54.022 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Dinsdag geleverd!
9,3
54.022 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090
54.022 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Dinsdag geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Bij Bouwbakkie krijgen we regelmatig de vraag van televisie producenten of we ergens een container kunnen plaatsen voor een bouw- en/of verbouwprogramma. Begin dit jaar kreeg Bouwbakkie deze vraag van Net5, waar ze aan de slag gingen met de opnames voor een nieuw tv programma Hotel Rules, een spin-off van het bekende programma House Rules. In dit nieuwe programma gaan vijf koppels elkaars hotel of bed & breakfast flink verbouwen. In elke aflevering overhandigt een stel hun sleutels aan de andere vier duo’s. De koppels krijgen slechts een paar regels van de eigenaren mee als leidraad voor de verbouwing en moeten daarna onder hoge tijdsdruk verschillende ruimtes een complete make-over geven. Dit alles onder toeziend oog van een vakjury.

Bij een verbouwing is het natuurlijk makkelijk als er een container voor de deur staat waar al het bouw- en sloopafval in mag zodat je niet zelf in de weer hoeft met het afval. De draaidagen bij Net5 stonden strak gepland en alle werkzaamheden moeten op een specifiek tijdstip plaatsvinden. Bij Bouwbakkie werken we dagelijks met onze voorkeursblokken en zijn we gewend dat klanten vandaag bestellen en de volgende dag de container geplaatst willen hebben. Daarnaast plaatsen we containers door heel Nederland, wat voor Net5 goed uit kwam omdat zij voor de plaatsen Lekkerkerk, Liempde, Garrelsweer en Zeewolde containers nodig hadden.

De draaidagen van Hotel Rules zitten er inmiddels op en de uitzendingen zijn vanaf woensdag 15 mei, elke woensdag om 20:30 uur te zien op Net5.

Heb je naar aanleiding van dit artikel vragen? Laat het ons dan weten.

Bouwbakkie sponsort Net5 Hotel rules

Reacties

 geld inzamelen vereniging   
Wat een geweldige inzet voor het goede doel! Deze geld inzamelen vereniging verdient alle lof voor hun toewijding aan het helpen van de gemeenschap.

Lees meer artikelen

Heb jij de droom om energieneutraal te wonen? Een woning die net zoveel of zelfs meer energie opwekt dan je nodig hebt? Het is helemaal niet ondenkbaar dat deze droom uitkomt. Het vereist alleen een hele goede voorbereiding, planning en uitvoering om met Nul op de Meter (NOM) te wonen. Maar het resultaat is dat meer dan waard: een huis waarin je nog jaren comfortabel, duurzaam en betaalbaar kunt wonen!

Bouwbakkie geeft je een aantal tips hoe jij deze uitdaging kunt realiseren.

 21 jun 2019

Fantastisch! Je hebt een kavel op een prachtige plek kunnen kopen. Het enige minpuntje is dat er een oud en vervallen huis op staat. Niets wat lijkt op jouw droomhuis dat je in gedachten hebt.

Dat wordt dus slopen! Om de kosten enigszins te drukken, besluit je de afbraakwerkzaamheden zelf te doen. Want slopen, dat kan toch niet zo moeilijk zijn?

Met de tips van Bouwbakkie kun jij direct aan de slag!

 20 feb 2019

Reviews

10
Levi v. W. 29 maart 2024, Santpoort-Noord Makkelijk te bestellen en snel geleverd.
8
Arno d. H. 29 maart 2024, Monnickendam Vriendelijke bezorging
8
Rianto K. 29 maart 2024, Lelystad Prima periode en mogelijkheid tot verlenging
9.3

54.022 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank