54.303 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.303 reviews
The Feedback Company
54.303 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Direct een vuilcontainer huren in Schiedam

Wil je eenvoudig een vuilcontainer huren in Schiedam? Bouwbakkie biedt een uitgebreid assortiment aan vuilcontainers. Voor elke klus heeft Bouwbakkie de juiste vuilcontainer beschikbaar. Of je nu bezig bent met een omvangrijk project in huis, een renovatieproject, of het opknappen van je tuin, Bouwbakkie heeft de geschikte vuilcontainer voor jou. Huur vandaag nog een vuilcontainer in Schiedam.

Ga je renoveren? Je kunt ook een container voor grofvuil huren in Schiedam

Ben je bezig met het vernieuwen van je keuken of het renoveren van je huis? Hierbij komt vaak veel puin, bouwmaterialen en grofvuil vrij. Maak je geen zorgen, Bouwbakkie heeft de perfecte container voor grofvuil om van dit afval af te komen. Zo bespaar je jezelf talloze ritten naar de stortplaats. Woon je in Schiedam, dan regel je eenvoudig de huur van een container voor grofvuil bij Bouwbakkie. Wij bezorgen de container op het door jou gewenste tijdstip bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Op die manier kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je zorgen te maken over de afvoer van het grofvuil. Waarom zou je jezelf vermoeien met heen en weer rijden naar de stortplaats? Huur een container voor grofvuil bij Bouwbakkie en maak het opruimen van je grofvuil een stuk gemakkelijker. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw verbouwingsproject soepel te laten verlopen!

Container huren in de omgeving van Schiedam

Woon je in de nabijheid van Schiedam? Het is ook mogelijk om een container te huren in Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Spijkenisse, Zoetermeer, Leiden, Delft, Gorinchem, Katwijk en andere plaatsen in de provincie.

Container huren in Schiedam? Overzicht van alle beschikbare containers

Je kunt in Schiedam moeiteloos een vuilcontainer huren voor elke klus die je hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je moet kiezen voordat je er een huurt. Hieronder geven we per container uitleg over wat wel en niet in de container mag worden gedeponeerd. Zorg ervoor dat je geen materialen in de container plaatst die daar niet thuishoren, omdat dit kan leiden tot het betalen van een boete.

Bouw- en sloopafval

Bouwafval en sloopafval komen vaak vrij bij het verbouwen, renoveren of slopen van huizen. In de container voor bouw- en sloopafval kunnen verschillende materialen samen in één container worden geplaatst. De containers voor bouw- en sloopafval zijn verkrijgbagbaar in 4 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welk formaat container voor bouw- en sloopafval je nodig hebt, hangt af van de omvang van de klus. De container voor bouw- en sloopafval is geschikt voor: hout, metaal, diverse kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal en meer.

Puincontainer

Puin is een zware afvalsoort, daarom moet schoon puin gestort worden in een container voor puin. Bouwbakkie heeft puincontainers in 2 verschillende formaten, namelijk 3m3 en 6m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor: bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enzovoort.

Houtafval container

Bij sloopwerk komt veel houtafval vrij. Omdat er veel houtafval vrijkomt bij het verbouwen, renoveren of slopen van bouwwerken, is het raadzaam om een container voor houtafval te huren. De container voor houtafval is beschikbaar in 4 formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid houtafval die vrijkomt. De container voor houtafval is geschikt voor: geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex en meer.

Tuinafval container

Een grote tuinverbouwing kan veel tuinafval met zich meebrengen. Als er veel groenafval is, kun je het beste een container voor tuinafval huren. De container voor tuinafval is beschikbaar in 4 formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welke container je kiest, hangt volledig af van de hoeveelheid groenafval die je verwacht te hebben. De container voor tuinafval is geschikt voor: gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten en meer.

Dakafval container

Dakafval is een afvalstroom die vrijkomt bij het aanleggen of verwijderen van platte daken. De container voor dakafval is verkrijgbaar in 3 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer verontreinigd met teer of bitumen mogen worden ingezameld in de container voor dakafval.

Gipsafval container

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan er veel gipsafval vrijkomen. Gips dient zoveel mogelijk apart te worden ingezameld, omdat het vermengen van gipsafval in bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. Gipsafvalcontainers zijn beschikbaar in 3 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3 en 10m3. Voor een kleine hoeveelheid gips kun je gemakkelijk een container van 3m3 nemen. Voor grotere hoeveelheden kun je beter kijken naar een container van 6m3 of 10m3. De gipsafvalcontainer is geschikt voor: gipsplaten, gipsblokken en GIBO blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een vuilcontainer in Schiedam

Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 reviews zijn onze klanten zeer tevreden over onze duidelijke communicatie, uitstekende service en goede prijzen. Je kunt snel en gemakkelijk betalen via IDEAL. We leveren ook containers op zaterdag! Als je op vrijdag vóór 16:00 uur een container bestelt, staat deze zaterdag voor je deur.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Schiedam is het meestal verplicht om een vergunning aan te vragen voor het gebruik van de openbare weg. Dit geldt onder andere wanneer je een vuilcontainer wilt plaatsen. Als je de container op eigen terrein plaatst, is het meestal niet nodig om een vergunning aan te vragen. Een tip: controleer altijd bij je gemeente of er een vergunning vereist is als je een container op een openbare locatie wilt plaatsen.

Terug naar provincie Utrecht

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  

Reviews

10
Thijs v. O. 15 april 2024, Beilen Snelle service, optijd geleverd. Makkelijk om weer op te laten halen, 1 knop in de mail.
10
Bert V. 15 april 2024, Oosterhout alles tot nu toe volgens afspraak.
10
Art v. d. M. 15 april 2024, Bierum Super, vriendelijke chauffeur.
9.3

54.303 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank