een omvangrijk huishoudelijk project, een renovatieproject of het opknappen van je tuin, Bouwbakkie heeft een passende vuilcontainer voor jou. Profiteer vandaag nog van het huren van een afvalcontainer in Tilburg.

Ga je verbouwen? Je kunt ook een grofvuilcontainer huren in Tilburg

Ben je momenteel bezig met het vernieuwen van je keuken of het herstructureren van je woning? Dit proces gaat vaak gepaard met de aanwezigheid van aanzienlijke hoeveelheden puin, bouwmaterialen en grofvuil. Maak je echter geen zorgen, Bouwbakkie biedt de ideale oplossing in de vorm van een grofvuilcontainer, waarmee je gemakkelijk van dit afval kunt afkomen. Hierdoor hoef je niet telkens naar de vuilstortplaats te rijden, waardoor je kostbare tijd bespaart. Indien je in Tilburg woont, kun je moeiteloos een grofvuilcontainer huren bij Bouwbakkie. Wij zorgen ervoor dat de grofvuilcontainer op de door jou gewenste tijd bij jou thuis wordt afgeleverd en na afloop weer wordt opgehaald. Op deze manier kun jij je volledig richten op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je zorgen te maken over het afvoeren van het grofvuil.

Container huren in de buurt van Tilburg

Als je toevallig dichtbij Tilburg woont, dan heb je ook de mogelijkheid om een afvalcontainer te huren in verschillende andere steden en dorpen binnen de provincie, waaronder Waalwijk, Eindhoven, Breda, Oosterhout, Roosendaal, Den Bosch, Oss, Helmond, Bergen op Zoom, Uden, Valkenswaard en nog vele andere locaties.

Container huren in Tilburg? Alle containers op een rij

Je kunt in Tilburg gemakkelijk een afvalcontainer huren voor elke klus die je hebt. Het is goed om te weten welke container je moet kiezen voordat je er één huurt. Hieronder geven we per container uitleg over wat er wel en niet in de container mag worden gegooid. Zorg er alsjeblieft voor dat je geen materialen in de container plaatst die daar niet thuishoren, aangezien dit kan leiden tot het betalen van een boete.

Bouw- en sloopafval container

Bouwafval en sloopafval komen vaak vrij bij het verbouwen, renoveren of slopen van huizen. In de bouwafvalcontainer kunnen verschillende materialen bij elkaar in één container. De bouwafvalcontainers zijn beschikbaar in 4 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welk formaat bouwafvalcontainer je nodig hebt, is afhankelijk van de grootte van de klus. De bouw- en sloopafvalcontainer is geschikt voor: hout, metaal, diverse kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, enzovoort.

Puincontainer

Puin is een zware afvalsoort, daarom moet schoon puin gestort worden in een puincontainer. Bouwbakkie heeft puincontainers in 2 verschillende formaten, namelijk 3m3 en 6m3. De keuze is dus afhankelijk van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor: bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enzovoort.

Houtafval container

Bij sloopwerk komt veel houtafval vrij. Omdat er veel houtafval vrijkomt bij het verbouwen, renoveren of slopen van bouwwerken, kun je het beste een houtafvalcontainer huren. De houtafvalcontainer is beschikbaar in 4 formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze is afhankelijk van de hoeveelheid houtafval die vrijkomt. De houtafvalcontainer is geschikt voor: geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex, enzovoort.

Tuinafval container

Een grote tuinverbouwing kan veel tuinafval met zich meebrengen. Als er veel groenafval is, kun je het beste een tuinafvalcontainer huren. De tuinafvalcontainer is beschikbaar in 4 formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welke container je kiest, is geheel afhankelijk van de hoeveelheid groenafval die je denkt te hebben. De tuinafvalcontainer is geschikt voor: gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, enzovoort.

Dakafval container

Dakafval is een afvalstroom die vrijkomt bij het aanleggen of het weghalen van platte daken. De dakafvalcontainer is beschikbaar in 3 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer verontreinigd met teer of bitumen is toegestaan om te worden ingezameld in de dakafvalcontainer.

Gipsafval container

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan dit veel gipsafval meebrengen. Gips dient zoveel mogelijk apart te worden ingezameld omdat het vermengen van gips in bouwafval kan leiden tot een afkeur van het materiaal. Gipsafvalcontainers zijn beschikbaar in 3 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3 en 10m3. Voor een kleine hoeveelheid gips kun je gemakkelijk een 3m3 container nemen. Voor grotere hoeveelheden kun je beter kijken naar een 6m3 of een 10m3 container. De gipsafvalcontainer is geschikt voor: gipsplaten, gipsblokken en GIBO-blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Tilburg

Met een 9,3 gemiddeld en 50.000+ reviews zijn onze klanten heel tevreden over onze heldere communicatie, geweldige service en goede prijzen. Je kunt snel en gemakkelijk betalen via iDEAL. We leveren ook containers op zaterdag! Als je vrijdag vóór 16:00 uur een container bestelt, staat deze zaterdag voor je deur.

Vergunning aanvragen voor het gebruiken van de openbare weg

Voor het gebruik van de openbare weg in Tilburg is het over het algemeen verplicht om een vergunning aan te vragen. Dit geldt met name als je van plan bent om een afvalcontainer te plaatsen. Als je de container op je eigen terrein plaatst, is het doorgaans niet noodzakelijk om een vergunning aan te vragen. Een handige tip: wanneer je van plan bent om een container op een openbare locatie te laten plaatsen, is het altijd raadzaam om bij je gemeente te controleren of er een vergunningvereiste is.

Terug naar provincie Noord-Brabant

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 399,-
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs 299,-
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 175,-

Reviews

10
Ronald H. 19 July 2024, Melick Jhana van DNACC en zij zei dat ik het via het ophaal formulier kon doorgeven zodat er een...
8
Ivonne R. 19 July 2024, Grootebroek Duidelijke communicatie
8
Elles N. 19 July 2024, Zwolle Prettige levering
9.3

55.819 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank