54.299 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.299 reviews
The Feedback Company
54.299 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Simpelweg een vuilcontainer regelen in Maastricht

Zoek je een eenvoudige manier om een vuilcontainer te huren in Maastricht? Bouwbakkie biedt een uitgebreide selectie van vuilcontainers aan. Wat je klus ook is, Bouwbakkie heeft de geschikte vuilcontainer voor je. Of je nu met een grote huisklus bezig bent, een verbouwing uitvoert of je tuin onder handen neemt, Bouwbakkie heeft de perfecte vuilcontainer. Regel vandaag nog je vuilcontainer in Maastricht.

Ga je renoveren? Overweeg dan ook een container voor grof afval in Maastricht

Ben je je keuken aan het vernieuwen of je woning aan het verbouwen? Daarbij komt doorgaans een hoop puin, bouwmateriaal en grof afval kijken. Geen paniek, Bouwbakkie beschikt over de ideale container voor grof afval om je van dit vuilnis te ontdoen. Daarmee bespaar je jezelf heel wat trips naar de vuilstort. Als je in Maastricht woont, is het huren van een container voor grof afval bij Bouwbakkie zo geregeld. We bezorgen de container voor grof afval op het door jou aangegeven moment bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Zo kun jij je volledig focussen op je renovatie- of verbouwproject, zonder je te hoeven bekommeren om de afvoer van het grof afval

Container huren in de omgeving van Maastricht

Woon je in de omgeving van Maastricht? Je kunt ook een vuilcontainer huren in Roermond, Weert, Venlo, Heerlen, Sittard, Geleen, Venray en Kerkrade.

Een container huren in Maastricht? Overzicht van alle beschikbare containers

In Maastricht kun je zonder moeite een vuilcontainer huren voor elke klus die je voor de boeg hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je nodig hebt voordat je er één huurt. Hieronder geven we per container aan wat er wel en niet in de container mag. Let er alstublieft op dat je geen materialen in de container stopt die er niet in mogen, omdat dit kan resulteren in een boete.

Container voor bouw- en sloopafval

Bouw- en sloopafval ontstaat vaak bij het verbouwen, renoveren of slopen van woningen. In de container voor bouwafval kunnen verschillende soorten materialen gezamenlijk worden weggegooid. De containers voor bouwafval zijn beschikbaar in 4 verschillende groottes, te weten 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welke grootte je nodig hebt, hangt af van de omvang van de klus. De container voor bouw- en sloopafval is geschikt voor: hout, metaal, diverse soorten kunststof, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, etc.

Steenpuincontainer

Steenpuin is een gewichtige afvalcategorie, daarom moet zuiver steenpuin worden gedeponeerd in een specifieke steenpuincontainer. Bouwbakkie biedt steenpuincontainers aan in 2 verschillende formaten, 3m3 en 6m3. Jouw keuze hangt af van de hoeveelheid steenpuin. De steenpuincontainer is geschikt voor: bakstenen, wand- en vloertegels, betonafval, metselafval, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels etc.

Houtvuilcontainer

Bij sloopwerkzaamheden komt vaak aanzienlijk houtvuil vrij. Gezien de hoeveelheid houtafval die kan ontstaan bij het verbouwen, renoveren of slopen van constructies, is het aan te raden een specifieke houtvuilcontainer te huren. De houtvuilcontainer is beschikbaar in 4 formaten, 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3, afhankelijk van de hoeveelheid houtafval. De houtvuilcontainer is geschikt voor: geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex etc.

Container voor tuinafval

Een uitgebreide tuinrenovatie kan aanzienlijk tuinafval opleveren. Bij veel groenafval is het aan te raden een specifieke container voor tuinvuil te huren. De tuinvuilcontainer is beschikbaar in 4 formaten, 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welke container je kiest, hangt volledig af van de hoeveelheid groenafval. De tuinvuilcontainer is geschikt voor: gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten etc.

Container voor dakrestafval

Dakrestafval is een afvalstroom die ontstaat bij de installatie of het verwijderen van platte daken. De dakrestafvalcontainer is beschikbaar in 3 verschillende formaten, 3m3, 6m3, en 10m3. Dakgrind en dakleer, vervuild met teer of bitumen, kunnen in de dakrestafvalcontainer worden ingezameld.

Container voor gipsafval

Bij het renoveren of slopen van kantoren en woningen kan er veel gipsrestafval ontstaan. Gips moet zoveel mogelijk gescheiden worden ingezameld omdat het vermengen van gips in bouwafval kan leiden tot de afkeuring van het materiaal. Gipsrestafvalcontainers zijn beschikbaar in 3 formaten, 3m3, 6m3 en 10m3. Afhankelijk van de hoeveelheid gips kies je het meest geschikte formaat. De gipsrestafvalcontainer is geschikt voor: gipsplaten, gipsblokken en GIBO blokken.

Waarom kiezen voor Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Maastricht

Met een gemiddelde score van 9,3 en meer dan 50.000 reviews zijn onze klanten uitermate tevreden over onze transparante communicatie, excellente service en voordelige prijzen. Je kunt veilig en vlot betalen via iDEAL. We leveren ook containers op zaterdagen! Bestel je vrijdag voor 16:00 een container, dan staat deze zaterdag voor je deur.

Toestemming aanvragen voor gebruik van de openbare weg

In Maastricht is het vaak noodzakelijk om toestemming aan te vragen voor het gebruik van de openbare weg, bijvoorbeeld wanneer je een afvalcontainer wilt plaatsen. Als je de container op privéterrein plaatst, is toestemming meestal niet nodig. Een tip: Als je een container op een openbare plek laat plaatsen, controleer dan altijd bij je gemeente of er een vergunningsvereiste is.

Terug naar provincie Limburg

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  

Reviews

10
Jan E. 15 april 2024, Moerdijk Makkelijk en snel geregeld en geleverd.
8
Ronnie B. 15 april 2024, Roosendaal snelle levering
10
Richard T. 15 april 2024, Woerden Super service. Dank aan alle betrokkenen.
9.3

54.299 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank