BigBag tijdelijk niet leverbaar

Door leveringsproblemen van Bigbags kunnen deze momenteel niet besteld worden. Excuses voor het ongemak.

55.819 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Monday geleverd!
9,3
55.819 reviews
The Feedback Company
55.819 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Monday geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Eenvoudig een afvalcontainer huren in Beverwijk

Wil je gemakkelijk een afvalcontainer huren in Beverwijk? Bij Bouwbakkie hebben we een uitgebreid assortiment aan afvalcontainers. Voor elke klus hebben we de juiste afvalcontainer beschikbaar. Of je nu bezig bent met een groot project in huis, een renovatieproject of het opknappen van je tuin, Bouwbakkie heeft de geschikte afvalcontainer voor jou. Huur vandaag nog een afvalcontainer in Beverwijk.

Ga je verbouwen? Huur ook een grofvuilcontainer in Beverwijk

Ben je bezig met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je woning? Hierbij komt vaak veel puin, bouwmaterialen en grofvuil vrij. Maak je geen zorgen, Bouwbakkie heeft de ideale grofvuilcontainer om van dit afval af te komen. Zo bespaar je jezelf talloze ritjes naar de stortplaats. Woon je in Beverwijk, dan regel je eenvoudig de huur van een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie. Wij leveren de grofvuilcontainer op het door jou gewenste tijdstip bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Op die manier kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je druk te maken over de afvoer van het grofvuil.

Container huren in de buurt van Beverwijk

Woon je in de buurt van Beverwijk? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Purmerend, Hilversum, Heerhugowaard, Hoofddorp, Zaandam, Hoorn, Beverwijk, Den Helder, Huizen, Amstelveen en andere omliggende plaatsen.

Container huren in Beverwijk? Bekijk al onze containers

In Beverwijk kun je gemakkelijk een afvalcontainer huren voor elke klus die je hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je moet kiezen voordat je er een huurt. Hieronder geven we per container uitleg over wat er wel en niet in de container mag worden gegooid. Zorg ervoor dat je geen materialen in de container plaatst die er niet in thuishoren, om eventuele boetes te voorkomen.

Tuinafval container

Een grote tuinverbouwing kan veel tuinafval met zich meebrengen. Als er veel groenafval is, is het verstandig om een tuinafval container te huren. De tuinafval containers zijn beschikbaar in 3 verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Kies de container die het beste past bij de hoeveelheid groenafval die je verwacht te hebben. De tuinafvalcontainer is geschikt voor: gras, takken, bladeren, plantenresten, struiken, boomstammen en bamboe.

Puincontainer

Puin is een zware afvalsoort, daarom moet schoon puin worden gestort in een puincontainer. Bouwbakkie heeft puincontainers in 2 verschillende formaten: 3m3 en 6m3. De keuze van de container hangt af van de hoeveelheid puin die je hebt. De puincontainer is geschikt voor: bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton en betontegels.

Houtafval container

Bij sloopwerkzaamheden komt vaak veel houtafval vrij. Voor het afvoeren van houtafval bij het verbouwen, renoveren of slopen van gebouwen, kun je het beste een houtafval container huren. De houtafval containers zijn verkrijgbaar in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid houtafval die vrijkomt. De houtafvalcontainer is geschikt voor: geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex en meer materialen. .

Bouw- en sloopafval container

Bouwafval en sloopafval komen vaak vrij bij het verbouwen, renoveren of slopen van woningen. In de bouw- en sloopafval container kunnen verschillende materialen worden gegooid. De bouw- en sloopafval containers zijn beschikbaar in 4 verschillende formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Het formaat dat je nodig hebt, hangt af van de omvang van de klus. De bouw- en sloopafval container is geschikt voor: hout, metaal, diverse kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal en verpakkingsmateriaal.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Beverwijk

Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 reviews zijn onze klanten zeer tevreden over onze duidelijke communicatie, uitstekende service en betaalbare prijzen. Je kunt snel en eenvoudig betalen via iDeal. We leveren ook containers op zaterdag! Als je op vrijdag vóór 16:00 uur een container bestelt, wordt deze op zaterdag bij je geleverd.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Beverwijk is het meestal vereist om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een container op de openbare weg. Als je de container op eigen terrein plaatst, is meestal geen vergunning nodig. Het is altijd verstandig om bij de gemeente te controleren of er een vergunning vereist is wanneer je de container op een openbare locatie wilt plaatsen.

Terug naar provincie Noord-Holland

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 399,-
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs 299,-
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 175,-

Reviews

10
Ronald H. 19 July 2024, Melick Jhana van DNACC en zij zei dat ik het via het ophaal formulier kon doorgeven zodat er een...
8
Ivonne R. 19 July 2024, Grootebroek Duidelijke communicatie
8
Elles N. 19 July 2024, Zwolle Prettige levering
9.3

55.819 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank