BigBag tijdelijk niet leverbaar

Door leveringsproblemen van Bigbags kunnen deze momenteel niet besteld worden. Excuses voor het ongemak.

55.819 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Monday geleverd!
9,3
55.819 reviews
The Feedback Company
55.819 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Monday geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Eenvoudig een afvalcontainer huren in Weert

Zoek je een handige manier om een afvalcontainer te huren in Weert? Bouwbakkie heeft een uitgebreide selectie van afvalcontainers. Wat je klus ook is, Bouwbakkie heeft de geschikte afvalcontainer voor je. Of je nu een groot huisproject uitvoert, een renovatie doet, of je tuin opknapt, Bouwbakkie heeft de juiste afvalcontainer. Huur vandaag nog een afvalcontainer in Weert.

Gaat er verbouwd worden? Je kunt ook een grofvuilcontainer huren in Weert

Ben je je keuken aan het opknappen of je huis aan het verbouwen? Hierbij komt vaak veel brokstukken, bouwmaterialen en grofvuil kijken. Maak je geen zorgen, Bouwbakkie heeft de ideale grofvuilcontainer om dit afval te verwijderen. Zo voorkom je eindeloze ritten naar de vuilstort. Woonachtig in Weert? Het huren van een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie is snel en gemakkelijk. We leveren de grofvuilcontainer op het door jou gekozen tijdstip bij jou thuis en nemen deze na afloop weer mee. Zo kun jij je volop richten op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder na te denken over de afvoer van grofvuil. Waarom zou je jezelf vermoeien met het op en neer rijden naar de vuilstort? Huur een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie en maak het opruimen van je grofvuil veel eenvoudiger. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je bijstaan om jouw verbouwingsproject vlekkeloos te laten verlopen!

Container huren in de omgeving van Weert

Woon je in de omgeving van Weert. Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in Roermond, Maastricht, Venlo, Heerlen, Sittard, Geleen, Venray en Kerkrade.

Container huren in Weert? Een overzicht van alle containers

In Weert kun je gemakkelijk een afvalcontainer huren voor iedere taak die je moet uitvoeren. Het is nuttig om te weten welke container je nodig hebt voordat je deze huurt. Hieronder geven we per container uitleg over wat wel en niet in de container mag. Zorg ervoor dat je geen materialen in de container gooit die er niet in horen, omdat dit kan leiden tot het betalen van een boete.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval ontstaat vaak tijdens het verbouwen, renoveren of slopen van woningen. In de bouwafval container kunnen diverse soorten materiaal samen in één container. De bouwafval containers zijn beschikbaar in 4 verschillende groottes, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welke grootte bouwafval container je nodig hebt, hangt af van de omvang van de klus. De bouw- en sloopafval container is geschikt voor: hout, metaal, verschillende kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, etc.

Puincontainer

Puin is een zware vorm van afval, daarom moet schoon puin worden gestort in een puincontainer. Bouwbakkie heeft puincontainers in 2 verschillende maten: 3m3 en 6m3. De keuze hangt dus af van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor: bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enz.

Houtafvalcontainer

Bij sloopwerk komt veel houtafval vrij. Omdat er veel houtafval vrijkomt bij het verbouwen, renoveren of slopen van bouwwerken, is het verstandig om een houtafvalcontainer te huren. De houtafvalcontainer is verkrijgbaar in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid houtafval die vrijkomt. De houtafvalcontainer is geschikt voor: geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex, enz.

Tuinafvalcontainer

Een grote tuinverbouwing kan veel tuinafval met zich meebrengen. Als er veel groenafval is, is het raadzaam om een tuinafvalcontainer te huren. De tuinafvalcontainer is verkrijgbaar in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welke container je kiest, hangt volledig af van de hoeveelheid groenafval die je verwacht te hebben. De tuinafvalcontainer is geschikt voor: gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, enz.

Dakafvalcontainer

Dakafval is een soort afval dat vrijkomt bij het aanleggen of verwijderen van platte daken. De dakafvalcontainer is verkrijgbaar in 3 verschillende maten: 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer verontreinigd met teer of bitumen mogen worden ingezameld in de dakafvalcontainer.

Gipsafvalcontainer

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan er veel gipsafval ontstaan. Gips dient zoveel mogelijk apart te worden ingezameld, omdat het vermengen van gips met bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. Gipsafvalcontainers zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten: 3m3, 6m3 en 10m3. Voor een kleine hoeveelheid gips kun je gemakkelijk een 3m3-container nemen. Voor grotere hoeveelheden kun je beter kijken naar een 6m3- of 10m3-container. De gipsafvalcontainer is geschikt voor: gipsplaten, gipsblokken en GIBO-blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Weert

Met een gemiddelde score van 9,3 en meer dan 50.000 recensies zijn onze klanten uiterst tevreden over onze transparante communicatie, uitstekende service en scherpe prijzen. Je kunt veilig en snel betalen via IDEAL. Wij leveren ook containers op zaterdag! Bestel je voor 16:00 uur op vrijdag, dan staat de container op zaterdag voor je deur.

Vergunning aanvragen voor het gebruiken van de openbare weg

In Weert is het doorgaans noodzakelijk om een vergunning aan te vragen voor het gebruik van de openbare weg. Dit is ook van toepassing wanneer je een afvalcontainer wilt plaatsen. Als je de container op privéterrein zet, is het meestal niet nodig om een vergunning aan te vragen. Een tip: als je een container op een openbare plaats wilt laten plaatsen, vraag dan altijd bij je gemeente na of er een vergunningsverplichting is.

Terug naar provincie Limburg

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 399,-
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs 299,-
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 175,-

Reviews

10
Ronald H. 19 July 2024, Melick Jhana van DNACC en zij zei dat ik het via het ophaal formulier kon doorgeven zodat er een...
8
Ivonne R. 19 July 2024, Grootebroek Duidelijke communicatie
8
Elles N. 19 July 2024, Zwolle Prettige levering
9.3

55.819 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank