54.303 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.303 reviews
The Feedback Company
54.303 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Makkelijk een afvalcontainer huren in Bergen op Zoom

Wil je eenvoudig een afvalcontainer huren in Bergen op Zoom? Bouwbakkie biedt een ruim assortiment aan afvalcontainers. Voor elke klus heeft Bouwbakkie de juiste afvalcontainer beschikbaar. Of je nu bezig bent met een grote klus in huis, een renovatieproject of je tuin aan het opknappen bent, Bouwbakkie heeft een geschikte afvalcontainer voor jou. Huur vandaag nog een afvalcontainer in Bergen op Zoom.

Ga je verbouwen? Je kunt ook een grofvuilcontainer huren in Bergen op Zoom

Ben je bezig met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je huis? Hierbij komt vaak veel puin, bouwmaterialen en grofvuil kijken. Maak je geen zorgen, Bouwbakkie heeft de perfecte grofvuilcontainer om van dit afval af te komen. Zo bespaar je jezelf talloze ritjes naar de stortplaats. Woon je in Bergen op Zoom, dan regel je eenvoudig de huur van een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie. Wij leveren de grofvuilcontainer op het door jou gewenste tijdstip bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Op die manier kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je zorgen te maken over het afvoeren van het grofvuil. Waarom zou je jezelf vermoeien met heen en weer rijden naar de stortplaats? Huur een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie en maak het opruimen van je grofvuil een stuk gemakkelijker. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw verbouwingsproject soepel te laten verlopen!

Container huren in de buurt van Bergen op Zoom

Woon je in de nabijheid van Bergen op Zoom? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in Tilburg, Waalwijk, Eindhoven, Breda, Oosterhout, Roosendaal, Den Bosch, Oss, Helmond, Uden, Valkenswaard en andere plaatsen in de provincie.

Container huren in Bergen op Zoom? Alle beschikbare containers op een rij

Je kunt in Bergen op Zoom gemakkelijk een afvalcontainer huren voor elke klus die je hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je moet kiezen voordat je er een huurt. Hieronder geven we per container uitleg over wat er wel en niet in de container mag worden gegooid. Zorg ervoor dat je geen materialen in de container plaatst die daar niet thuishoren, aangezien dit kan leiden tot het betalen van een boete.

Bouw- en sloopafval container

Bouwafval en sloopafval komen vaak vrij bij het verbouwen, renoveren of slopen van huizen. In de container voor bouw- en sloopafval kunnen diverse materialen worden geplaatst. De bouw- en sloopafvalcontainers zijn beschikbaar in 4 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welk formaat bouw- en sloopafvalcontainer je nodig hebt, hangt af van de omvang van de klus. De bouw- en sloopafvalcontainer is geschikt voor: hout, metaal, verschillende kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, enzovoort.

Puincontainer

Puin is een zware soort afval, daarom moet schoon puin worden gestort in een puincontainer. Bouwbakkie biedt puincontainers in 2 verschillende formaten, namelijk 3m3 en 6m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor: bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enzovoort.

Houtafval container

Bij sloopwerk komt veel houtafval vrij. Omdat er vaak veel houtafval vrijkomt bij het verbouwen, renoveren of slopen van bouwwerken, kun je het beste een houtafval container huren. De houtafvalcontainer is beschikbaar in 4 formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid houtafval die vrijkomt. De houtafvalcontainer is geschikt voor: geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex en meer.

Tuinafval container

Een grote tuinverbouwing kan veel tuinafval met zich meebrengen. Als er veel groenafval is, kun je het beste een tuinafval container huren. De tuinafvalcontainer is beschikbaar in 4 formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welke container je kiest, hangt volledig af van de hoeveelheid groenafval die je verwacht te hebben. De tuinafvalcontainer is geschikt voor: gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten en meer.

Dakafval container

Dakafval is een soort afval dat vrijkomt bij het aanleggen of verwijderen van platte daken. De dakafvalcontainer is verkrijgbaar in 3 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer verontreinigd met teer of bitumen mogen worden ingezameld in de dakafvalcontainer.

Gipsafval container

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan er veel gipsafval vrijkomen. Het is belangrijk om gipsafval zoveel mogelijk apart in te zamelen, omdat het vermengen vangipsafval in bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. Gipsafvalcontainers zijn beschikbaar in 3 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3 en 10m3. Voor een kleine hoeveelheid gipsafval kun je gemakkelijk een container van 3m3 kiezen. Voor grotere hoeveelheden kun je beter kijken naar een container van 6m3 of 10m3. De gipsafvalcontainer is geschikt voor: gipsplaten, gipsblokken en GIBO-blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Bergen op Zoom

Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 reviews zijn onze klanten zeer tevreden over onze duidelijke communicatie, uitstekende service en betaalbare prijzen. Je kunt snel en eenvoudig betalen via iDeal. We leveren ook containers op zaterdag! Als je op vrijdag vóór 16:00 uur een container bestelt, wordt deze zaterdag bij je afgeleverd.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Bergen op Zoom is het meestal verplicht om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een afvalcontainer op de openbare weg. Als je de container op eigen terrein plaatst, is een vergunning meestal niet nodig. Een tip: controleer altijd bij je gemeente of er een vergunning vereist is voor het plaatsen van een container op een openbare locatie.

Terug naar provincie Noord-Brabant

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  

Reviews

10
Thijs v. O. 15 april 2024, Beilen Snelle service, optijd geleverd. Makkelijk om weer op te laten halen, 1 knop in de mail.
10
Bert V. 15 april 2024, Oosterhout alles tot nu toe volgens afspraak.
10
Art v. d. M. 15 april 2024, Bierum Super, vriendelijke chauffeur.
9.3

54.303 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank