Deze website maakt gebruik van cookies

Om uw bezoek aan onze website optimaal te laten verlopen, maken wij gebruik van cookies. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om social media-functies aan te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze social media-, advertentie- en analysepartners. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Natuurlijk vinden wij uw privacy belangrijk. Daarom kunt u de cookie-instellingen zelf beheren. Hoe wij omgaan met de gegevens die op basis van de geplaatste cookies verkregen zijn, leggen wij uit in onze cookie- en privacyverklaring.

48.378 klanten geven ons een 9,2! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Maandag geleverd!
9,2
48.378 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090
48.378 geven ons een 9,2! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Maandag geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Start januari goedDat zielige peertje dat al 10 jaar in de hobbykamer hangt te bungelen. De plinten die nog steeds niet vastgezet zijn. De oude wc-pot die al maanden beweegt als je er op gaat zitten. Iedereen heeft wel klusjes in huis die blijven liggen. Nu het nieuwe jaar in zicht is, is het tijd voor goede voornemens! Hoe zorg jij dat van uitstel geen afstel komt? We geven je 5 handige tips om de handen uit de mouwen te steken.

Tip 1: plan de man des huizes een dag helemaal vrij

Checklist Natuurlijk zijn er ook veel vrouwen die klussen, maar de man klust nog altijd het meest. Is de man dé klusser in huis, plan hem dan een hele dag vrij. Geef hem de ruimte om alles te doen, zet een goede bak koffie, zorg voor een stevige lunch en houd kinderen of andere stoorzenders bij hem uit de buurt. Zorg dat de klusser zich 100% kan bezighouden met de to-do-list. Ben jij de klusvrouw in huis, dan geldt natuurlijk precies hetzelfde. Mannen, draaien jullie tussendoor even de was?

Tip 2: maak een lijstje wat haalbaar is

Je kunt wel 101 dingen willen doen op één dag, maar is dat ook haalbaar? Maak een lijstje met alle klusjes en plan wat haalbaar is. Vraag aan alle huisbewoners wat er nog gedaan moet worden. Vaak zie je na een aantal jaar niet meer wat er allemaal gedaan moet worden. Zo kan het best zijn dat de planken van de speelgoedkast er al een tijdje half bijhangen. Blijkt bij voorbaat al dat er teveel klusjes zijn, plan dan gelijk nog een klusdag. Niks zo fijn, als wonen in een afgewerkt huis.

Tip 3: zorg dat je voorbereid bent

Als je op de dag zelf nog van alles moet inslaan om de klus geklaard te krijgen, gaat er veel te veel tijd verloren. Voor je het weet loop je een halve ochtend in de bouwmarkt rond. Zorg dus dat je in de aanloop naar jouw klusdag alles in huis hebt. Je bouwmaterialen, je gereedschap, afvalzakken en voor de grote klussen een big- of biggerbag of afvalcontainer. Vergeet de lunch ook niet alvast in huis te halen. Je zal niet de eerste zijn, die iets te lang in de snackbar blijft hangen, om de lekkere trek weg te eten.

Tip 4: schakel hulp in

Kleine klusjes kun je meestal wel alleen af. Maar ga je een tuinhuis plaatsen, je woonkamer behangen of je complete zolder verbouwen? Bedenk dan dat een klusmaatje best handig kan zijn. Al is het maar om van alles aan te geven. Het werkt sneller en het is natuurlijk ook een stuk gezelliger om het samen met een vriend of familielid te doen.

Weest zo trots als een pauwTip 5: wees trots op wat je allemaal gedaan hebt!

Zijn de klussen geklaard? Loop alles dan nog eens langs. Je mag zo trots zijn als een pauw op het resultaat. Weer wat afgevinkt! 

Lees meer artikelen

Huur jij voor het eerst een afvalcontainer? Lees dan onze tips en handige informatie in dit artikel even door.

 22 jan 2018

Nu het beter gaat met de economie is er weer financiële ruimte voor verbouwingen. En als je gaat verbouwen, dan maak je het niet alleen een fijner huis, je creëert ook meer waarde.

 16 nov 2017

Reviews

8
Cathrine v. L. 19 augustus 2022, Haarlem vriendelijke chauffeur, goede communicatie
10
Kadiriye B. 19 augustus 2022, Rotterdam Super Top dienst, aardige chauffeur en natuurlijk snelle levering.
8
Michelle H. d. W. 19 augustus 2022, Hazerswoude-Dorp Snelle levering Geplaatst waar gevraagd.
9.2

48.378 klanten geven ons gemiddeld een 9.2!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank