BigBag tijdelijk niet leverbaar

Door leveringsproblemen van Bigbags kunnen deze momenteel niet besteld worden. Excuses voor het ongemak.

55.819 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Monday geleverd!
9,3
55.819 reviews
The Feedback Company
55.819 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Monday geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Eenvoudig een afvalcontainer huren in Hoorn

Wil je op een simpele manier een afvalcontainer huren in Hoorn? Bij Bouwbakkie vind je een ruim assortiment aan afvalcontainers. Voor elke klus hebben wij de juiste afvalcontainer beschikbaar. Of je nu bezig bent met een grote klus in huis, een renovatieproject uitvoert of je tuin aan het opknappen bent, Bouwbakkie heeft altijd een geschikte afvalcontainer voor jou. Huur vandaag nog een afvalcontainer in Hoorn.

Ga je verbouwen? Huur ook een grofvuilcontainer in Hoorn

Ben je bezig met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je woning? Hierbij komt vaak veel puin, bouwmaterialen en grofvuil vrij. Maak je geen zorgen, Bouwbakkie heeft de perfecte grofvuilcontainer om dit afval gemakkelijk af te voeren. Hiermee bespaar je jezelf talloze ritjes naar de stortplaats. Als inwoner van Hoorn is het huren van een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie eenvoudig geregeld. Wij leveren de grofvuilcontainer op het door jou gewenste tijdstip bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Op die manier kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je druk te maken over het afvoeren van het grofvuil. Dus waarom zou je jezelf vermoeien met het heen en weer rijden naar de stortplaats? Huur een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie en maak het opruimen van je grofvuil een stuk makkelijker. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw verbouwingsproject soepel te laten verlopen!

Container huren in de omgeving van Hoorn

Woon je in de buurt van Hoorn? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in plaatsen zoals Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Purmerend, Hilversum, Heerhugowaard, Hoofddorp, Zaandam, Beverwijk, Den Helder, Huizen, Amstelveen en andere omliggende plaatsen.

Overzicht van beschikbare afvalcontainers in Hoorn

Je kunt in Hoorn eenvoudig een afvalcontainer huren die geschikt is voor elke klus die je hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je moet kiezen voordat je er een huurt. Hieronder geven we per container uitleg over wat er wel en niet in mag worden gegooid. Let er alsjeblieft op dat je geen materialen in de container plaatst die daar niet thuishoren, om eventuele boetes te voorkomen.

Bouw- en sloopafval container

Bij verbouwingen, renovaties of sloopwerkzaamheden komt vaak bouwafval en sloopafval vrij. In de bouw- en sloopafvalcontainer kunnen verschillende materialen bij elkaar worden gegooid. Bouwbakkie biedt bouw- en sloopafvalcontainers aan in 4 verschillende formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Afhankelijk van de omvang van de klus kies je het juiste formaat. Deze containers zijn geschikt voor hout, metaal, diverse kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, enzovoort.

Puincontainer

Puin is een zwaar type afval, daarom moet schoon puin worden gestort in een puincontainer. Bouwbakkie heeft puincontainers beschikbaar in 2 verschillende formaten: 3m3 en 6m3. De keuze voor het formaat hangt af van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor materialen zoals bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enzovoort.

Houtafval container

Bij sloopwerkzaamheden komt vaak veel houtafval vrij. Omdat er bij het verbouwen, renoveren of slopen van bouwwerken veel houtafval vrijkomt, is het verstandig om een houtafval container te huren. De houtafval container is beschikbaar in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Afhankelijk van de hoeveelheid houtafval kies je het juiste formaat. Deze containers zijn geschikt voor materialen zoals geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex, enzovoort.

Tuinafval container

Bij een grote tuinverbouwing kan er veel tuinafval vrijkomen. Als er veel groenafval is, is het verstandig om een tuinafval container te huren. Bouwbakkie biedt tuinafvalcontainers aan in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze voor de container hangt volledig af van de hoeveelheid groenafval die je verwacht te hebben. Deze containers zijn geschikt voor materialen zoals gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, enzovoort.

Dakafval container

Dakafval is het afval dat vrijkomt bij het aanleggen of verwijderen van platte daken. Bouwbakkie heeft dakafvalcontainers beschikbaar in 3 verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. In de dakafvalcontainer mogen dakgrind en dakleer verontreinigd met teer of bitumen worden ingezameld.

Gipsafval container

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan er veel gipsafval vrijkomen. Het is belangrijk om gips zoveel mogelijk apart in te zamelen, omdat het mengen van gips met bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. Bouwbakkie biedt gipsafvalcontainers aan in 3 verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Voor kleine hoeveelheden gips is een 3m3 container geschikt, terwijl voor grotere hoeveelheden kun je beter kiezen voor een 6m3 of 10m3 container. Deze containers zijn geschikt voor materialen zoals gipsplaten, gipsblokken en GIBO blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Hoorn

Onze klanten zijn zeer tevreden over onze uitstekende communicatie, geweldige service en goede prijzen, met een gemiddelde beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 reviews. Betalen via iDEAL is snel en gemakkelijk. Bovendien leveren we ook containers op zaterdag! Als je op vrijdag vóór 16:00 uur een container bestelt, staat deze zaterdag al voor je deur.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Hoorn is het meestal vereist om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een afvalcontainer op de openbare weg. Als je de container op eigen terrein plaatst, is een vergunning meestal niet nodig. We raden je aan om altijd bij de gemeente te controleren of er een vergunning nodig is wanneer je een container op een openbare locatie wilt laten plaatsen.

Terug naar provincie Noord-Holland

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 399,-
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs 299,-
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 175,-

Reviews

10
Ronald H. 19 July 2024, Melick Jhana van DNACC en zij zei dat ik het via het ophaal formulier kon doorgeven zodat er een...
8
Ivonne R. 19 July 2024, Grootebroek Duidelijke communicatie
8
Elles N. 19 July 2024, Zwolle Prettige levering
9.3

55.819 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank