54.303 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.303 reviews
The Feedback Company
54.303 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Huur moeiteloos een afvalcontainer in Haarlem

Zoek je naar een eenvoudige manier om een afvalcontainer te huren in Haarlem? Bouwbakkie biedt een breed scala aan afvalcontainers. Ongeacht het type project dat je doet, Bouwbakkie heeft de juiste afvalcontainer voor jou. Of je nu werkt aan een groot binnenhuisproject, een renovatie of je tuin vernieuwt, Bouwbakkie heeft de juiste container. Huur vandaag nog een afvalcontainer in Haarlem.

Gaat er een verbouwing plaatsvinden? Huur dan een grofvuilcontainer in Haarlem

Ben je jouw keuken aan het renoveren of je huis aan het verbouwen? Dit soort klussen genereren vaak veel puin, bouwmaterialen en grofvuil. Maar maak je geen zorgen, Bouwbakkie heeft de ideale grofvuilcontainer om al dit afval te verwerken. Zo bespaar je jezelf veel ritten naar de stort. Woon je in Haarlem, dan is het huren van een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie een fluitje van een cent. Wij leveren de grofvuilcontainer op het door jou aangegeven moment bij jou thuis en halen deze ook weer op. Op deze manier kun jij je volledig focussen op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je zorgen te maken over de afvalverwerking. Dus waarom zou je je druk maken met het rijden naar de stort? Huur een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie en maak het opruimen van je grofvuil een stuk eenvoudiger. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw verbouwingsproject vlekkeloos te laten verlopen!

Container huren in de omgeving van Haarlem

Woon je in de omgeving van Haarlem? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in Amsterdam, Alkmaar, Purmerend, Hilversum, Heerhugowaard, Hoofddorp, Zaandam, Hoorn, Beverwijk, Den Helder, Huizen en Amstelveen.

Een container huren in Haarlem? Alle containers overzichtelijk opgesomd

In Haarlem kun je gemakkelijk een afvalcontainer huren voor elke klus. Het is belangrijk om te weten welke container het beste bij je past voordat je er één huurt. Hieronder leggen we per container uit wat wel en niet toegestaan is om weg te gooien. Zorg er alstublieft voor dat je geen materialen in de container stopt die er niet in mogen, omdat dit kan leiden tot een boete.

Bouw- en sloopafval container

Bouw- en sloopafval zijn vaak het resultaat van verbouwingen, renovaties of sloopwerkzaamheden. In de bouwafvalcontainer kun je diverse materialen gezamenlijk in één container afvoeren. De bouwafvalcontainers zijn verkrijgbaar in 4 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De grootte van de bouwafvalcontainer die je nodig hebt, is afhankelijk van de omvang van de klus. De bouw- en sloopafvalcontainer is geschikt voor: hout, metaal, diverse soorten kunststof, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, etc.

Puincontainer

Puin is een zware afvalsoort, daarom moet schoon puin gestort worden in een puincontainer. Bouwbakkie heeft puincontainers in 2 verschillende formaten, namelijk 3m3 en 6m3. De keuze is dus afhankelijk van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor: bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enzovoort.

Houtafval container

Bij sloopwerk komt veel houtafval vrij. Omdat er veel houtafval vrijkomt bij het verbouwen, renoveren of slopen van bouwwerken, kun je het beste een houtafvalcontainer huren. De houtafvalcontainer is beschikbaar in 4 formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze is afhankelijk van de hoeveelheid houtafval die vrijkomt. De houtafvalcontainer is geschikt voor: geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex, enzovoort.

Tuinafval container

Een grote tuinverbouwing kan veel tuinafval met zich meebrengen. Als er veel groenafval is, kun je het beste een tuinafvalcontainer huren. De tuinafvalcontainer is beschikbaar in 4 formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welke container je kiest, is geheel afhankelijk van de hoeveelheid groenafval die je denkt te hebben. De tuinafvalcontainer is geschikt voor: gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, enzovoort.

Dakafval container

Dakafval is een afvalstroom die vrijkomt bij het aanleggen of het weghalen van platte daken. De dakafvalcontainer is beschikbaar in 3 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer verontreinigd met teer of bitumen is toegestaan om te worden ingezameld in de dakafvalcontainer.

Gipsafval container

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan dit veel gipsafval meebrengen. Gips dient zoveel mogelijk apart te worden ingezameld omdat het vermengen van gips in bouwafval kan leiden tot een afkeur van het materiaal. Gipsafvalcontainers zijn beschikbaar in 3 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3 en 10m3. Voor een kleine hoeveelheid gips kun je gemakkelijk een 3m3 container nemen. Voor grotere hoeveelheden kun je beter kijken naar een 6m3 of een 10m3 container. De gipsafvalcontainer is geschikt voor: gipsplaten, gipsblokken en GIBO-blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Haarlem

Met een gemiddelde score van 9,3 en meer dan 50.000 positieve recensies, zijn onze klanten uiterst tevreden over onze transparante communicatie, uitstekende klantenservice en concurrerende prijzen. Je kunt veilig en eenvoudig betalen via iDEAL. Bovendien bieden we ook levering van containers op zaterdagen! Als je vrijdag vóór 16:00 uur een container bestelt, staat deze de volgende dag al voor je deur.

Een vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Haarlem is het doorgaans nodig om een vergunning aan te vragen als je van plan bent om de openbare weg te gebruiken, zoals bij het plaatsen van een afvalcontainer. Als je de container echter op eigen terrein plaatst, is het aanvragen van een vergunning meestal niet nodig. Een handige tip: als je een container op een openbare plek wilt plaatsen, controleer dan altijd bij je gemeente of er een vergunning nodig is.

Terug naar provincie Noord-Holland

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  

Reviews

10
Thijs v. O. 15 april 2024, Beilen Snelle service, optijd geleverd. Makkelijk om weer op te laten halen, 1 knop in de mail.
10
Bert V. 15 april 2024, Oosterhout alles tot nu toe volgens afspraak.
10
Art v. d. M. 15 april 2024, Bierum Super, vriendelijke chauffeur.
9.3

54.303 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank