54.299 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.299 reviews
The Feedback Company
54.299 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Snel een afvalcontainer huren in Breda

Wil je eenvoudig en snel een afvalcontainer huren in Breda? Bouwbakkie heeft een uitgebreid assortiment aan afvalcontainers. Voor elke klus heeft Bouwbakkie de juiste afvalcontainer. Of je nu bezig bent met een grote klus in huis, een renovatieproject of het opknappen van je tuin, Bouwbakkie heeft de juiste afvalcontainer voor jou. Huur vandaag nog een vuilcontainer in Breda!

Ga je verbouwen? Je kunt ook een grofvuilcontainer huren in Breda

Ben je bezig met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je huis? Hierbij komt vaak veel puin, bouwmaterialen en grofvuil kijken. Maak je geen zorgen, Bouwbakkie heeft de perfecte grofvuilcontainer om van dit afval af te komen. Zo bespaar je talloze ritjes naar de stortplaats. Woon je in Breda, dan is het huren van een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie makkelijk geregeld. Wij leveren de grofvuilcontainer op het door jou gewenste tijdstip bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Op die manier kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je zorgen te maken over het afvoeren van het grofvuil. Dus waarom zou je jezelf vermoeien met heen en weer rijden naar de stortplaats? Huur een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie en maak het opruimen van je grofvuil een stuk makkelijker. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw verbouwingsproject soepel te laten verlopen!

Container huren in de buurt van Breda

Woon je in de buurt van Breda? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in Tilburg, Waalwijk, Eindhoven, Oosterhout, Roosendaal, Den Bosch, Oss, Helmond, Bergen op Zoom, Uden, of Valkenswaard.

Container huren in Breda? Alle containers op een rij

Je kunt in Breda eenvoudig een afvalcontainer huren voor elke klus die je hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je moet kiezen voordat je er een huurt. Per container geven we hieronder uitleg over wat wel en niet in de container mag worden gegooid. Zorg er alsjeblieft voor dat je geen materialen in de container plaatst die daar niet thuishoren, omdat dit kan leiden tot het betalen van een boete.

Bouw- en sloopafval container

Bouwafval en sloopafval komen vaak vrij bij het verbouwen, renoveren of slopen van huizen. In de bouwafvalcontainer kunnen verschillende materialen bij elkaar in één container worden geplaatst. De bouwafvalcontainers zijn verkrijgbaar in 4 verschillende maten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welke maat bouwafvalcontainer je nodig hebt, hangt af van de omvang van de klus. De bouw- en sloopafvalcontainer is geschikt voor: hout, metaal, diverse kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, enz.

Puincontainer

Puin is een zware vorm van afval, daarom moet schoon puin worden gestort in een puincontainer. Bouwbakkie heeft puincontainers in 2 verschillende maten: 3m3 en 6m3. De keuze hangt dus af van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor: bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enz.

Houtafvalcontainer

Bij sloopwerk komt veel houtafval vrij. Omdat er veel houtafval vrijkomt bij het verbouwen, renoveren of slopen van bouwwerken, is het verstandig om een houtafvalcontainer te huren. De houtafvalcontainer is verkrijgbaar in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid houtafval die vrijkomt. De houtafvalcontainer is geschikt voor: geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex, enz.

Tuinafvalcontainer

Een grote tuinverbouwing kan veel tuinafval met zich meebrengen. Als er veel groenafval is, is het raadzaam om een tuinafvalcontainer te huren. De tuinafvalcontainer is verkrijgbaar in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welke container je kiest, hangt volledig af van de hoeveelheid groenafval die je verwacht te hebben. De tuinafvalcontainer is geschikt voor: gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, enz.

Dakafvalcontainer

Dakafval is een soort afval dat vrijkomt bij het aanleggen of verwijderen van platte daken. De dakafvalcontainer is verkrijgbaar in 3 verschillende maten: 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer verontreinigd met teer of bitumen mogen worden ingezameld in de dakafvalcontainer.

Gipsafvalcontainer

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan er veel gipsafval ontstaan. Gips dient zoveel mogelijk apart te worden ingezameld, omdat het vermengen van gips met bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. Gipsafvalcontainers zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten: 3m3, 6m3 en 10m3. Voor een kleine hoeveelheid gips kun je gemakkelijk een 3m³-container nemen. Voor grotere hoeveelheden kun je beter kijken naar een 6m3- of 10m3-container. De gipsafvalcontainer is geschikt voor: gipsplaten, gipsblokken en GIBO-blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Breda

Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 reviews zijn onze klanten zeer tevreden over onze duidelijke communicatie, geweldige service en goede prijzen. Je kunt snel en gemakkelijk betalen via iDEAL. We leveren ook containers op zaterdag! Als je vóór 16:00 uur op vrijdag een container bestelt, wordt deze zaterdag bij je afgeleverd.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Breda is het meestal verplicht om een vergunning aan te vragen voor het gebruik van de openbare weg. Dit geldt onder andere wanneer je een afvalcontainer wilt plaatsen. Als je de container op eigen terrein plaatst, is het meestal niet nodig om een vergunning aan te vragen. Een tip: als je een container op een openbare plaats laat plaatsen, controleer dan altijd bij je gemeente of er een vergunningsplicht is.

Terug naar provincie Noord-Brabant

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  

Reviews

10
Jan E. 15 april 2024, Moerdijk Makkelijk en snel geregeld en geleverd.
8
Ronnie B. 15 april 2024, Roosendaal snelle levering
10
Richard T. 15 april 2024, Woerden Super service. Dank aan alle betrokkenen.
9.3

54.299 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank